12.BINETOV MEMORIAL-VRHPOLJE PRI VIPAVI

Objavljeno : 10.06.2019

Leto je naokoli in zopet je napočil čas za malonogometni turnir 4+1 v Vrhpolju pri Vipavi, tokrat, 12. Binetov memorial. Turnir bo potekal v petek in v soboto, 14. in 15. junija 2019 - vreme je naročeno, prostor za kampiranje zagotovljen, vse prijavnine gredo v nagradni sklad, prijavite pa se lahko še do četrtka, 13.6. do 20:00 (040-713-006, Klemen).

Športno društvo Vrhpolje pri Vipavi je kmalu po ustanovitvi (2001) pričelo prirejati malonogometni turnir na asfaltnem igrišču ter kasneje tudi letno ligo. Gonilna sila društva je bil ustanovni predsednik Albin – Bine Vidmar, velik športni zanesenjak, ki je postavil temelje in pozicioniral futsal v osrednji del delovanja društva. Po njegovi prezgodnji smrti smo člani društva malonogometni turnir poimenovali njemu v čast. Binetov memorial se je skozi leta razvijal in postajal vse bolj prepoznaven, saj so se ga udeleževale vedno bolj kvalitetne ekipe z izvrstnimi posamezniki.

Turnir danes velja za enega najmočnejših turnirjev na severnem Primorskem, saj se ga vsako leto udeleži mnogo znanih obrazov iz prve futsal lige ter profesionalnih igralcev velikega nogometa. Zaznamovan je tudi s številnimi gledalci, ki vedno znova napolnijo prizorišče in pripravijo odlično atmosfero. Celoten znesek zbranih prijavnin je namenjen v nagradni sklad za najboljše 4 ekipe, poleg tega so nagrajeni še najboljši posamezniki. Ob bojih na igrišču bo oba dneva prireditve potekalo tudi priljubljeno tekmovanje za pokal šanka ter cikanje pršuta.

Rok za prijave ekip je četrtek, 13. junij do 20h, ko bo izveden žreb v Baru Karafca v Vrhpolju (040-713-006, Klemen).

Ekipe imajo možnost kampirati v urejenem kampu tik ob igrišču. Organizatorji bomo poskrbeli za pestro izbiro hrane, pijače ter dobre glasbe.

Ažurne informacije o turnirju najdete tudi na Facebook-u na naslednji povezavi:
https://www.facebook.com/events/995247110863228/ 

Vljudno vabljeni vsi igralci in ljubitelji futsala!

PR
Slučajni turniri

Benijev memorial v Sobenji vasi 

RINOR 

 

 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .