Priporočamo turnir

Rezultati

 • 10.05.2018

  Velenjčani najboljši v Dražgošah

  Zelo razburljive obračune je navzočim v Dražgošah pripravilo 14 sodelujočih ekip s številnimi prvoligaškimi igralci. Na koncu je slavil »velenjski« AD Frons, ki je z najboljšim strelcem, Žanom Koren, in vratarjem, Nejcem Berzelak na čelu, v finalu z 2-0 ugnal Panno, ki je imela v svojih vrstah naj igralca - Ervina Jogić. Tretji je bil Aspekt pred Fonexom.

 • 09.05.2018

  Pajntarsi osvojili Trebušo

  V konkurenci 19-ih ekip na turnirju trojk v Dolenji Trebuši so največ znanja in sreče pokazali igralci ekipe Pajntar.si z Nejcem Hozjanom na čelu, ki so v finalu po kazenskih strelih ugnali ŠD Otalež. Na enak način so tretje mesto osvojili igralci ŠD Sola Lom, ki so bili mirnejši od Fantičkov iz Podbrda. 

 • 08.05.2018

  Trojke na Jaznah postale internacionalne

  Turnirja trojk na Jaznah je zaznamovala zmagovala ekipa Radograd-Krapina. Pa ne samo zaradi izvrstnih predstav na asfaltu temveč tudi z dejstvom, da je prišla na turnir iz Hrvaške in v eno smer naredila kar 230 km! Hrvati so v finalu 4-1 ugnali ekipo Sv. Georgije, med štirimi naj ekipami sta bili še dve domači, za eno je zaigralo tudi dekle!

 • 06.05.2018

  X5 Špajza prva v Selah

  10.memorijalni turnir Srečka Tominca je pripadel ekipi X5 Špajza, ki je v finalu s 3-1 ugnala Kleparstvo – krovstvo Trčko. Slednjim ni pomagal niti izvrstni strelec Tilen Škrinjar, saj je bil z dvema zadetkoma in dodatnim Klajnška uspešnejši Robert Kurež. Za 3.mesto so bili po penalih Manar GT boljši od Montevidea. 

 • 05.05.2018

  Lime Collina dobila trojke v Dolah

  18. turnir trojk na Starem Zewnku je osvojila ajdovska ekipa Lime Collina, ki je imela v svojih vrstah najboljšega igralca – Luko Žižmonda. V izenačenem finalu proti znanim mojstrom malega nogometa (Rosič, Žarić, …) so odločali kazenski streli, kjer so bili Ajdovci natančnejši. Tretje mesto je osvojila Sola lom pred domačini v ekipi ŠD Aktiv.

 • 03.05.2018

  Na Žagi slavila Mlekarnca

  Tradicinalni turnir na Žagi pri Bovcu je zasluženo pripadel ekipi Mlekarnca, ki je v finalu z dvema zadetkom Žana Koren ugnala ekipo Livka. Travnato igrišče štadijona "Pod Štoco" je privabilo 14 ekip in veliko gledalcev, razburljiva polfinalna srečanja so odločali penali (Livek proti Žagi) in nijanse med Mlekarnco in Alitro, ki je na koncu osvojila tretje mesto.

 • 25.04.2018

  Fonex prekinil Krivčev šov

  Atraktiven turnir sistema 3+1 v Lazcu je pripadel tolminski ekipi Fonex, ki je v finalu ugnal Varspoj s 3-1. Slednji so do finala prišli po zaslugi najboljšega vratarja turnirja, Denija Krivca, ki je odločil kar dve tekmi po 6metrovkah. Na krilih naj strelca, Aljaža Laharnarja, so bili bolj zanesljivi Fonexovci, ki so ugnali Vrhpolje in vrhniški Salkon team, ki je bil tretji.

 • 20.04.2018

  Ekoslik osvojil Bukovico

  Futsal turnir na Bukovici je postregel s pravo poslastico golov, akcij, obramb in navijaškega vzdušja. Sedmi turnir je po napeti borbi osvojila ekipa Ekoslik, ki jo sestavljajo fantje selekcij FSK Stripy. Z neverjetnimi obrambami se je izkazal Matija Rihtaršič (Ekoslik), naj strelec pa je z dobro igro in doseženimi zadetki postal njegov soigralec Urban Tavčar.

 • 13.04.2018

  Ramna Sliv. jezero najboljša v Podsredi

  Velikonočno praznovanje ob polnoletnosti turnirja v Podsredi je popestrilo 14 udeleženk že 18. zaporedne prireditve, ki so prikazale dinamičen futsal, kjer ni manjkalo razburljivih končnic in kazenskih strelov. Na koncu so prav ti določili zmagovalca, saj je Ramna Slivniško jezero po neodločenem rednem delu (2-2) ugnala Selo ljubavi Country pub, Metalna pa za 3.mesto ŠD Oblak.

 • 06.04.2018

  Korektbau nadaljuje svoj pohod

  Velenjska ekipa Korektbau je začetek pomladanske sezone nadaljevala tako kot zaključila zimsko – z zmago v Gornjem Doliču na Velikonočnem turnirju. Največ zaslug gre najboljšemu igralcu turnirja, Seminu Omeroviću, ki je v finalu zabič edini zadetek proti vrhniškim fantom ekipe GM Team. 3. mesto za ŠD Kozjak Špik z naj vratarjem - Stefan Turinski. 
Naključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .