Rezultati

 • 06.05.2017

  Varspojev »blietzkrieg« v Dražgošah

  Legendarno prizorišče partizanskega boja je letos prvič gostilo turnir z mednarodno udeležbo – reški Patrioti so z naj vratarjem (Šime Čulina) bili tretji, lovorov venec pa je šel ekipi Varspoja, ki je uprizorila pravo strelsko ofenzivo in zanesljivo osvojila turnir – med 5 naj strelci so bili, poleg glavnega, Danija Vulikića, še 3 njegovi soigralci!

 • 06.05.2017

  V Marjanovcu Slovenci klonili v finalu

  Čez prvi maj so si turnejo po BiH omislili v ekipi Aspekta, ki je odlično zastopala slovenske barve tudi v Marjanovcu. Po zanimivih dvobojih so šele v finalu morali priznati premoč cazinski ekipi Partnerinstallationen, ki je imela najboljšega vratarja, Harisa Račića, Slovenci pa naj igralca Benjamina Tušarja. Tretji so bili Euromont iz Velike Kladuše.

 • 05.05.2017

  Na Blagovni finale že v četrtfinalu

  Premierni turnir na Blagovni je po preobratu, s petimi zaporednimi zadetki in hat-trickom Iskrača v finalu proti Sonček baru, dobilo favorizirano Frizerstvo Slavček. Petardo so v polfinalu podelili tudi NK Direktu, najbolj pa jih je namučil trboveljski Joker team v četrtfinalu, ki po vodstvu 2-1 ni zdržal pritiska Ločanov in po obrambi vratarja Kaučiča izpadel po izvajanju 6-metrovk.

 • 04.05.2017

  Prijatelji že tretjič zapored slavili v Suhorju

  Na turnirju v Suhorju se je letos zbralo 13 ekip. Prijatelji se očitno zelo dobro poznajo in razumejo med sabo saj so še tretjič zapored slavili na tem tekmovanju. Zanimivost tega dogodka so bili izjemno izenačeni izločilni boji, saj se je od 8-ih tekem kar 5 končalo z neodločenim izidom in smo tako spremljali festival kazenskih strelov.

 • 04.05.2017

  Gaj Rosič kralj trojk na Starem Zewnku

  Za devetimi gorami in devetimi vodami, je nekoč... pravljični uvod je sicer malo pretiran, a pristaja marljivim organizatorjem ŠD Aktiv, ki nekje »bogu za hrbtom«, iz leta v leto, uspejo pripraviti čedalje odmevnejše prireditve, kamor sodi tudi turnir trojk, ki je za najboljše okronal ekipo Fantički iz Podbrda in njihovega pirata s Karibov, Gaja Rosiča :)

 • 02.05.2017

  Vojskova kanonada v Kozjem

  Pod taktirko razpoloženega Matjaža Vojska, ki je bil s 5imi zadetki najboljši strelec turnirja, je Kovinarsto Plank po Podsredi osvojilo še prestolnico Kozjanskega. V konkurenci 16-ih nadvse prepričljivo - s samo enim prejetim zadetkom ter 17-imi doseženimi, tudi štirimi NK Direkt Dolič v finalu.

 • 01.05.2017

  Avtogol odločil zmagovalca na Žagi

  Stadion pod Štoco je gostil tradicionalni turnir na travi z udeležbo številnih bivših in sedanjih igralcev Posoških futsal ligašev in reprezentantov. Vlogo favorita so na koncu upravičili Odpisani iz Bovca - tudi z obilico sreče. V polfinalu so namreč domačine ugnali šele po kazenskih strelih, kobariško Alitro v finalu pa z avtogolom nasprotnikov...

 • 30.04.2017

  Na Šebreljah so peli petelini

  Na planoti nad Idrijco je domači ŠD Texas izpeljal turnir trojk, ki ga je tudi skušal osvojiti – a ne s kvaliteto, temveč kvantiteto, saj so zaigrale kar tri njihove ekipe. Vseeno to ni zadoščalo za zmago, katere so se veselili Idrijčani iz ekipe Kikiriki. Slednji so v »mestnem« obračunu po penalih ugnali Fatamorgano, tretja je bila Sola Lom.

 • 30.04.2017

  KMN Tomaž in FC Ptuj obračunala za zmago

  Na Selih pri Ptuju se je po letu premora odvil Memorialni turnir Srečka Tominca z udeležbo številnih ligaških igralcev futsala, kjer je največ pokazala ekipa Nasvet Franc Selišek. Do finala jih je z dvema goloma proti Dolceviti popeljal Škrabl, v finalu pa sta za 2-0 proti KMN Tomažu zadela Pihler in Kranjc. Tretje mesto je pripadlo Kleparstvu-krovstvu Trčko.

 • 29.04.2017

  Sirena Bar po penalih do lovorike

  Na razmočenem asfaltu v Bukovici pri Šk. Loki, je 23.04.2017 potekal malonogometni turnir na katerem je bilo manj ekip kot prejšnja leta -11. Razdeljene so bile v 3 skupine, končne zmage pa so se veselili fantje iz Sirena Bar, ki je v finalu po streljanju kazenskih strelov s 5:3 ugnala Žloto. Tretje mesto je pripadlo Aspektu po zmagi v malem finalu proti Krivim nogam.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .