Rezultati

 • 07.06.2017

  De-Grazu zmaga na Senovem

  V Posavju so slavili igralci De-Graza, ki so pokazali največ spretnosti in imeli naklonjenost Fortune - v polfinalu, kjer je vsaka ekipa imela enega naj posameznika (uspešnejši je bil vratar Krajec od strelca Žičkarja), so namreč šele po 6-metrovkah strli odpor Karmi bara. V finalu je z 1-0 klonila še Koprivnica, četrto mesto Hrastu.

 • 06.06.2017

  Žarišče kmečkega upora osvojili Vrhpoljci

  Po enoletnem premoru se je v Sužid vrnil turnir trojk na odboj, kjer se je odigral zelo atraktiven in za številne gledalce zanimiv futsal. Odlične poteze Dražena Žarića so pripomogle Žara teamu k preboju v finale, pri zmagovalcih, Milleniumu, je blestel Nik Masten, ki je v finalu z dvema zadetkoma poskrbel za preobrat in kasnejšo zmago po streljanju kazenskih strelov.

 • 07.06.2017

  Zavas - ZA VAS, člani SM Teama

  Prestižni turnir ZAVAS na Vrhniki je zasluženo osvojila ekipa SM Team iz Ljutomera, ki je v finalu 1-0 ugnala stare znance, AI Avtohišo iz Ljubljane. Pri slednjih je blestel naj vratar turnirja, Klemen Zaletel, njegove soigralce pa sta v obup spravljala člana zmagovalcev - Matej Fideršek (naj igralec) in Alen Fetić (strelec), ki je z edinim zadetkom tudi odločil finale. 

 • 01.06.2017

  Vratar naj strelec na Ledinah

  Turnir z zelo atraktivnim »formatom 3+1«, ki omogoča veliko zadetkov, je na Ledinah je zbral 10 ekip, z nekaterimi znanimi futsal igralci. Na koncu so s finalno zmago 5-2 nad ŠD Otalež slavili Tolminci ekipe Bugio & Tim z naj vratarjem Denijem Krivec ter reprezentantoma Vulikićem in Zalaščkom. Tretja je bila ekipa Simda, ki je s 3-1 ugnala Kmetijo Kladnik.

 • 31.05.2017

  PitStopu pole position v Mislinji

  Velenjski PitStop je z dvojno finalno petardo proti Joker Teamu (5-1) in NK Direkt Doliču (5-2) zanesljivo osvojil turnir v Mislinji (Rednak in Kugler sta prispevala po 3 gole). Drugo mesto je Joker teamu z zadetkom za minimalno zmago 1-0 proti NK Direkt prinesel Kazič, veliko zaslug pa ima njegov soigralec, Jure Holešek, ki je ohranil nedotaknjeno mrežo in postal naj vratar.

 • 30.05.2017

  Trio Levpušček z Žbogarjem pokoril Levpo

  Trojke v Levpi nad Soško dolino so v nekoliko okrnjeni konkurenci dobil igralci Sola Lom iz "sosednjega" Kanalskega Loma. Slednji so prepričljivo dominirali skozi celoten turnir, dosegli najvišjo zmago proti Pumasom, nato pa se brez prejetega zadetka z 2 x 2-0 "sprehodili" do končnega zmagoslavja. Druge so bile domače Lutke, tretji Cigu migu in četrte Ravne.

 • 29.05.2017

  Čujec zaznamoval trojke na Poljubinju

  Na domačem igrišču je Patrik Čujec z bratom Kristjanom in soigralci Varspoja pokazal bore malo gostoljubnosti do gostujočih ekip, ki so se udeležile turnirja trojk. Po četrtfinalni "penalni" loteriji, ko so izločili Nemigaje, so bili do konca zanesljivi - v polfinalu s 3-1 od Fantičkov navkljub potezi turnirja D. Žarića, v finalu pa še z 1-0 proti Piceriji Tmin (Leban, Kragelj).

 • 25.05.2017

  JUVENTUSU veliki finale

  A ne v ligi prvakov temveč na turnirju s številnimi presenečenji v Tirni. Mednje sodi zgodnje slovo enih favoritov - Joker teama, a tudi zmagovalci so se pošteno namučili. Za zmago ima ogromno zaslug naj vratar Marko Đeković, saj so v finalu šele po penalih ugnali ŠD Mlinše z naj strelcem Janezem Močnikom Guno. Tretji so bili ŠD Škafarji.

 • 24.05.2017

  Wajdušno pokorilo Žagarstvo Novinec

  Po burji znano mestece v Vipavski dolini je gostilo močan turnir s plejado vrhunskih igralcev in končnim zmagoslavjem Žagarstva Novinec z naj strelcem (Anže Širok) in vratarjem (David Koren) 3-1 nad Aspektom z naj igralcem (Aljaž Laharnar). Oboji so v polfinalu šele po penalih ugnali nasprotnike - zmagovalci v finalu pred finalom Šolo Pob, po rednih 1-1. 

 • 21.05.2017

  PVC DŽAJA Autostil glavni v Bihaću

  Cazinski PVC Džaja/Autostil je s finalno zmago 3-1 nad mini slovensko reprezentanco ekipe Konteso, osvojil prestižni Denaro futsal cup v Bihaću. Junak turnirja je bil član zmagovalcev Mirko Hrkać - najboljši igralec in strelec turnirja, ki je trem golom iz polfinala dodal še dva finalna naj vratarju Alenu Mordej. Najbolj športna ekipa - SGH Vrhnika.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .