Priporočamo turnir

Novice

 • 31.07.2018

  POPUSTI NA POKALE IN PRIZNANJA Ballpokal

  Vedno je lepo biti nagrajen za svoj trud in uspehe. V Ballpokal izdelujemo pokale in priznanja, ki nekaj pomenijo, za vsako priložnost in vsak šport, lahko vam jih izdelamo tudi po meri. Poleg »navadnih« ponujamo tudi KERAMIČNE in STEKLENE, ter številne PRESTIŽNE, zelo atraktivne pokale, ki so prava paša za oči in tudi večji od 1 metra!

 • 25.07.2018

  Zmaga odplavala po Soči nizvodno

  Turnir trojk v Soči je v konkurenci 18ih ekip zasluženo osvojil kobariški Bar Lipa Caporreto Calcio z Vulikićem, Ručno, Kusterletom in Ivančičem. V finalu so 3-2 ugnali Važisan, katerim nista zadoščala niti 2 gola naj strelca turnirja, Denisa Levpušček. Tretji so bili člani Felix bara, četrti pa Ora mai.

 • 16.07.2018

  AM-DE suveren v Velenju

  Navkljub težavam zaradi namerno politega olja na prizorišču turnirja, so organizatorji uspešno izpeljali 3. Velenje futsal turnir, ki je privabil številne kvalitetne ekipe in postregel z obilico razburljivih tekem. Zmagovalni pokal je dvignila vrhniška ekipa AM-DE, ki je na krilih naj vratarja Berzelaka in strelca, Aljaža Končana, suvereno korakala do končnega slavja. 

 • 13.07.2018

  AM – DE tudi v Vrhpolju najboljši

  Odlične ekipe, izenačena srečanja že od skupinskega dela dalje, zgodnji izpadi nekaterih favoritov, številne odločitve po penalih in tesni izidi so zaznamovali 11. Binetov memorial. Za nianso več od ostalih je pokazala ljubljanska ekipa AM-DE, ki je v finalu 2-1 ugnala branilce naslova, Soccerose. Slednje je potolažila lovorika naj igralca, vratar in strelec pa sta člana zmagovalcev

 • 05.07.2018

  V Žužemberku zmaga Krčanom

  Da se v Krškem ne igra zaman prvoligaški nogomet se je videlo tudi na turnirju v Žužemberku, ki je potekal minuli vikend. Tradicionalno prireditev na travi je namreč s finalno petardo proti Prima Teamu zanesljivo dobila krška ekipa Platanias, ki je imela tudi naj vratarja Ajster in strelca (Kožar). Tretje mesto je pripadlo Trebanjcem, četrto pa domačinom. 

 • 29.06.2018

  Izključili s(m)o rasiste

  Številni udeleženci turnirja »BRCNIMO RASIZEM« so dokazali, da je duh solidarnosti in občečloveških vrednot še kako živ, čeprav naj bi bil, po »uravnoteženem poročanju medijev«, svet ena sama egoistična borba, kjer se z denarjem vse kupi in štejejo samo še materialne dobrine. Da je resnica drugačna priča dogajanje na ljubljanskem Taboru...

 • 27.06.2018

  Pungart oživil in osvojil Metliko

  Po več kot 10 letih je bil v Metliki ponovno organiziran malonogometni turnir. Organizirali so ga domači fantje iz ekipe Pungart Metlika, v sodelovanju s Športno zvezo Metlika in BumBar Suhor. Nastopilo je 14 ekip iz Slovenije in Hrvaške. V napetem finalu sta nastopili domača ekipa Pungart Metlika ter ŠKL iz Črnomlja. Zmaga je po 6 metrovkah ostala doma. 

 • 26.06.2018

  8. Nogofest pripadel KMN Vitomarci

  Društvo Športni park Gabrnik je organiziralo 8. Tradicionalni »NOGOMET FEST« nogometni turnir na travi 5+1. Turnir se je odvijal v soboto in nedeljo 23.in 24.junija 2018. Na njem je sodelovalo preko 40 ekip iz štajerske in prekmurske regije. V dveh dneh je na igrišču v Športnem parku Gabrnik potekalo kar reci piši 55 tekem! 

 • 20.06.2018

  10. Tadejev Memorial v roke Am-De

  Jubilejni deseti Tadejev memorial v Škofji Loki je tokrat osvojila ekipa AM-DE, kjer sta blestela Marko Đeković (naj vratar) in Saša Kovačević (strelec). Najprej so v polfinalu izločili branilce naslova, Sireno bar s 3-1, nato pa po kazenskih strelih v finalu še SGH Vrhnika z najboljšim igralcem turnirja – Benjaminom Tušarjem

 • 16.06.2018

  Lovrenčič junak na Mislinji

  Finalni troboj na turnirju v Mislinji je po izjemnih obračunih tesno pripadel Gostilni pri ovinku, ki je po Vitomarcih še enkrat vzela skalp številnim reprezentantom s Puškarjem, Fetićem, Totijem, Miletom... vred. Znova je bil mož odločitve vratar Lovrenčič, ki je ubranil odločilni penal, nato pa zaklenil vrata še proti ekipi Korektbau za zmagoslavje svoje ekipe.
Naključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .