Novice

 • 26.05.2022

  Dobrodelna dražba dresov za Jana!

  Na spletni strani SKUPAJ ZA JANA poteka velika licitacija dresov znanih športnikov: Jasmin Kurtić, Primož Roglič, Matej Mohorič, Tim Gajser, Niklas Landin Jacobsen, Rok Možič, Darko Jorgić ... Veliko jih še pride, zato spremljajte licitacijo. Vsa sredstva bodo namenjena lažji in boljši oskrbi Jana - glavni cilj je nakup kombija. 

 • 20.05.2022

  Spotless suveren v Vrhpolju

  Z odličnimi in borbenimi predstavami si je laskavi naziv naj igralca turnirja prislužil Dražen Žarić, ki je s pomočjo soigralca in naj strelca Ilije Aleksića suvereno osvojil turnir trojk v Vrhpolju. V finalu so v atraktivni tekmi opravili z ekipo Texasa iz Šebrelj. Po kazenskih strelih so tretje mesto osvojili ekipa Paraguas

 • 15.05.2022

  Sodelujte na dobrodelnem turnirju za Jana

  Humanitarno društvo Srčni lev z prijatelji organizira - Dobrodelni nogometni turnir SKUPAJ ZA JANA, ki bo 11. junija od 9-ih dalje na Stadionu Vražji Kamen v Črnomlju.
  Zbirala se bodo sredstva za Jana Vidica - v sklad gre celotna prijavnina, izkupiček od gostinskih storitev, potekala bo tudi licitacija podpisanih dresov znanih športnikov, lahko boste donirali ... 

 • 07.05.2022

  VEDE Montaže zmagali na Blagovni

  Organizacija turnirja na Blagovni postaja že tradicionalna saj je to bil že četrti uspešno izpeljan turnir. Pokal za prvo mesto je dvignila ekipa Vede montaže, ki je prek najboljšega strelca turnirja, Aljaža Hrovatiča, le našla pot v mrežo najboljšega vratarja Žana Gregla iz ekipe Panterji. Tretje mesto je pripadlo Luks printu, četrto pa A avtu.

 • 11.02.2022

  Domači slavili v Beli Krajini

  V nedeljo 06.02. se je v športni dvorani Loka v Črnomlju odvil futsal turnir za nogometne ekipe kategorije U-12 katerega se je udeležilo 8 ekip!
  Po razigravanju skupin so prišle na vrsto tekme na izpadanje, kjer je na koncu po kazenskih strelih slavila domača ekipe Bele Krajine, ki je imela v svojih vrstaj tudi najboljšega igralca - Blaža Perkoviča

 • 06.01.2022

  Štajerska liga EKOSEN

  Podjetje Ekosen d.o.o. in Slovenska malonogometna zveza razpisuje prijavo na zimsko ligo v malem nogometu na umetni travi Štajersko ligo EKOSEN (5+1).
  Liga se prične 15. januarja 2022 in bo trajala predvidoma do sredine marca odvisno od števila prijavljenih ekip. Tekme se bodo igrale v Športnem centru Galič v Mariboru.

 • 31.12.2021

  Srečno in zdravo 2022

  Vsem obiskovalcem portala, igralcem in ljubiteljem futsala ter malega nogometa v vseh njegovih izvedbah, želimo v Novem letu obilo uspehov, izogib vsem poškodbam, krepkega zdravja, močnih in natančnih strelov ter bravuroznih obramb na drugi strani... 

 • 31.10.2021

  Ekskluzivni video trening futsal vratarjev

  Ekipa Futsal Goalies z Boštjanom Šmalcljem na čelu je neumorna – izhajajoč iz prapočela, da osnove futsala bazirajo na rekreativnem malem nogometu in je zato »male tajne velikih futsal majstora« treba približati čim širši bazi igralcev, je posnela video trening futsal vratarjev s pravima malonogometnima naturščikoma. 

 • 16.10.2021

  Prijavite se na turnirje Ekosen Open

  PRIJAVI ekipo na regijske kvalifikacijske turnirje Ekosen Open za naslov pokalnih prvakov Slovenije v malem nogometu 2021. Turnirji bodo v naslednjih krajih: Pečarovci, Šentjernej in Radovljica. Med nastopajočimi igralci se bo izbralo najboljše za nastop na svetovnem prvenstvu v Mehiki 2022.

 • 15.09.2021

  Na Ekosen turnirju skavti za reprezentanco

  V nedeljo, 12.9.2021 je potekal prvi malonogometni turnir na umetni travi EKOSEN OPEN v organizaciji podjetja EKOSEN in Slovenske malonogometne zveze, katere predstavnika na turnirju sta sondirala tudi potencialne reprezentante za svetovno prvenstvo v Mehiki 2022. V zelo močni konkurenci je finale s 3-1 pripadlo ekipi Avto Rajh proti Fidebu.
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .