Rezultati

 • 06.07.2017

  Počeo turnir Cista Velika 2017

  S nekoliko poteškoča zbog vremenskih neprilika je započeo turnir 23. memorijalni turnir Mate Vučak-Cigra Cista Velika 2017. Prvo su se odigrala pretkola a danas (četvrtak) nastavlja se grupni dio koji če završiti u nedelju. Ovaj ćemo vikend na djelu vidjeti i neke največe futsal majstore na tim prostorima - Bajrušović, Jelovčić, Suton, Božinović, Kazazić...

 • 15.06.2017

  Plemeniti čin ekipa turnira Glavičice

  Čak 36 ekipa je igralo na humanitarnom turniru u Glavičičama - medju njima je bio i reprezentativac Srbije i član Benfike  Luka Jović. Njegova ekipa  je osvojila drugo mjesto, pobijedili su Inžinjeri. Treča mesto je osvojila ekipa Modran. Sve najbolje ekipe su pokazale veliko srce i plemenitu gestu - novčane nagrade su poklonili momku kome treba transplatacija bubrega.

 • 15.06.2017

  4 nova četvrtfinalista u Ugljeviku

  Odigrane su najzanimljivije utakmice grupne faze turnira. Jako neizvjesno je bilo u grupi D u borbi za drugo mjesto, koje vodi u ¼ finale. S(p)retnije su bile su ekipe Mont–Gradnja Ugljevik kao prvoplasirana i Dom zdravlja Ugljevik kao drugoplasirana.
  U grupi B su prolaz su obezbjedile ekipe Papilon Koraj i Profi–Mont. Svi rezultati i sastavi ekipa i raspored za četvrtak...

 • 14.06.2017

  Počeo turnir Futsal Ugljevik 2017

  Prvi dan „profi“ turnira Futsal Ugljevik smo dobili 2 člana četvrtfinala. To su Armensa team iz Tuzle kao prvoplasirana i Mladi SDS kao drugi. Armensa je dobila obje utakmiceu grupi i sigurno prošla dalje, dok su se Mladi SDS tjesnom pobjedom nad Čupa Čupsom sa 4-3 uspjeli provuči u knock out fazu.

 • 03.06.2017

  Danas finale Amaterske lige Ugljevik

  Jučer su brojni gledatelji u Ugljeviku pratili uzbudljive četvrtfinalne susrete. Crni kitovi su s 4 pogotka Petričevića bili bolji do Tutnjevca, Mont je tek posle penala svladao Papilon Koraj, a FK Tavna s 4-2 Drugare za koje dvaput zabija Simikić. Najlakši posao je imala FK Sloga, koja je s teniskih 6-0 (Mičić 2x) rasturila Gornju Trnovo. Danas slijedi završnica s početkom u 18:15.

 • 02.06.2017

  Amaterska liga Ugljevik – 4.dan

  Sinoć su bez iznenađenja odigrane i poslednje utakmice u grupnoj fazi, tako da su favoriti prošli bez većih problema. Igrali su ijedni od favorita za osvajanje turnira - Papilon Koraj (Ketanović, Šerifović, Livadić, Mušanović...), koja je zauzela prvo mjesto u grupi, ispred ekipe MZ Gornja Trnova (Davidović, Kapikol, Čavrić...). Danas se igra četvrtfinale!

 • 01.06.2017

  Amaterska liga Ugljevik – 3.dan

  Trećeg dana Amaterske futsal lige odigrane su utakmice grupe C. Nije bilo nekih iznenađenja, jer su prema očekivanju prošle ekipe FK “Sloga” G Crnjelovo (Komarčević, Ružičić, Miljković) kao pobijednik i ekipa Profi-mont (Bojanić, Jović, Rašanović, Rakita) kao druga. U četvrtfinalu čekaju pobjednike grupe D. Svi strijelci i rezultati u nastavku ... 

 • 31.05.2017

  Amaterska liga Ugljevik – 2.dan

  Nakon drugog dana turnira u Ugljeviku imamo več prve parove četvrtfinala. U veoma izjednačenoJ grupi A su se dalje plasirale ekipe MZ Tutnjevac kao prvo i Drugari kao drugoplasirana. Glavna karakteristika 2. danasu bile brojne odluke nakon penala, neke su se produžile sve do 10. serije! Danas igra grupa C.

 • 30.05.2017

  Amaterska liga Ugljevik – 1.dan

  Prve večeri na Amaterskoj futsal ligi „Ugljevik 2017“ odigrane su utakmice grupe B, na kojima je viđeno dosta zanimljivih mečeva kao i lijepih poteza. Sve u svemu, lijepo futsal veče, gdje su plasman u četvrtfinale osigurale ekipe FK „Tavna” na krilima Trivkovića i Petrovića, te Crni kitovi uz veliki doprinos Lujanovića i Petričevića. Danas se igraju utakmice grupe A.

 • 20.05.2017

  Bomat još korak bliže obrani naslova u Tuzli

  Branitelji naslova, ekipa Bomata je na krilima Muratovića i Ramića pobijedila MNK Bosna Kompred i u polufinalu čeka još jednog jakog protivnika, ekipu Sajo doo, koja je bila uvjerljiva (6-2) proti Krojčice. Drugi par sastavljaju DMV Vage što su s tijesnih 2-1 pobjedile Tom Cat i druga ekipe Bosne Kompred, koja je bila bolja od ŠI Citya s 4-2.
Slučajni turniri

Benijev memorial v Sobenji vasi 

RINOR 

 

 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .