Rezultati

 • 25.06.2017

  Drobnetu s Kiwiji 1.Benijev memorial

  Zanimiv turnir v Posavju v Benijev spomin, z nekaterimi odličnimi igralci futsala, je z dramatično finalno zmago proti TŠKD Črešnjice s 4-3 pripadel sevniškemu Kiwi shopu. Slednji se ponašajo z naj igralcem Sebastjanom Drobne, prvi pa s strelcem Gregorjem Mirt. Pri tretjih, Gostilni Les, je kraljeval vratar Mitja Golobič, četrto mesto je zasedel Bar Safir

 • 23.06.2017

  V Loki veliki finale showa BAR

  Med 16-imi ekipami je Sirena bar v Škofji Loki potrdila potencial in v finalu zanesljivo ugnala izkušeno zasedbo Bar Raj Puštal, kateri je dirigiral naj igralec turnirja Vedran Smiljanić. 2 gola naj strelca (Tine Šturm) in en Luke Jamnika so ob obrambah naj vratarja, Nejca Berzelaka, zadoščali za zmago. Tretja ekipa 7 folka, Kdo je naslednji pa četrti.

 • 23.06.2017

  V Nadlesku najboljši Rožnik-Ožbolt doo

  V Nadlesku je v konkurenci 14ih ekip slavil Rožnik-Ožbolt d.o.o, največ zaslug za zmago ima naj vratar turnirja Dejan Vrtar, ki je čez celotno srečanje v obup spravljal igralce Kočevske reke na čelu z naj igralcem turnirja Lukom Malnarjem. Največ zadetkov je dosegel Suad Okić in zasluženo prejel nagrado za naj strelca. Tretje mesto si je po 9-metrovkah pristreljala Dolenja Vas.  

 • 22.06.2017

  V Prepoljah vratarja obračunala za zmago

  ŠD Prepolje je že četrto leto gostilo turnir za pokal Urbana Drevenška. Največ sreče in znanja so imeli igralci ekipe Selišek Franc s.p., ki so po rekordnem izvajanju kazenskih strelov slavili po zaslugi vratarja Žige Zupaniča proti Baru Kavola. Za tretje mesto pa pravcata golijada, ki se je zaključila z zmago 5:3 v korist Bar Prepolca proti ŠD Trniče.

 • 21.06.2017

  Varspoj zmagal tudi na Colu

  Pokal najboljšega na Colu je po 4ih letih prevlade Suzuki Geca romal v Posočje. V dramatičnem finalu proti Baru Štrukelj so si ga šele po streljanju 6metrovk priigrali fantje Varspoja z najboljšim strelcem (Kos Gregor) in igralcem (Kavčič Bine) turnirja. Dornberčanom na koncu ni mogel pomagati niti najboljši vratar Kavčič Matej. Tretji No name in 4. Žara team.

 • 20.06.2017

  V trisu ekip najboljši Transport Krivec

  V Bistrici ob Sotli so bili gledalci priča razburljivim dvobojem že v polfinalu (2x penali) kot tudi v finalu treh, katerega so z dvema zmagama dobili igralci Transporta Krivec, ki so v svojih vrstah imeli naj igralca Mordeja ter vratarja Verhovška. Drugo mesto je pripadlo Kovinarstvu Plank z naj strelcem Iskračem, na tretjem pa so z dvema finalnima porazoma pristali Transport Trupaj.

 • 14.06.2017

  Mladi Bešič navduševal v Šoštanju

  Domači Team Panda je v finalu z dvema zadetkoma najboljšega igralca, komaj 18 letnega Albina Bešića, nekoliko presenetljivo slavili pred ekipo Ultra okno, ki se je morala zadovoljiti z drugim mestom in nazivom naj vratarja, ki je šel v roke Jovice Mihajlovića. Tretje mesto je šele po streljanju kazenskih strelov proti velenjskemu Pitstopu pripadlo ekipi TTG.

 • 13.06.2017

  Plejada reprezentantov v Vitomarcih

  Malonogometni festival v Sl.goricah so obeležili številni reprezentanti v nogometu in futsalu – od Nastje Čeha, Kmetca, Šnofla, Krauta do aktualnih z bratoma Mordej na čelu. Slednja sta bila v zmagoviti ekipi Kozel pivo naj strelec in vratar, naj igralec Marko Senekovič iz drugouvrščene Manar GT, pri veteranih je bil brez konkurence Davorin Šnofl

 • 12.06.2017

  Soccerossom turnir in šank v Vrhpolju

  Vrhpolje je gostilo jubilejni, že 10. Binetov memorial, ki ga je zaznamoval zanimiv in nekoliko drugačen sistem tekmovanja. Sosedje iz Vipava so na krilih Mateja Žižmonda (naj igralec) in Danijela Petkovića (naj vratar) zasluženo osvojili turnir. V izenačenem finalu so z golom Čibeja ugnali tolminsko Abewni, z naj strelcem, Tinetom Zornikom. Tretji Žara team pred vrhniško SGH

 • 10.06.2017

  Juventusu turnir v Pavškov spomin

  V Čolniščah je finalni derbi s ŠD Mlinše zanesljivo pripadel KMN Juventus s 4-1 in tako osvojil 14. turnir v spomin na odličnega vratarja KMN Litija, Jožeta Pavška. Zmagovalcem sta pripadli tudi obe individualni lovoriki – Marku Džeković kot naj vratarju, Draganu Petrović kot igralcu. Tretje mesto za Joker team, četrto domačinom, ŠD Čolnišče
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .