Priporočamo turnir

Novice

 • 28.06.2022

  41. Pokal Marije Broz pripadel Eliti

  V Bistrici ob Sotli so znova uspešno izvedli že 41. zaporedni turnir za Pokal Marije Broz. Slavila je ekipe Elita, ki je z najboljšim strelcem, Davidom Ferčecem, v finalu šele po penalih ugnala Yugo team, kjer je briljiral najboljši igralec turnirja Mahmud Bahtić. Tretje mesto je osvojil Brkič team z naj vratarjem, Tadejem Romihom. 4. je bil NK Pajkl.

 • 15.06.2022

  MP CarMont tretjič osvojil Vitomarce

  21. Sandijev memorial je postregel z vrhunskim članskim finalom in zmago futsal dream teama z naj igralcem (Teo Turk) in strelcem (Žiga Čeh) proti Gostilni pri ovinku (naj vratar Damjan Golob), prihodom brazilsko-mariborske nogometne legende Marcosa Tavaresa, ki je pomagal otvoriti prenovljen športni park, ognjemetom in več kot 60-imi ekipami v vseh tekmovalnih kategorijah...

 • 29.05.2022

  Vabljeni na 21. Sandijev memorial

  Tradicionalni turnir v malem nogometu, ki je prerasel v teden nogometa (8. do 12. junij) bo zopet privabil v Vitomarce številne ekipe v vseh starostnih kategorijah (od najmlajših do vetaranov), za člane pa je zagotovoljen fiksen nagradni sklad 3.000 evrov! Poskrbljeno bo za najmlajše, velik šotor, ognjemet, srečelov in še in še - VABLJENI! 

 • 26.05.2022

  Dobrodelna dražba dresov za Jana!

  Na spletni strani SKUPAJ ZA JANA poteka velika licitacija dresov znanih športnikov: Jasmin Kurtić, Primož Roglič, Matej Mohorič, Tim Gajser, Niklas Landin Jacobsen, Rok Možič, Darko Jorgić ... Veliko jih še pride, zato spremljajte licitacijo. Vsa sredstva bodo namenjena lažji in boljši oskrbi Jana - glavni cilj je nakup kombija. 

 • 20.05.2022

  Spotless suveren v Vrhpolju

  Z odličnimi in borbenimi predstavami si je laskavi naziv naj igralca turnirja prislužil Dražen Žarić, ki je s pomočjo soigralca in naj strelca Ilije Aleksića suvereno osvojil turnir trojk v Vrhpolju. V finalu so v atraktivni tekmi opravili z ekipo Texasa iz Šebrelj. Po kazenskih strelih so tretje mesto osvojili ekipa Paraguas

 • 15.05.2022

  Sodelujte na dobrodelnem turnirju za Jana

  Humanitarno društvo Srčni lev z prijatelji organizira - Dobrodelni nogometni turnir SKUPAJ ZA JANA, ki bo 11. junija od 9-ih dalje na Stadionu Vražji Kamen v Črnomlju.
  Zbirala se bodo sredstva za Jana Vidica - v sklad gre celotna prijavnina, izkupiček od gostinskih storitev, potekala bo tudi licitacija podpisanih dresov znanih športnikov, lahko boste donirali ... 

 • 07.05.2022

  VEDE Montaže zmagali na Blagovni

  Organizacija turnirja na Blagovni postaja že tradicionalna saj je to bil že četrti uspešno izpeljan turnir. Pokal za prvo mesto je dvignila ekipa Vede montaže, ki je prek najboljšega strelca turnirja, Aljaža Hrovatiča, le našla pot v mrežo najboljšega vratarja Žana Gregla iz ekipe Panterji. Tretje mesto je pripadlo Luks printu, četrto pa A avtu.

 • 11.04.2022

  Na turnirji.com ena žoga Select zastonj

  Konec korone je na stežaj odprl 2 leti zaprta vrata za organizatorje turnirjev – zato ne čudi, da je vsak dan več turnirjev na našem portalu in samo na turnirji.com lahko organizatorji in posamezniki ekskluzivno dobite žoge Select po najugodnejši akciji v Sloveniji - AKCIJI 2+1 žoga ZASTONJ! 

 • 11.02.2022

  Domači slavili v Beli Krajini

  V nedeljo 06.02. se je v športni dvorani Loka v Črnomlju odvil futsal turnir za nogometne ekipe kategorije U-12 katerega se je udeležilo 8 ekip!
  Po razigravanju skupin so prišle na vrsto tekme na izpadanje, kjer je na koncu po kazenskih strelih slavila domača ekipe Bele Krajine, ki je imela v svojih vrstaj tudi najboljšega igralca - Blaža Perkoviča

 • 06.01.2022

  Štajerska liga EKOSEN

  Podjetje Ekosen d.o.o. in Slovenska malonogometna zveza razpisuje prijavo na zimsko ligo v malem nogometu na umetni travi Štajersko ligo EKOSEN (5+1).
  Liga se prične 15. januarja 2022 in bo trajala predvidoma do sredine marca odvisno od števila prijavljenih ekip. Tekme se bodo igrale v Športnem centru Galič v Mariboru.
Naključni turnirji

6. Turnir RED STAR

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .