Kratek vodič po novem portalu

Objavljeno : 01.04.2017
  • Uvodni članek vodič

Dobrodošli na v(n)ašem prenovljenem malonogometnem portalu z najdaljšo tradicijo v Sloveniji - turnirji.com, že od leta 2004. Preglejte, preklikajte, preberite, komentirajte, kritizirajte, predlagajte, sodelujte ... skratka .. srfajte brez surfa :)

Uvodoma vam želimo malo olajšati orientacijo po portalu, saj se zaradi vseh novosti še sami malo zgubljamo ;)

Naj že spočetka povemo, da ni nič narobe z vašim računalom, niti povezavo in ne, ne zapušča vas zdrav razum (morda samo kakšen prehitro znervirani nerv alias živec, če ste povsem brez smisla za humor, he-he), ako do nekaterih sklopov informacij nimate dostopa – pridobite si ga s hitro in brezplačno registracijo, ki vam odpre vsa obzorja in dostope do skritih zakladov našega spletnega zbirališča  (če pa tudi po registraciji nimate dostopa do kakšnih informacij, potem ... pa smo zaj... mi (da ne bodo zmeraj ubogi škrati krivi hihi).

VODIČ PO PORTALU

NA VRHU, v GLAVI portala so glavni meniji, ki so za večino obiskovalcev najbolj zanimivi:
   1. NOVICE (v tej rubriki se znajdejo vse novice v zvezi z malim nogometom in futsalom – od najav in poročil s turnirjev, do intervjujev in številnih koristnih informacij tako za organizatorje kot igralce)
   2. TURNIRJI (rubrika z vsemi aktualnimi turnirji, urejena kronološko – na vrhu so prikazani turnirji, ki se bodo najprej odvijali)
   3. ZEMLJEVID (stran s povečanim zemljevidom na kateri so z ikonami označene lokacije turnirjev)
   4. ARHIV (dostopen in viden postane ko se brezplačno registrirate – v arhivu najdete turnirje, ki so se že odigrali. Uporabno predvsem za organizatorje, ki še zbirate termin za vaš turnir – tukaj lahko preverite, kateri turnirji so se na ta termin odvijali v preteklosti. Uporabite pa lahko tudi iskalnik desni in iščete po ikoni Arhiv).

DESNA STRAN

Še ena pomembnih novosti je VPISNI OBRAZEC (OBJAVI TURNIR) za brezplačno objavo turnirja na desni zgornji strani portala – prenovljen, z obveznimi vnosnimi polji poskrbi, da organizatorji ne pozabite zapisati nič, kar bi lahko zanimalo ekipe za udeležbo na vašem turnirju. Le registrirati se je potrebno prej, na kar vas program opomni sam, ali pa to storite sami v zgornjem desnem delu portala.

Verjamemo, da se bo večini prikupil ISKALNIK po turnirjih, katerega najdete pod vpisnim obrazcem. Iščete lahko po različnih kriterijih – ali samo po enem naenkrat ali pa uporabite več kriterijev. Več kot jih boste izbrali, bolj natančni bodo zadetki, kar bo prišlo prav v glavni poletni sezoni turnirjev, ko jih je na portalu objavljenih največ. Iščete lahko po regijah, tipih, datumih, višini nagradnega sklada ... S posebno ikono pa je možno tudi iskanje po arhivu turnirje.

OSREDNJI DEL

je namenjen objavi novic, zemljevidu z lokacijami turnrijev in predstavitvi zvestih, dolgoletnih partnerjev portala (vabljeni, da jih obiščete, saj brez njih prenova niti ne bi bila izvedljiva)

SPODNJI DEL PORTALA

Na dnu, v NOGI portala, so zbrane številne uporabne informacije in ugodnosti, ki ste jih deležni registrirani obiskovalci.
Od vseh potrebnih podatkov in predstavitve vizije in ekipe portala v rubriki »O TURNIRJI.COM«, preko seznamov ugodnosti in prednosti nanizanih pod »KLUB TURNIRJI.COM« do sklopa imenovanega »VSE ZA TURNIR«, ki vse pojasni že s svojim naslovom. Tukaj so namreč zbrani kontakti in ponudbe vseh glavnih športnih blagovnih znamk v Sloveniji (z direktnimi povezavami na njihove ponudbe) z žogami, copati, dresi, pokali ..., pa obrazci in nasveti za izvedbo turnirja, osnutki pravil za nekatere tipe turnirjev, kontakti za naročanje sodnikov ...
Tu bo tudi hiter dostop do vseh objavljenih poročil (rezultatov) s turnirjev, ki vam bo vedno na voljo in PR člankov s promocijskimi ponudbami.

Upamo, da boste na prenovljenem portalu našli kaj zase in se k nam pogosto vračali. Veseli pa bomo vsake povratne informacije – tako opažene napake, predloga za izboljšave ali ideje za zanimivo tematiko pa do želja za soustvarjanje portala z vašimi prispevki, poročili ... kot tudi dobronamerne kritike – obljubimo, ne bomo zamerili (vsaj ne preveč :)).
Pišite nam na info@turnirji.com ali katerikoli drug kontakt objavljen na portalu ali naši FB strani.

Pa smo skoraj pozabili – vaši obiski na portalu bodo s pomočjo naših pokroviteljev tudi nagrajeni – vsak mesec bomo med registriranimi uporabniki namreč razveselili peterico, ki bo prejela nagrade v skupni vrednosti več kot 100 €.

Ekipa turnirji.com Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .