Novice

 • 23.12.2023

  SREČNO 2024

  Vsem obiskovalcem portala Turnirji.com in ljubiteljem malega nogometa želimo, da bi se vam v letu 2024 izpolnile in oplemenitile vse neizpolnjene želje preteklih let, katere naj pospremi kanček sreče in zvrhan koš krepkega zdravja!
  Obilo užitkov in uspehov na in ob športnih igriščih vam želi ekipa portala Turnirji.com. 

 • 01.12.2023

  Pomagali smo in ste žrtvam poplav

  Kataklizmične avgustovske poplave so vzbudile močan odziv solidarnosti po vsej Sloveniji in tudi na portalu Turnirji.com, smo se, skupaj z dobaviteljem žog Select, podjetjem Čaplja doo, odločili pomagati po naših močeh. Tako smo celotno provizijo od Select žog, kupljenih preko našega portala, namenili družini Zager blizu Ljubnega ob Savinji.Pomagate lahko tudi vi …

 • 19.09.2023

  ŽIVJO, NOGOMET! veliki finale serije

  Ljubljansko igrišče Forca Bežigrad je v soboto, 9. septembra, gostilo veliki finale serije Union turnirjev 'Živjo, nogomet', ki si ga bomo zapomnili po prvem ženskem turnirju, napetih bojih, glasnih navijačih in super nagradah. Piknik za celotno sosesko in 2.500 € nagrade so si priigrali igralci AM Kamnik, ki so v finalu ugnali IKA Group, tretje mesto pa je pripadlo Obnovi Stevanović.

 • 06.09.2023

  Finale serije UNION za Bežigradom

  Bliža se veliki finale serije malonogometnih turnirjev ŽIVJO, NOGOMET!, ki so potekali celotno poletje pod pokroviteljstvom Pivovarne Union. To soboto, 9. septembra, se bodo najboljše ekipe iz kvalifikacijskih turnirjev pomerile v velikem finalu za vrhunske nagrade - 2.500 evrov in piknik s hrano in pijačo za celotno sosesko! 

 • 06.08.2023

  Odpovedani turnirji in pomoč prizadetim

  Zaradi apokaliptičnih poplav, ki so doletele večino Slovenije, bo velko turnirjev odpovedanih. Preverite pri organizatorjih, saj mnogi nimajo časa obveščati javnosti, medtem ko sanirajo poškodbe na svojih domovih in igriščih. Za vse, ki bi želeli pomagati prizadetim, pa objavljamo organizacije, ki zbirajo humanitarno pomoč in načine doniranja finančnih sredstev.

 • 04.07.2023

  Ora mai prvi v Soči

  Minuli vikend se je v zgornji Soški dolini, v vasici Soča, odvijal tradicionalni malonogometni turnir trojk. V konkurenci desetih, bolj ali manj domačih ekip, je zmago slavila favorizirana ekipa Ora mai, ki je imela v svojih vrstah tudi naj strelca, Denija Krivec, sicer vratarja KMN Oplast. V finalu so ugnali domačo Sočo s 4-0, kjer je prednjačil igralec turnirja - Jure Kravanja

 • 28.06.2023

  Union turnir na Vrhniki PRESTAVLJEN!

  1. julijja bi moral biti na Vrhniki že prestavljen prvi turnir iz serije turnirjev Union "Živjo, NOGOMET". Na žalost je vremenska napoved tudi za ta vikend slaba, zato so se organizatorji odločili, da turnir prestavijo na SOBOTO 2. septembra 2023. Potekal bo na istem prizorišču! 

 • 19.06.2023

  Fužine Parketarstvu IK Group

  Tretji turnir v seriji Živjo, nogomet, ki je potekal na ljubljanskih Fužinah, je pripadel ekipi Parketarstvo IK Group, ki je po izenačenem finalu uspela osvojiti turnir po boljše izvajanju kazenskih strelov proti ekipi Vladi Zavaruje. Levji delež zaslug za zmago in poln kombi pijače Pivovarne Union gre najboljšemu posamezniku turnirja, Urbanu Pirnatu

 • 15.06.2023

  FC Ševlje osvojile Bukovico

  Drugi turnir v seriji Za pokal Selške doline v Bukovici, je po finalni zmagi s 3-1 proti ekipi Ko te šiša, pripadel fantom iz FC Ševlje. Slednji so imeli v svojih vrstah naj vratarja (Miha Thaler) in strelca (Marko Mohorič). Mehanotrade je z boljšim izvajanjem penalov osvojil 3.mesto in je vodilni v skupnem seštevku tekmovanja Selške doline.  

 • 13.06.2023

  V Vitomarcih zmaga v BiH

  Letošnji Sandijev memorial je znova postregel s presežniki na vseh področjih - zbral je kar 81 ekip v vseh kategorijah, z dobrodelno akcijo nabral krepkih 8.500 € za fanta Žigo, na futsal turnir pa pritegnil nekaj najmočnejših ekip z Balkana - tako je bosanskem finalu zmago v BiH odnesla ekipa Doborovci, pred DM Montažo ter slovenskima Gostilno pri ovinku in Carmontom.
Naključni turnirji

RINOR Berginc


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .