Priporočamo turnir

Novice

 • 28.07.2017

  Pripravljene nagrade za julijsko žrebanje

  Bliža se julijsko žrebanje med vsemi registriranimi uporabniki našega portala. Žrebanje bo 2. avgusta in bo petim srečnežem prinesla nagrade v vrednosti več kot 150 evrov. Julijski pokrovitelji so - ŠPORT MIX BovecKelme.siFUTSAL GOALIES - lahko boste raftali na Soči, brcali, se lepo oblekli in tovorili svojo opremo ... ter se fino imeli.

 • 26.07.2017

  Vabljeni na 36. turnir LIVEK 2017

  Kot vsako leto, že od leta 1981, bo zadnji konec tedna v juliju potekal tradicionalni nogometni turnir na Livku. Za zabavo ekip bo poleg nogometa skrblea skupina Rock Arena, poskrbljeno bo za brezplačno prenočevanje, poleg več kot 1.000 € nagrad za najboljše pa lahko osvojite tudi večerjo pri najboljši chefinji na svetu – Ani Roš v Hiši Franko!

 • 24.07.2017

  Lime Collina slavila v Kamnjah

  Na premiernem memorialnem turnirju trojk je prvi naslov pripadel ekipi Lime Collina, ki se je sprehodila do naziva najboljših. Še najbolj so se ji v finalu upirali igralci Gabrja, a je tudi njih s štirimi zadetki dotolkel najboljši igralec turnirja Matej Žižmond. Tretje mesto je pripadlo Vrhpolju, četrto pa ekipi Čwški bwori.  

 • 06.07.2017

  Turnir NA STREHI trgovskega centra?

  Nora ideja? Niti ne za zagrebške organizatorje serije turnirjev za Trofej Dinamo. Po zgledu legendarnih Beatlov in U2 so enega od turnirjev organizirali kar na vrhu trgovskega centra v Zagrebu. Atraktivna lokacija in zagotovo eno najbolj nenavadnih prizorišč malonogometnega turnirja, ki ste ga kadarkoli videli – poglejte video in poročilo s turnirja, ki je bil tudi dobrodelen.

 • 02.07.2017

  V Črešnjicah so bili dobrodelni

  Poleg tekmovalnega dela, ki ga je s hladnokrvnim izvajanjem kazenskih strelov v polfinalu proti Selu ljubavi in finalu proti  Koprivnici osvojila Gostilna Les, so se organizatorji izkazali z zbiranjem denarja za OŠ v Cerkljah, kateri so predali 650 € sredstev za nakup igral. Najboljši posamezniki Miha Jurečič (igralec), Mitja Golobič (vratar) in Rok Mihorič (strelec).

 • 29.06.2017

  Finale državnega prvenstva PRESTAVLJENO!

  Vodstvo Slovenske malonogometne zveze (SMZ) se je na izrednem sestanku danes dopoldne odločilo, da se Državno pokalno prvenstvo v malem nogometu 2017, ki je bilo predvideno to soboto, 1. 7. 2017, v TŠC Trate, odpove. Zaradi razmočenega stanja igrišč in slabih vremenskih napovedi smo žal primorani dogodek odpovedati in ga premakniti na kasnejši termin.

 • 24.06.2017

  Medvedje Brdo za vzgled!

  Vse čestitke si zaslužijo organizatorji turnirja na Medvedjem Brdu, ki so d(p)okazali, da pravi motiv organiziranja turnirjev ne bi smel biti finančni, temveč družabni in zabavni. Turnir so namreč izpeljali navkljub samo 4-im prijavljenim ekipam, ki pa so se imele na Veharšah odlično, še najbolj seveda zmagovalci iz Kogovšek teama, pa tudi Magaraci, Kovinarji in Monte di' medoli.

 • 20.06.2017

  Državno prvenstvo v malem nogometu 2017

  Slovenska malonogometna zveza (SMZ) SPOROČA, DA JE FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI TERMIN ZARADI SLABEGA VREMENA. NOV TERMIN BO JAVLJEN V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU. HVALA ZA RAZUMEVANJE - 29.6.2017

 • 18.06.2017

  Čakajo nagrade za registrirane uporabnike

  Zdaj že veste, da REGISTRIRANE uporabnike portala vsak mesec čakajo nagrade za več kot 150 €!  Tudi začetek julija bomo 5-im srečnežem podarili nagrade naših sponzorjev, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju. Pokrovitelj meseca junija je spletna trgovina Bamida.si ob naših zvestih partnerjih ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si in darilih našega portala.

 • 05.06.2017

  Vitomarci - en največjih turnirjev v Sloveniji

  Klub malega nogometa Vitomarci, prireja že 17. Sandijev memorial v malem nogometu, ki bo tokrat potekal kar tri dni, med 8. in 10. junijem. Turnir vsako leto krasi dobra organizacija in bogata kulinarična, zabavna in animacijska vsebina, visok fiksen nagradni sklad in nizka prijavnina, obilica zabavnega programa in letos že več kot 55 prijavljenih ekip. Prijave le še do četrtka 8.6.!
Priporočamo turnir
Naključni turnirji

21. Makoterjev memorial Ljutomer

 

RINOR Berginc

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .