Priporočamo turnir

Rezultati

 • 06.05.2018

  X5 Špajza prva v Selah

  10.memorijalni turnir Srečka Tominca je pripadel ekipi X5 Špajza, ki je v finalu s 3-1 ugnala Kleparstvo – krovstvo Trčko. Slednjim ni pomagal niti izvrstni strelec Tilen Škrinjar, saj je bil z dvema zadetkoma in dodatnim Klajnška uspešnejši Robert Kurež. Za 3.mesto so bili po penalih Manar GT boljši od Montevidea. 

 • 05.05.2018

  Lime Collina dobila trojke v Dolah

  18. turnir trojk na Starem Zewnku je osvojila ajdovska ekipa Lime Collina, ki je imela v svojih vrstah najboljšega igralca – Luko Žižmonda. V izenačenem finalu proti znanim mojstrom malega nogometa (Rosič, Žarić, …) so odločali kazenski streli, kjer so bili Ajdovci natančnejši. Tretje mesto je osvojila Sola lom pred domačini v ekipi ŠD Aktiv.

 • 03.05.2018

  Na Žagi slavila Mlekarnca

  Tradicinalni turnir na Žagi pri Bovcu je zasluženo pripadel ekipi Mlekarnca, ki je v finalu z dvema zadetkom Žana Koren ugnala ekipo Livka. Travnato igrišče štadijona "Pod Štoco" je privabilo 14 ekip in veliko gledalcev, razburljiva polfinalna srečanja so odločali penali (Livek proti Žagi) in nijanse med Mlekarnco in Alitro, ki je na koncu osvojila tretje mesto.

 • 25.04.2018

  Fonex prekinil Krivčev šov

  Atraktiven turnir sistema 3+1 v Lazcu je pripadel tolminski ekipi Fonex, ki je v finalu ugnal Varspoj s 3-1. Slednji so do finala prišli po zaslugi najboljšega vratarja turnirja, Denija Krivca, ki je odločil kar dve tekmi po 6metrovkah. Na krilih naj strelca, Aljaža Laharnarja, so bili bolj zanesljivi Fonexovci, ki so ugnali Vrhpolje in vrhniški Salkon team, ki je bil tretji.

 • 20.04.2018

  Ekoslik osvojil Bukovico

  Futsal turnir na Bukovici je postregel s pravo poslastico golov, akcij, obramb in navijaškega vzdušja. Sedmi turnir je po napeti borbi osvojila ekipa Ekoslik, ki jo sestavljajo fantje selekcij FSK Stripy. Z neverjetnimi obrambami se je izkazal Matija Rihtaršič (Ekoslik), naj strelec pa je z dobro igro in doseženimi zadetki postal njegov soigralec Urban Tavčar.

 • 13.04.2018

  Ramna Sliv. jezero najboljša v Podsredi

  Velikonočno praznovanje ob polnoletnosti turnirja v Podsredi je popestrilo 14 udeleženk že 18. zaporedne prireditve, ki so prikazale dinamičen futsal, kjer ni manjkalo razburljivih končnic in kazenskih strelov. Na koncu so prav ti določili zmagovalca, saj je Ramna Slivniško jezero po neodločenem rednem delu (2-2) ugnala Selo ljubavi Country pub, Metalna pa za 3.mesto ŠD Oblak.

 • 06.04.2018

  Korektbau nadaljuje svoj pohod

  Velenjska ekipa Korektbau je začetek pomladanske sezone nadaljevala tako kot zaključila zimsko – z zmago v Gornjem Doliču na Velikonočnem turnirju. Največ zaslug gre najboljšemu igralcu turnirja, Seminu Omeroviću, ki je v finalu zabič edini zadetek proti vrhniškim fantom ekipe GM Team. 3. mesto za ŠD Kozjak Špik z naj vratarjem - Stefan Turinski. 

 • 24.01.2018

  SM Team potrdil primat v Pomurju

  Ekipa (malo)nogometnega navdušenca, Saše Makoterja, SM Team, je z zmago na turnirju v Radencih potrdila svojo kvaliteto in dodala novo lovoriko v svoj »CV«. S pomočjo naj igralca, Alena Fetića, so v finalu tesno, a zasluženo ugnali celjsko ekipo AC Mariborska. Tretje mesto si je priigral ljutomerski ŠIC bar, ki je bil boljši od Krovstva Filipič Videm.

 • 18.01.2018

  KOREKTBAU gospodar v Velenju

  Najslajše je slaviti na domačem parketu, zato ne čudi prešerno veselje ekipe Korektbau, ki je s finalnih 3-1 proti NK Direkt Dolič osvojila velenjski turnir in imela naj igralca (Mirnes Mujkić). Tega jim ni uspel preprečiti niti nekdanji reprezentant, Zoran Pavlović, (7 golov naj strelec), z ekipo Smarty in naj vratarjem, Miho Zdovc, ki sta osvojila 3.mesto.

 • 16.01.2018

  Celjani odnesli zmago v Ljutomeru

  Na 9. Škrinjarjevem memorialu je v konkurenci 22ih ekip iz Slovenije in Hrvaške slavila AC Mariborska iz Celja. Z zgodnjim zadetkom Markoviča so v finalu tesno ugnali Jack bar, katerega gol je branil naj vratar, Peter Ortar. Tretji so s pomočjo naj strelca, Matica Maruško, bili domači Šic bar, najboljši igralec turnirja pa je bil Tadej Knez Žagar.
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .