Žoge SELECT 2+1 GRATIS

Žoge Select - plačaš 2 dobiš 3
Vsi organizatorji, ki objavite turnir na portalu lahko za VSE žoge Select izkoristite zelo ugodno akcijo - če kupiš 2, dobiš tretjo žogo ZASTONJ (2+1 gratis)!


Akcija velja za VSE FUTSAL žoge: Super, Master, Mimas ... (futsal žoge)
in vse NOGOMETNE ŽOGE: Brillant super, Numero 10, Flash turf, Cosmos, ...(nogometne žoge).

AKCIJA SELECT: PLAČAŠ 2 DOBIŠ 3 - SAMO NA TURNIRJI.COM!

Poglejte ponudbo v spletni trgovini dobavitelja in, če želite izkoristiti akcijo 2+1 GRATIS, nam pošljite email na info@turnirji.com s številom, tipom in barvo žog, ki jih želite naročiti in v najkrajšem času boste prejeli ponudbo/predračun dobavitelja z upoštevano akcijsko ugodnostjo. 
Popusti se ne seštevajo, akcija 2+1 GRATIS velja za redne cene žog v spletni trgovini, brez ostalih popustov.

Poleg žog lahko v spletni trgovini Čaplja Debelak preko portala turnirji.com kupite tudi drugo športno opremo z zagotovljeno višjimi popusti, kot so v spletni trgovini: 25% popust za posamične nakupe žog SELECT, za ostalo športno opremo pa dobite 5% dodatni popust!

Vkolikor je naročnik/plačnik pravna oseba (društvo, klub, sp, doo ...) nam pošljite še točne podatke o plačniku (skupaj z davčno številko), hkrati pa še točen naslov za dostavo in gsm številko ter ime kontaktne osebe za klic dostavne službe.

Dobavitelj žoge pošlje takoj, ko je predračun plačan (viden priliv na TRR ali poslano dokazilo o plačilu po el.pošti) in običajno so žoge v dveh dneh na željenem naslovu.

 

Select - partner portala turnirji.comNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .