Vitomarci v znamenju reprezentantov

Objavljeno : 04.06.2019
  • Zmagovalci v Vitomarcih
  • Naj peterka v VItomarcih

19. Sandijev memorial je pripadel ekipi MP Car mont, slofutsal reprezentanci v malem, ki je v finalu s petardo odpravila presenečenje turnira, ŠD Juršinci-Jagoda všečka. Pri slednjih je blestel komaj 16. letni Marko Brest (naj igralec turnirja), naj strelec (Totošković) in vratar (Puškar) pa sta iz vrst zmagovalcev. Skupaj je nastopilo kar 75 ekip!

19. Sandijev memorial v Vitomarcih - Turnir na »reprezentančni pogon«

Letošnji nogometni praznik v Vitomarcih je bil odlično obiskan. Na dveh igriščih je bilo na delu skupaj 75 ekip v vseh kategorijah. Turnir, ki ga klub malega nogometa Vitomarci prireja v spomin na preminulega igralca kluba Toš Sandija je glede na udeležbo zelo znanih igralcev, aktualnih in bivših državnih reprezentantov in ekip prerastel v pravi praznik Slovenskega malega nogometa. Pester tridnevni program je ponudil veliko odličnih tekem, bilo je obilo spremljevalnega dogajanja, ogled finala lige prvakov, ognjemet, zabave in dobre volje.

Otvoritveno tekmo so odigrali prvi Slovenski reprezentantje v malem nogometu proti domači ekipi veteranov.

 ČLANI
Prvaki MP CAR MONT z zimzelenim Miletom Simeunovićem

Gledalci so spremljali zanimive tekme, največ znanja pa sta pokazali presenetljivo ŠD Juršinci- Jagoda všečka (gotovo presenečenje turnirja, ekipa ki je igrala na krilih 16.letnega virtuoza Marka Bresta)  in » Slovenski dream team « MP Car mont, ki sta se pomerila v finalu. Tako se  je ekipi MP Car Mont uspelo, po dveh neuspelih poskusih, vrniti na prestol in pod istim imenom drugič osvojiti tudi enega izmed prestižnejših turnirjev v Sloveniji. Kot zanimivost omenimo, da je v 7. poizkusu uspelo »osvojiti Vitomarce«, najboljšemu slovenskemu malogometašu vseh časov, Miletu Simeunoviću. Malo v šali in malo zares lahko dodamo, da je to edina domača lovorika, ki mu je menda še manjkala v njegovi izjemni karieri. 

Vse tekme so sodili priznani malonogometni sodniki Uroš Hozjan, Robert Markež, Gorazd Kodrič in Dušan Turk.

Naj igralec Marko BREST, za katerega boste gotovo še slišali
V najboljšo peterko turnirja so bili izbrani:
eden najboljših vratarjev Futsala v Evropi - Damir Puškar. Največ zadetkov je dosegel Denis Totoškovič, naj igralec pa šestnajstletni Marko Brest, ki prihaja iz vrst ekipe ŠD Juršinci in je z igrami, ki jih je prikazal ter za seboj vlekel tudi celotno ekipo, zagotovilo, da boste gotovo še velikokrat slišali zanj. V peterki turnirja sta še Tomas Pihler (Nasvet Franc Selišek s.p.) in Jeremy Bukovec iz tretjeuvrščene ekipe (Kapela Ekosen). Vsi našteti so prejeli lepe pokale in bogate praktične nagrade.

DOMINO pobral vse med veterani
Med veterani v konkurenci 35 plus in tudi 50 plus so bili najboljši igralci KMN Domino. V zelo kvalitetnem turnirju veteranov (35 plus 6 ekip in 50 plus 3 ekipe) smo videli na igrišču največja nogometna imena in obilico nekdanjih reprezentantov v Futsalu in nogometu.  V dresu zmagovalcev je blestel Rade Rusmir.

Pri veteranih 35 plus so drugo mesto osvojili igralci ekipe Prijatelji Gostilna 29, tretje pa lanskoletni zmagovalci KMN Cerkvenjak. V kategoriji Abrahamovcev, je prvo mesto pripadlo prav tako ekipi Domino, pred Mizarstvom Širovnik- Voličina in domačo ekipo Vitomarcev.

Domačini odlični v večini v mlajših kategorij
V mladinski konkurenci do 19 let so bili najprepričljivejši igralci ŠD Selan, ki so se izkazali tudi na članskem turnirju, pred Boom šhaka laka iz Svete Trojice , kateri pa so bili zmagovalci še v kategoriji U17. Zmago v kategoriji U15 so dosegli igralci ekipe FC Maheri, U12  KMN Slovenske gorice, domači mladi upi KMN Vitomarci , pod taktirko trenerja Danilota Pučka, pa so pokorili vso konkurenco v kategorijah predšolskih otrok, U7,U8 ter U10.

Drbetinci ponovno na prestolu
V kategoriji med zaselki občine so največ nogometnega znanja pokazali ekipi Drbetincev in Hvaletinc. 
V finalu so bili boljši Drbetinčarji. Najboljši igralec turnirja prihaja iz vrst Drbetincev Samo Vršič, naj vratar Ivan Ileršič pa iz Hvaletincev.

Županja še bolj suvereno kot na volitvah
Posebej zanimivo in napeto je bilo v sobotnem večeru, ko so se na terenu merile igralke Žnk Cerkvenjaka in ekipa domačih punc, ki jo je sestavila in v njej uspešno nastopila tudi županja Darja Vudler.

Prepričljivejša je bila domača ekipa pod vodstvom trenerja Danilota Pučka, ki je na krilih najboljše igralce Leje Dolinar, suvereno premagala punce iz Žnk Cerkvenjak.

Poročilo pripravil: Darko Rojs 

REZULTATI MALI NOGOMET ČLANI:
Člani (16 ekip)  Gostilna pri Ovinku, Zvone Team ŠP Gabrnik, Vitomarci Plindom, Kozel pivo, KMN Sv.Trojica, ŠD Juršinci - Jagoda všečka, Nasvet Franc Selinšek s.p., Car mont, ŠD ČL Vitomarci, Cobre, ŠD Velka,Bar 10 Voličina, ŠD Selan, Hatrick, Slovenske gorice U19, OBB Team . 

ČETRTRFINALE:
ŠD Juršinci -Jagoda všečka : Bar 10 Voličina 3:0
Nasvet Franc Selinšek s.p. :  Gostilna pri Ovinku 0:0, po kazenskih strelih 4:5
Ekosen Kapela : ŠD Selan 1:0
Car Mont  : Kozel 8:1

POLFINALE:
ŠD Juršinci -Jagoda všečka: Nasvet Selišek Franc s.p.  1 : 0
Car Mont : Ekosen Kapela 3:2

Za 3.mesto je zmagala ekipa Kapela Ekosen, ki je po penalih premagala ekipo Nasvet Franc Selišek s.p. .

FINALE:
Car mont : ŠD Juršinci Jagoda všečka 5:0

POKAL ZA FAIR PLAY je osvojila ekipa ŠD Juršinci – Jagoda všečka.

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI:
Naj igralec: Marko BREST (ŠD JURŠINCI- Jagoda všečka)
Naj vratar: Damir Puškar (MP Car MONT)
Naj strelec: Denis Totoškovič (MP Car MONT)
Člana naj peterke: Tomas Pihler (Nasvet Franc Selišek s.p.) in Jeremy Bukovec (Kapela Ekosen).

POSTAVA 4 NAJBOLJŠIH EKIP:
MP Car MONT: Damir Puškar, Mile Simeunovič, Rok Mordej, Alen Fetič, Matej Fideršek, Aleš Marot, Denis Totoškovič.
ŠD JURŠINCI- Jagoda všečka: Davorin Matjašič, Alen Marušič, Deivis Kajnih, Rok Čeh, Marko Brest, Aljaž Brest, Mario Kocbek, Kristjan Lovrec.
NK KAPELA- Ekosen: Tadej Romih, Mitja Križan, Tilen Gajser, Nejc Rober, Jeremy Bukovec, Aleksander Nedižavec, Jaka Jager, Matjaž Straus.
NASVET Franc Selišek s.p.: Kevin Caf, Žan Krajnc, Thomas Pihler, Marko Pajnkiher, Urban Goričan, Tomaž Murko, Mitja Gašparič, Denis Lozinšek

 

 OSTALI REZULTATI IN DOGAJANJE:

  1. Sandijev memorial, Vitomarci 30.maj - 2.junij 2019

Predšolski otroci:(2 ekipi) Vitomarci, Cerkvenjak
1.mesto: KMN Vitomarci

U7  (3 ekipe) Vitomarci, FC Destrnik, Cerkvenjak
1.mesto: KMN Vitomarci

U8 (4 ekipe) Vitomarci, Sveta Trojica, Juršinci junior, Slovenske gorice -Voličina
1.mesto: KMN Vitomarci

U10 (4 ekipe) Vitomarci, Slovenske Gorice, Mladi upi, KMN Benedikt
1.mesto: KMN Vitomarci

U12 (4 ekipe) Vitomarci, KMN Slovenske gorice -Voličina , Sv. Trojica, Vitomarci, Andraž
1.mesto: KMN Slovenske gorice Voličina

U15  (3 ekipe) FC Maheri, Črveki, Sv.Trojica
1.mesto: FC Maheri

U17 (3 ekipe) Hatrick, Boom shaka laka team, Ka Boom Shaka laka Team
1.mesto: Boom shala laka team

Zaselki občine Sv.Andraž (6 ekip Novinci, Drbetinci, Dobrava - Vitomarci, Hvaletinci, Vitomarci graba, Mladi upi občine Sveti Andraž.
1.mesto: Drbetinci

Mladinci U19 (12 ekip)  Vitomarci, Shaka laka boom, Tretji šank, ŠD Selan, Kinder Jajčke, ŠD Juršinci, Šp.park Gabrnik, Cvetlin Hrvaska, Štrumfi FC, Dionis bar Ljutomer, ŠD Žetale, FC Simona.  
1.mesto: ŠD Selan

Revijalna tekma (2 ekipi) Ekipa županje občine Sveti Andraž Darje Vudler : ŽNK Cerkvenjak  5:0 

VETERANI 35 PLUS (6 EKIP)
Vitomarci, Argentina Dobovec, Prijatelji Gostilna 29, Vindija Donje voče (Hr), Domino, KMN Cerkvenjak .

Naj igralec med veterani: Rade Rusmir – Domino.
Naj Vratar med veterani: Marko Pungartnik – Prijatelji, gostilna »29«.

Finale 35 plus:
Domino : Prijatelji »29« 2:0 .

Postavi finalistov 35 plus:
Domino: Lovrec Damir, Lovrec Janko, Lovrec Rok,Kreft Simon, Nemec Mladen,Vrbnjak Matej, Darko Zorko, Esat Kukavica, Rade Rusmir, Marjan Jaušovec.
Prijatelji »29«: Dejan Kraut, Šnofl Davorin, Pungartnik Marko, Šprah Boris, Curkič Elvir, Kapun Severin, Črnčič Srečko, Pukšič Danilo.

VETERANI 50 PLUS (3 EKIP3)
KMN Vitomarci, Domino, KMN Mizarstvo Širovnik -Voličina


Veterani revijalna otvoritvena tekma: REPREZENTACA SLOVENIJE 1995 : KMN VITOMARCI VETERANI  5:2

Reprezentanca Slovenije 1995: Pungartnik Marko, Vojko Majcen, Aleksander Brunšek, Robert Zickero, Andrej Dobovičnik, Andrej Vrhovec, Drago Straus, Darko Daljevič
Vitomarci Veterani: Korez Aleš, Druzovič Albin, Jurančič Igor, Horvat Sandi, Fekonja Viktor, Braček Jože, Peter Rižnar, Mitja Kovačec, Boris Kocuvan, Danilo Pučko, Davorin Toš, Jani Druzovič, Primož Jurančič, Dejan Kraut, Milan Kuri, Vlado Toš.

V sklopu turnirja je bilo odigrano še redno ligaško kolo DMN Lenart lige in izpeljan zaključek nogometne šole KMN Vitomarci.

Organizatorji smo si zadali smeli cilj za 20.jubilejni turnir, ki bo prihodnje leto, privabiti želimo 100 ekip, ali nam lahko uspe?

Zagotovo - z vašo pomočjo spoštovani ljubitelji malega nogometa in futsala, že danes vabljeni v Vitomarce 2020.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .