Priporočamo turnir

Rezultati

 • 20.06.2018

  10. Tadejev Memorial v roke Am-De

  Jubilejni deseti Tadejev memorial v Škofji Loki je tokrat osvojila ekipa AM-DE, kjer sta blestela Marko Đeković (naj vratar) in Saša Kovačević (strelec). Najprej so v polfinalu izločili branilce naslova, Sireno bar s 3-1, nato pa po kazenskih strelih v finalu še SGH Vrhnika z najboljšim igralcem turnirja – Benjaminom Tušarjem

 • 16.06.2018

  Lovrenčič junak na Mislinji

  Finalni troboj na turnirju v Mislinji je po izjemnih obračunih tesno pripadel Gostilni pri ovinku, ki je po Vitomarcih še enkrat vzela skalp številnim reprezentantom s Puškarjem, Fetićem, Totijem, Miletom... vred. Znova je bil mož odločitve vratar Lovrenčič, ki je ubranil odločilni penal, nato pa zaklenil vrata še proti ekipi Korektbau za zmagoslavje svoje ekipe.

 • 06.06.2018

  Za reprezentanco prehud Ovinek

  Sandijev memorial v Vitomarcih je spet navdušil: veliko ekip, gledalcev in članski finale s presenetljivim razpletom - skoraj pol slofutsal reprezentance je moralo priznati premoč ekipi Ovinek, z nepremagljivim vratarjem Tjažem Lovrenčič, ki v izločilnih tekmah sploh ni prejel zadetka in ekipo 2x popeljal do penalov in prestola ob asistenci naj igralca Senekoviča.

 • 02.06.2018

  SM Teamu prvi turnir Korektbau

  Na velenjskem Titovem trgu so izpeljali zelo kvaliteten turnir - visok nagradni sklad je privabil številne odlične igralce, ki so pokazali obilo vrhunskih potez. Prednjačili so zmagovalci, SM Team, kjer je finale odločil naj strelec Kovačević, saj ja 2x zadel proti AS Keramičarstvu z naj igralcem, Rokom Grželj. Tretji so bili domačini z najboljšim golmanom, Asmirjem Alićem.

 • 25.07.2018

  Gaj s Fantički naj v Vrhpolju

  Z odličnimi predstavami naj igralca turnirja znanega tudi kot »kralja trojk«, Gaja Rosiča, so Fantički po kazenskih strelih v finalu premagali drugouvrščeno ekipo Millennium, katera je v svojih vrstah imela naj strelca turnirja Nika Mastna. Tretji pa so, že drugo leto zapored, postali mladi Toffiesi, ki so bili boljši od Ajkul. 

 • 13.05.2018

  Romih popeljal Planke do slavja

  Turnir na Blagovni je postregel s številnimi presenečenji v izločilnih bojih, saj so že v četrtfinalu obstali Manar GT in NK Direkt Dolič, ter razburljivim finalom med Kovinarstvom Plank in Smuki iz Celja. Slednji so se po zaostanku (gol Tuhtarja) z zadetkom Zorka hitro vrnili v igro in popeljali finale do kazenskih strelov, kjer pa je zmagovalca z obrambo odločil Tadej Romih

 • 11.05.2018

  Varspoj zmagal na Lomu

  Nekdanji dan OF so na Kanalskem Lomu proslavili s tradicionalnim turnirjem trojk - največ razlogov za zadovoljstvo in praznovanje sta imela obe finalista – zmagovalni Varspoj ter domača Sola Lom, katera je privabila kar 22 ekip in po ogorčenem boju zasedla drugo mesto, ki ga je z navijači ter tretjim BVB Kamno in 4.uvrščenim Fonexom prav tako znala proslaviti...

 • 10.05.2018

  Velenjčani najboljši v Dražgošah

  Zelo razburljive obračune je navzočim v Dražgošah pripravilo 14 sodelujočih ekip s številnimi prvoligaškimi igralci. Na koncu je slavil »velenjski« AD Frons, ki je z najboljšim strelcem, Žanom Koren, in vratarjem, Nejcem Berzelak na čelu, v finalu z 2-0 ugnal Panno, ki je imela v svojih vrstah naj igralca - Ervina Jogić. Tretji je bil Aspekt pred Fonexom.

 • 09.05.2018

  Pajntarsi osvojili Trebušo

  V konkurenci 19-ih ekip na turnirju trojk v Dolenji Trebuši so največ znanja in sreče pokazali igralci ekipe Pajntar.si z Nejcem Hozjanom na čelu, ki so v finalu po kazenskih strelih ugnali ŠD Otalež. Na enak način so tretje mesto osvojili igralci ŠD Sola Lom, ki so bili mirnejši od Fantičkov iz Podbrda. 

 • 08.05.2018

  Trojke na Jaznah postale internacionalne

  Turnirja trojk na Jaznah je zaznamovala zmagovala ekipa Radograd-Krapina. Pa ne samo zaradi izvrstnih predstav na asfaltu temveč tudi z dejstvom, da je prišla na turnir iz Hrvaške in v eno smer naredila kar 230 km! Hrvati so v finalu 4-1 ugnali ekipo Sv. Georgije, med štirimi naj ekipami sta bili še dve domači, za eno je zaigralo tudi dekle!
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .