Priporočamo turnir

5. Brcnimo rasizem

Objavljeno : 30.05.2019
  • Brcnimo rasizem 2019

Peta zaporedna ljubljanska izvedba nogometnega turnirja Brcnimo rasizem bo v soboto, 8. junija na igrišču ob športni dvorani Tabor v centru Ljubljane. Poleg nogometnega turnirja bo organiziran tudi pester spremljevalni program, poskrbljeno bo za hrano, pijačo in v otroškem kotičku za najmlajše. Na voljo sta tudi igrišči za košarko in odbojko. 

Turnir je del širše iniciative, ki preko športa promovira boj proti vsem oblikam izključevanja, sovraštva in zatiranja ter skozi tovrstne dogodke gradi alternative. Turnir je priložnost za srečanje, povezovanje in gradnjo solidarnosti med različnimi skupinami in družbeno angažiranimi iniciativami ter ljudmi, ki jih je obstoječi sistem potisnil na družbeni rob. Gre za odprti skupnostni prostor radikalne enakosti, ki zavrača rasizem, seksizem, homofobijo, nacionalizme in vse druge oblike diskriminacije.

PRAVILA:
Igralo se bo po ljudskih pravilih rekreativnega malega nogometa (ekipe 4+1, polodbojne žoge velikosti 4, neomejeno menjav, golman brez omejitev, 2x12 min...).

Na turnirju je prostora za 24 ekip. Te se bodo v predtekmovanju, ki bo potekalo vzporedno na dveh lokacijah, pomerile v skupinah s po tremi ekipami, najbolj uspešne pa še v tekmah do finala.

PRIJAVE EKIP:
Svoje ekipe prijavite na email kontakt: brcnimo.rasizem@gmail.com .

Vsaka prijavnica mora vsebovati ime ekipe, kontakt kapetana in imena igralcev ter po možnosti kratko predstavitev in fotografijo/logotip.

PRIDRUŽITE SE DOGODKU!

Turnir je samoorganiziran ter finančno in drugače povsem neodvisen. Namenjen je skupnosti, zato vas vabimo, da se pridružite soustvarjanju dogodka! Pomagajte nam s promocijo dogodka in idej, ki jih promovira, pridružite se turnirju s svojo ekipo, navijaško skupino ali kot obiskovalci. Kakršnekoli dodatne ideje in pomoč so več kot dobrodošle!

POGLEJTE SI PROMOCIJSKI VIDEO PRIREDITVE - KLIKNITE NA POVEZAVO: "VIDEO BRCNIMO RASIZEM"

 Soorganizirajo: Socialni center Rog in Anarhistična pobuda Ljubljana

Medijski pokrovitelj:
http://komunal.org/
Komunal 2.0
Turnirji.com
Naključni turnirji

20. SANDIJEV memorial VITOMARCI 2020 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .