Priporočamo turnir

Žoge Select za letošnje turnirje

Objavljeno : 12.6.2020
  • Select STREET FUTSAL zoga

Zagotovo smo že vsi siti čepenja doma, zato je dobrodošel optimizem organizatorjev turnirjev, ki na veliko najavljajo svoje prireditve in jih je vsak dan več na našem portalu! Za dober turnir pa so nujne tudi dobre žoge - Select so že leta sinonim za kvaliteto, nova STREET žoga pa je še posebej ustvarjena za asfaltna igrišča - v AKCIJI 2+1 ZASTONJ!

Betonska oziroma asfaltna igrišča niso najbolj prijazna do kvalitetnih futsal žog, saj jih (odvisno od grobosti asfalta) dokaj hitro "zradirajo". Zato so pri Selectu razvili žogo namenjeno posebej za igranje na asfaltnih podlagah, ki zdrži dalj časa od »običajnih« futsal žog – Select STREET futsal žoga je narejena iz zelo trpežnih materialov in je kot nalašč za aktiven povratek h fuzbalu, po tej duhamorni karanteni.

Da bi bili užitki na igrišču popolni, smo se na portalu Turnirji.com povezali z zastopnikom žog Select (Čaplja doo) in pripravili  

EKSKLUZIVNO PONUDBO SAMO ZA NAROČILA PREKO PORTALA TURNIRJI.COM:

Futsal STREET žogo lahko dobite v AKCIJI 2+1 – ob naročilu treh žog je ena ZASTONJ!*

Akcija velja tudi za vse ostale futsal in nogometne žoge Select, ki jih organizatorji turnirjev ali ljubitelji futsala osebno naročite preko našega portala. 

*(Akcija 2+1 gratis velja za redne cene žog, popusti se ne seštevajo!).

Za naročilo nam samo pošljite email z vašimi podatki in izbranimi žogami na info@turnirji.com ali pa za dodatne informacije pokličite 031 381 635.

UredništvoNaključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .