V Kozjem slavilo Kovinarstvo Plank

Objavljeno : 24.08.2017
  • Kozje gasilska najboljših

Z visoko zmago v finalu proti ekipi Dubaja s kar 5-1 je zmago in levji delež od 800 evrskega nagradnega sklada na turnirju v Kozjem osvojilo Kovinarstvo Plank. Veliko bolj so se namučili v polfinalnem srečanju proti kasneje tretjeuvrščeni ŠD Bistrica, katero so ugnali s tesnih 2-1. Z enakim izidom je slednja na 4. mesto in tolažilno gajbo pive obsodila ekipo Leistra.

Poročilo organizatorjev:
Na praznični avgustovski dan je Klub študentov šmarske regije in Obsotelja v Športnem parku Kozje priredil velike športne igre, ki so trajale skozi celoten dan. Tekmovalci so se lahko pomerili v štirih disciplinah, in sicer v košarki 3x3, odbojki, tenisu in futsalu, ki je bil tudi najbolj obiskan.

Futsal turnirja se je udeležilo osem ekip, ki so bile v začetku tekmovanja razdeljene v dve skupini.
V polfinalu so se pomerile ekipe Kovinarstvo Plank proti ŠD Bistrica (2:1) in Dubaj ter Leister (4:2).
Napet boj za tretje mesto je z rezultatom 2:1 dobilo ŠD Bistrica. V finalu pa sta pristali ekipi Dubaj ter Kovinarstvo Plank, ki je z visokim vodstvom skozi celotno tekmo uspela premagati Dubaj. Končni rezultat finala je bil 5:1.
Nagradni sklad malega nogometa je znašal 800 €, ki se je porazdelil med tri zmagovalne ekipe, ki so poleg denarne nagrade prejele tudi simbolični pokal.
Lesena medalja za četrto mesto pa je po študentskem pravilniku bila gajba piva.

Tekmovalci in gledalci letošnjih športnih iger pa so se med tekmami sproščali ob ritmih DJ-ja, najbolj pogumni in željni zabave pa so se pomerili tudi v nogometu na milnici, ki je poskrbelo za dodatno zabavo in smeh.

Prispevek in foto: Nika Jančič in Denis Lojen, KŠŠO

REZULTATI:
POLFINALE:
Kovinarstvo Plank - ŠD Bistrica 2-1
Dubaj – Leister 4-2

Za 3.mesto:
ŠD Bistrica-Leister 2-1

FINALE:
Kovinarstvo Plank – Dubaj 5-1

KONČNI VRSTNI RED:
1.Kovinarstvo Plank
2.Dubaj
3.ŠD Bistrica
4.Leister
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .