Priporočamo turnir

Salkon team najbogatejši z Ledin

Objavljeno : 05.08.2021
  • Salkon team zmagal na Ledinah

PGD Ledine je že 14. leto zapored organiziralo turnir trojk na katerem se je 17 ekip potegovalo za kar 1.000 €! Kvalitetna in izenačenja srečanja so odločale malenkosti, v polfinalu in finalu tudi penali, kjer so na koncu daljši konec potegnili igralci Salkon team iz Vrhnike, krajšega pa idrijska ekipe Top izbira.

Že prvi dan smo videli veliko zanimivih in napetih obračunov. Po preigravanju v skupinah, so se iz vsake skupine uvrstile naprej po dve ekipi. Tako so prvi dan napredovale ekipe Top izbira, Apartmaji Kladnik, Salkon team in Jesihova.si. V prvem četrfinalu je Top izbira premagala ekipo Jesihova.si, v drugem četrtfinalu pa je Salkon Team po preobratu premagal domačo ekipo Apartmaji Kladnik.

V soboto pa so igrale še močnejše ekipe, ki so uprizarjale prave boje od prve do zadnje minute. Iz skupin so napredovale Bar Albinca, Porco Piede, Frizerski salon Andrej in Š.U.. V polfinale sta se uvrstili ekipi Frizerski salon Andreja in Porco Piede, ki sta premagali ekipi Bar Albinca in Š.U..

Prva polfinalna tekma med ekipama Top izbira in Frizerski salon Andreja se je končala z rezultatom 1:1, tako, da je za napredovanje v finale odločalo izvajanje penalov. Pri tem pa so bili boljši fantje iz ekipe Top izbira. Drugi polfinale med ekipama Salkon team in Porco Piede pa je dobila ekipa Salkon team z rezultatom 5:3.

Za tretje mesto se je izvajalo penale, pri katerih pa so bili uspešnejši fantje iz  ekipe Porco Piede.

Glede na vse prikazane igre smo lahko pričakovali izjemen finale, ki je še presegel pričakovanja in postregel s fantastično igro in izenačenostjo. Temu pritiče tudi končni rezultat 1:1. Ekipa Top izbira je že tretjič na turnirju igrala penale (prvič v skupinskem delu-zmaga, drugič v polfinalu-zmaga), a jih prvič izgubila in tako osvojila 2.mesto. Zmage so se razveselili v ekipi Salkon team.

KONČNI VRSTNI RED EKIP:
4.mesto: Frizerski salon Andreja (Rovte)
3.mesto: Porco Piede (Vrhpolje)
2.mesto: Top izbira (Idrija)
1.mesto: Salkon team (Vrhnika)

NAJ IGRALEC:
 naziv si je s prikazano igro zaslužil Blaž Končan iz ekipe Salkon team

POSTAVE NAJ EKIP:
Frizerski salon Andreja: Klemen Kladivnik, Nejc Berzelak, Tod Ciuha, Aridon Borovci
Porco Piede: Klemen Sluga, Robert Sluga, Aleksander Bratina in trener Erik Ipavec
Top izbira: Nejc Albreht, Jure Suban, Jaka Suban, Rene Prek
Salkon team: Benjamin Tušar, Blaž Končan, Aljaž Končan, Rok ŽeleznikNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .