Priporočamo turnir

Novice

 • 18.06.2017

  Čakajo nagrade za registrirane uporabnike

  Zdaj že veste, da REGISTRIRANE uporabnike portala vsak mesec čakajo nagrade za več kot 150 €!  Tudi začetek julija bomo 5-im srečnežem podarili nagrade naših sponzorjev, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju. Pokrovitelj meseca junija je spletna trgovina Bamida.si ob naših zvestih partnerjih ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si in darilih našega portala.

 • 05.06.2017

  Vitomarci - en največjih turnirjev v Sloveniji

  Klub malega nogometa Vitomarci, prireja že 17. Sandijev memorial v malem nogometu, ki bo tokrat potekal kar tri dni, med 8. in 10. junijem. Turnir vsako leto krasi dobra organizacija in bogata kulinarična, zabavna in animacijska vsebina, visok fiksen nagradni sklad in nizka prijavnina, obilica zabavnega programa in letos že več kot 55 prijavljenih ekip. Prijave le še do četrtka 8.6.!

 • 02.06.2017

  Bliža se 10. Binetov memorial

  Leto je naokoli in zopet je napočil čas za malonogometni turnir 4+1 v Vrhpolju pri Vipavi, tokrat jubilejni, 10. Binetov memorial. Turnir bo potekal v petek in v soboto, 9. in 10. junija 2017 – da se ga močnejšemu spolu splača udeležiti z ekipo ali vsaj kot obiskovalec, pa več kot tisoč besed zgodbo zase govorijo fotografije ... 

 • 28.05.2017

  NAGRAJUJEMO REGISTRIRANE UPORABNIKE

  Kot smo obljubili na portalu nadaljujemo z nagradnimi žrebanji za naše registrirane uporabnike. Začetek junija bo 2. žreb, ki bo 5-im med vsemi registriranimi uporabniki prinesel nagrade vrednosti več kot 150 €! Pokrovitelj meseca maja je spletna trgovina Bamida.si ob naših zvestih partnerjih ŠPORT MIX Bovec, Kelme.si in darilih našega portala.

 • 25.05.2017

  Deja vu na Neymarju

  Že videno...Tako bi lahko strnili razplet letošnjega turnirja Neymars Junior Five v Sloveniji, ki je bil minuli vikend v ljubljanskih Fužinah. Dobili smo namreč iste zmagovalce kot lani v ekipi Mix in v Braziliji bodo našo "kokoško" na velikem finalu zastopali znani igralci futsala iz Posočja. Ti so v napetem finalu z golom Patrika Čujca tesno ugnali ljubljansko ekipo Majmuni.

 • 15.05.2017

  Žoge SELECT – NAJCENEJE na Balkanu

  Samo na portalu Turnirji.com lahko registrirani uporabniki in organizatorji turnirjev dobite vrhunske žoge Select po najnižji ceni – za ceno dveh dobite tri žoge! Akcija ni omejena temveč velja za VSE futsal žoge Select (Super, Master, Mimas) in velikonogometne ter žoge za otroke

 • 10.05.2017

  Uporabite ZEMLJEVID za iskanje turnirjev

  Na prenovljenem portalu je za večjo preglednost na voljo tudi ZEMLJEVID z označenimi lokacijami vseh turnirjev, ki so objavljeni na portalu – s klikom na zastavico se prikažejo osnovni podatki o turnirju in povezava na celotno vabilo. Če se še niste REGISTRIRALI je zemljevid zamegljen in neaktiven, z brezplačno registracijo pa je takšen kot na sliki. 

 • 09.05.2017

  Najpogostejša vprašanja o delovanju portala

  Mnogi nam postavljate podobna vprašanja v zvezi s portalom. Je objava turnirja zastonj ali moram kaj plačati?
  Zakaj ne vidim zemljevida? Ali je registracija na portal obvezna? Kako pridobim ugodnosti in popuste? Kako objavim turnir?
  V meniju POGOSTA VPRAŠANJA na dnu portala so zbrani odgovori na takšna in podobna vprašanja. Poglejte ...

 • 03.05.2017

  Na Poljanah zbrcali rasiste!

  Na Poljanah se je zbrala pestra množica podpornikov izgona vseh oblik nestrpnosti iz športa in življenja nasploh. Vsi, od kasnejših zmagovalcev, igralcev Prul, prek energičnih članic zbora Kombinatke, do Kauč selektorjev, »rogovskih« Antinazionale, navijaških »ultrasov« iz Zagorja..., so cel dan "brcali rasizem" - predvsem iz glav (ne)prisotnih ...

 • 03.05.2017

  NOVO NA PORTALU – meni Rezultati turnirjev

  Zaradi marljivosti organizatorjev in posledično velikega števila poročil, rezultatov in fotografij iz odigranih turnirjev, smo na portalu dodali nov meni »REZULTATI«, kjer bodo zbrana VSA poročila s turnirjev. Najzanimivejše bomo še vedno objavljali na prvi strani med glavnimi novicami, vsa ostala poročila pa bodo luč sveta ugledala v tem novem meniju ZGORAJ.
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .