Priporočamo turnir

VIKEND MALEGA NOGOMETA IN ZABAVE V VITOMARCIH

Objavljeno : 28.05.2019
  • Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad
  • Zmagovalci lanskega turnirja v Vitomarcih - Gostilna pri ovinku

Že po tradiciji je konec maja pestro v Vitomarcih v Slovenskih goricah - pred vrati je namreč 19.Sandijev memorial v malem nogometu z 2.100 € nagradnega sklada. Glavni del se bo odvijal v soboto 1.6.2019, ko bomo spremljali tekme v članski, veteranski, ženski in otroški kategoriji. Organizatorji so pripravili veliko animacije in zabave, ogled finala lige prvakov, bogat srečelov...

PRVA REPREZENTANCA SLOVENIJE V MALEM NOGOMETU PRIHAJA V VITOMARCE V PETEK!

V petek 31. maja ob 17.uri bomo priča revijalni tekmi med prvo reprezentanco Slovenije in domačo veteransko ekipo Vitomarcev, ob tej priložnosti je nekaj misli zbral tudi prvi selektor Dušan Razboršek:

  • V veliko veselje mi je, da se bom po daljšem času spet srečal z večino igralcev, katerim pravim moji »pionirji« slovenske futsal reprezentance.
  • V čast mi je, da nas povabi tako uspešen organizator kot je že vrsto let KMN Vitomarci
  • Vesel sem, da naša prisotnost obogati že tako pester program v počastitev spomina na Sandija Toša.

 »Veselim se dogodka, kar težko verjamem, da je že 19. leto, čas res beži. Nekako imam občutek, da bo letos še posebej spektakularno in zabavno, ker mislim, da smo res pripravili odličen program od četrtka, ko pričnemo z mladinci, pa vse do nedeljskih jutranjih ur, ko bomo priča finalnim bojem v članski konkurenci.

Ta konec tedna bodo Vitomarci pravi raj za ljubitelje malega nogometa in zabave, sklene »alfa in omega turnirja«, Darko Rojs, ki upa, da jih posluži tudi vreme. Ker pa je boljša preventiva kot kurativa, so ob prizorišču postavili tudi veliki šotor, tako da je tudi ta strah odveč.

Vabljeni v Vitomarce - prijave za ČLANSKI  turnir so možne do četrtka 30.5.2019 do 20:00, pri Darku (031 634 847 ali emailu: rojs.darko@gmail.com)

Vse podrobnosti o turnirju in dogajanju pa najdete tukaj: 19. Sandijev memorial v malem nogometu, Vitomarci, 30.5. do 2.6. 2019 

Tekst in foto: PR (KMN Vitomarci)

  • Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad
  • Turnir Vitomarci 2019 - 2.100 € nagradni sklad


Naključni turnirji

20. SANDIJEV memorial VITOMARCI 2020 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .