Priporočamo turnir

Novice

 • 15.05.2021

  Sredi junija v Vitomarce po 3.000 € nagrad

  Organizatorji jubilejnega, 20. Sandijevega memoriala v Vitomarcih pri Ptuju, so bili eni prvih, ki so pogumno napovedali letošnji turnir navkljub Covid epidemiji. Ker se termin članskega  turnirja (18.-19.6.) nezadržno bliža in vse kaže, da bodo organizirane všportne prireditve dovoljene, si zaslužijo posebno predstavitev. 

 • 30.01.2021

  Optimistično v poletno sezono

  Korona časi in njih zapovedi, prepovedi, priporočila in vse kar še sodi zraven, nam že vsem pošteno kravžlja živce. Zato veseli vsaka optimistična gesta, ki nam kaže pot v normalnost – zaradi tega si posebno pozornost zaslužijo fantje, ki so prebili led in že najavili 2. AM-DE turnir  ki bo konec junija v Ljubljani. 

 • 31.12.2020

  SREČNEJŠE 2021 ŽELIMO!

  Vsem obiskovalcem portala Turnirji.com želimo manj stresno in bolj umirjeno leto 2021. Da bi se kopali v zdravju in sreči ter da bi se vas poškodbe in nesreče izogibale v velikem loku. Naj se sezone turnirjev in ostalih oblik malonogometnega športanja vrnejo v tirnice, ki si jih vsi želimo!
  SREČNO IN ZDRAVO 2021!

 • 16.09.2020

  Nova 6 osvojila turnir v Ljubljani 

  Prvi AM-DE turnir v Ljubljani je padel v obdobje korona virusa, a je kar 24 prijavljenih ekip iz vse Slovenije poplačalo trud organizatorjev. Prehodni pokal je s finalno zmago 1-0 proti Am-De odnesla ekipa Nova 6 - mož odločitve je bil najboljši strelec turnirja, Nikola Jandrić, mrežo pa zaklenil naj vratar, Marko Đeković. Lovoriko za naj igralca je dobil Igor Kondić (Autoperfect)

 • 08.09.2020

  Lep dogodek v Športnem parku Drbetinci

  Zaradi korona krize je letos odpadel predvideni 20.Sandijev memorial v Vitomarcih, ki velja za enega  največjih praznikov malega nogometa v Sloveniji. Kljub vsemu so marljivi člani KMN Vitomarci uspeli zadnji avgustovski vikend izpeljati manjši turnir, skladen s priporočili NIJZ in ukrepi, ki veljajo v Sloveniji. 

 • 18.08.2020

  Na turnir v Drbetince

  Koronaukrepi so turnirsko sezono zreducirali na minimum. Prav zato so več kot dobrodošli pogumni in iznajdljivi organizatorji, ki se vseeno odločijo prirediti turnir za vse fuzbal navdušence. Konec meseca (28.8.) bo tako eden redkih turnirjev v Drbetincih. Igra se na travi, 5+1, z minimalno prijavnino in 500 evri nagradnega sklada. Prijave sprejema Darko (031 634 847).

 • 28.07.2020

  Odpoved 20. Sandijevega memoriala

  Zaradi negotove epidemiološke situacije v državi zaradi COVID 19, bi bila organizacija tako obsežne prireditev kot je Sandijev memorial, preveč tvegana z vidika zagotavljanja varnosti in zdravja vseh udeležencev, zato ga za letos odpovedujemo.

  Da ne bomo povsem brez športa in prireditev, želimo konec avgusta izpeljati prireditev športno manjšem obsegu ...

 • 30.06.2020

  Troboj prvoligašev pripadel MT Kolar

  Zelo kvaliteten turnir so številni gledalci lahko spremljali na 12. memorialu Matjaža Tominca. Finalni troboj je bil praktično obračun prvoligaških ekip s Ptuja, Vrhnike in Ormoža. Trde, zelo izenačene in do konca napete tekme so na koncu na tron postavile Ptujčane, ki so s finalno zmago in remijem prehiteli ormoški RC Trcko, ter vrhniško Gostilno pri Kranjcu.

 • 23.06.2020

  AC Mariborska ponovila predlanski uspeh

  Da s(m)o fuzbalerji lačni fuzbala dokazuje rekordno število ekip na turnirju v Trnavi. Kar 22 se jih je dva dni borilo za nagrade in prehodni pokal, na koncu pa je zmagala ekipa AC Mariborska, ki je v finalu s petardo odpihnila ekipo Mešančkov. Največ zaslug gre naj strelcu Tadeju Žagarju, ki je zabil hattrick, Mešančkom ni mogel pomagati niti naj vratar Aleksander Zagoričnik.

 • 12.6.2020

  Žoge Select za letošnje turnirje

  Zagotovo smo že vsi siti čepenja doma, zato je dobrodošel optimizem organizatorjev turnirjev, ki na veliko najavljajo svoje prireditve in jih je vsak dan več na našem portalu! Za dober turnir pa so nujne tudi dobre žoge - Select so že leta sinonim za kvaliteto, nova STREET žoga pa je še posebej ustvarjena za asfaltna igrišča - v AKCIJI 2+1 ZASTONJ!
Naključni turnirji

3. turnir na umetni travi JESENICE 2021

13_Sreckov memorial

RINOR Berginc

Mladinski in otroški turnir Vitomarci 2021


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .