Villa Vrsar osvojila Vrsar cup

Objavljeno : 25.06.2019
  • Villa Vrsar pobjednik
  • Plavi put drugo mjesto

Tradicionalni malonogometni noćni turnir koji se održao u Vrsaru okupio je  16 momčadi, koje su bile raspoređene u 4 skupine. Vidjeli smo mnogo izjednačenih utakmica, brojne penale, koji su odlučili i veliko finale. Najbolji igrač je iz pobjedničke ekipe Vile Vrsar - Oliver Sumić, a naj golman i strijelac iz ekipe Plavi put (Roberto Funčić i Mate Ivetić).

Izveštaj organizatora:
Nakon grupne faze u prvoj četvrtfinalnoj utakmici susreli su se Konoba Danieli sastavljena većinom od igrača Nk Žminja i Riva restoran Trošt 1:1, pobjednika u ovom dvoboju odlučili su udarci sa 'bijele' točke. Spretniji i sretniji iz ovog susreta bili su igrači Rive restorana Trošt iz Vrsara. Drugi četvrtfinalni dvoboj donio nam je susret iskusne ekipe Plavog puta iz Pazina koja je bez većih problema 'zaledila' je Vrući led iz Višnjana sa rezultatom 5-2. Slijedeći susret između Ulja Komarije  i Zambi bar donio nam je jako uzbudljivu utakmicu. Zambi bar krenuo je agresivno i rezolutno, što je rezultatski značilo 4-0 za njih u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu bude se igrači Ulja Komarije te do kraja izjednačuju rezultat na 4-4. Božica Fortuna ovoga puta pomazila je igrače Zambi bara iz Umaga. Zadnji četvrtfinalni dvoboj donio nam je okršaj  Ville Vrsar i Fuflandersa. Villa Vrsar pobjedila je rezultatom 3-1. U prvom polufinalu ekipa Plavi put je izašla kao pobjednik protiv mladića iz Rive restorana Trošt sa 3-0. U drugoj polufinalnoj utakmici Villa Vrsar pobjedila je Zambi bar sa 2-0. Utakmica za 3. mjesto donijela je pravu dramu gdje su domaći igrači Rive restorana Trošt pračeni glasnom podrškom sa tribina uspjeli stići do pobjede nakon sedmeraca protiv Zambi bara. Utakmica je nakon regularnog djela završila rezultatom 2-2. Kraj večeri pripremila je pravu malonogometnu poslasticu između Ville Vrsar i Plavog puta. Iako rezultat 0-0 ne zvuči previše atraktivno, moglo se vidjeti puno prilika i lijepih poteza prekaljenih malonogometnih majstora. 1. mjesto odnosi ekipa Ville Vrsar nakon boljeg izvođenja sedmeraca. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka zaorila se pjesma igrača Ville Vrsar koja se nastavila do kasno u noć.

REZULTATI:
ČETVRTFINALE:
KONOBA DANIJELI 1:1 RIVA RESTORAN TROŠT 4:5 POSLIJE PENALA
PLAVI PUT 5:2 VRUĆI LED
ULJA KOMARIJA 4:4 ZAMBI BAR 6:7 POSLIJE PENALA
VILLA VRSAR 3:1 FUFLANDERS

POLUFINALE:
RIVA RESTORAN TROŠT 0:3 PLAVI PUT
ZAMBI BAR 0:2 VILLA VRSAR

Za 3. mjesto:
RIVA RESTORAN TROŠT 2:2 ZAMBI BAR 5:4 NAKON PENALA

FINALE:
PLAVI PUT 0:0 VILLA VRSAR 2:3 NAKON PENALA

NAJBOLJI IGRAČI TURNIRA:
Najbolji strijelac turnira - Mate Ivetić iz PLAVOG PUTA sa postignutih 6 pogodaka
Najbolji igrač - Oliver Sumić iz VILLE VRSAR
Najbolji golman - Roberto Funčić iz PLAVOG PUTA.

 

KONAČNA TABELA TURNIRA:

1.VILLA VRSAR  

2.PLAVI PUT      

3.RIVA RESTORAN TROŠT           

4.ZAMBI BAR    

5.FUFLANDERS 

6.KONOBA DANIELI       

7.ULJA KOMARIJA           

8.VRUĆI LED

SPISAK IGRAČA NAJBOLJIH EKIPA:

MJESTO VILLA VRSAR (MARIN MARTIĆ, PETAR LEKO, EMANUEL ŠEGON, FILIP MENDIKOVIĆ, MARIN ROMIĆ, OLIVER SUMIĆ, STEFAN ILIĆ, TONI BELUŠIĆ, DENIS TIKAS, ELVIS TREŠNJIĆ)

MJESTO PLAVI PUT (ROBERTO FUNČIĆ, DAVID DUJANIĆ, MANUEL RUDELA, ANDREA ZGRABLIĆ, MATE IVETIĆ, IGOR ŽIKOVIĆ, DONI TANKOVIĆ, MATKO VIDEKIĆ, IGOR LEPINJICA I MATEO BREŠČIĆ)

MJESTO RIVA RESTORAN TROŠT (KRISTIJAN MIŠIĆ, NIKO MARUNICA, ANDREA KRSTIĆ, SILVANO ŠVERKO, JOSIP PAVIŠIĆ, FILIP DEKLEVA, MARKO PEMPER, FILIP ŠVERKO, NOEL ŽIKOVIĆ I ALAN PELIZZAR)

MJESTO ZAMBI BAR (MANUEL BUROLO, LEON MILIČEVIĆ, MASIMO KRIZMANIĆ, DENI DAMJANIĆ, MATEO FAKIN, LUKA ČAVAROVIĆ I ANTONIO BOLČEVIĆ, MATEO RADIN, ENDI MIKAC I VEDRAN BAŠIĆ)

ORGANIZATORI: SPORTSKA UDRUGA SPRINT I NK VRSAR, SANDI FONOVIĆ I ROMAN MATOŠEVIĆ

  • Restoran Riva treče mjesto


Slučajni turniri

Benijev memorial v Sobenji vasi 

RINOR 

 

 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .