Priporočamo turnir

Novice

 • 05.08.2017

  ZNANI NAGRAJENCI JULIJSKEGA žrebanja

  Znana so imena petih srečnežev, ki so si razdelili nagrade pokroviteljev meseca julija. 4. nagradno žrebanje so omogočili naši stalni partnerji - ŠPORT MIX BovecKelme.si, ter FUTSAL GOALIES & LUANVI. Poleg nagrad naših pokroviteljev izžrebanci prejmejo tudi presenečenja našega portala. Poglejte, komu je bila naklonjena sreča tokrat

 • 02.08.2017

  Športne igre Kozje 2017

  Klub študentov šmarske regije in Obsotelja v soboto, 12. avgusta, organizira Športne igre 2017 v športnem parku Kozje. Tekmovalo se bo v štirih disciplinah, in sicer bodo potekala tekmovanja v futsalu, košarki, odbojki in tenisu. Preizkusili se boste lahko tudi v superzabavnem nogometu na milnici in se do jutranjih ur zabavali z DJ Illusion. 

 • 28.07.2017

  Pripravljene nagrade za julijsko žrebanje

  Bliža se julijsko žrebanje med vsemi registriranimi uporabniki našega portala. Žrebanje bo 2. avgusta in bo petim srečnežem prinesla nagrade v vrednosti več kot 150 evrov. Julijski pokrovitelji so - ŠPORT MIX BovecKelme.siFUTSAL GOALIES - lahko boste raftali na Soči, brcali, se lepo oblekli in tovorili svojo opremo ... ter se fino imeli.

 • 26.07.2017

  Vabljeni na 36. turnir LIVEK 2017

  Kot vsako leto, že od leta 1981, bo zadnji konec tedna v juliju potekal tradicionalni nogometni turnir na Livku. Za zabavo ekip bo poleg nogometa skrblea skupina Rock Arena, poskrbljeno bo za brezplačno prenočevanje, poleg več kot 1.000 € nagrad za najboljše pa lahko osvojite tudi večerjo pri najboljši chefinji na svetu – Ani Roš v Hiši Franko!

 • 24.07.2017

  Lime Collina slavila v Kamnjah

  Na premiernem memorialnem turnirju trojk je prvi naslov pripadel ekipi Lime Collina, ki se je sprehodila do naziva najboljših. Še najbolj so se ji v finalu upirali igralci Gabrja, a je tudi njih s štirimi zadetki dotolkel najboljši igralec turnirja Matej Žižmond. Tretje mesto je pripadlo Vrhpolju, četrto pa ekipi Čwški bwori.  

 • 06.07.2017

  Turnir NA STREHI trgovskega centra?

  Nora ideja? Niti ne za zagrebške organizatorje serije turnirjev za Trofej Dinamo. Po zgledu legendarnih Beatlov in U2 so enega od turnirjev organizirali kar na vrhu trgovskega centra v Zagrebu. Atraktivna lokacija in zagotovo eno najbolj nenavadnih prizorišč malonogometnega turnirja, ki ste ga kadarkoli videli – poglejte video in poročilo s turnirja, ki je bil tudi dobrodelen.

 • 02.07.2017

  V Črešnjicah so bili dobrodelni

  Poleg tekmovalnega dela, ki ga je s hladnokrvnim izvajanjem kazenskih strelov v polfinalu proti Selu ljubavi in finalu proti  Koprivnici osvojila Gostilna Les, so se organizatorji izkazali z zbiranjem denarja za OŠ v Cerkljah, kateri so predali 650 € sredstev za nakup igral. Najboljši posamezniki Miha Jurečič (igralec), Mitja Golobič (vratar) in Rok Mihorič (strelec).

 • 29.06.2017

  Finale državnega prvenstva PRESTAVLJENO!

  Vodstvo Slovenske malonogometne zveze (SMZ) se je na izrednem sestanku danes dopoldne odločilo, da se Državno pokalno prvenstvo v malem nogometu 2017, ki je bilo predvideno to soboto, 1. 7. 2017, v TŠC Trate, odpove. Zaradi razmočenega stanja igrišč in slabih vremenskih napovedi smo žal primorani dogodek odpovedati in ga premakniti na kasnejši termin.

 • 24.06.2017

  Medvedje Brdo za vzgled!

  Vse čestitke si zaslužijo organizatorji turnirja na Medvedjem Brdu, ki so d(p)okazali, da pravi motiv organiziranja turnirjev ne bi smel biti finančni, temveč družabni in zabavni. Turnir so namreč izpeljali navkljub samo 4-im prijavljenim ekipam, ki pa so se imele na Veharšah odlično, še najbolj seveda zmagovalci iz Kogovšek teama, pa tudi Magaraci, Kovinarji in Monte di' medoli.

 • 20.06.2017

  Državno prvenstvo v malem nogometu 2017

  Slovenska malonogometna zveza (SMZ) SPOROČA, DA JE FINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI TERMIN ZARADI SLABEGA VREMENA. NOV TERMIN BO JAVLJEN V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU. HVALA ZA RAZUMEVANJE - 29.6.2017
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .