Priporočamo turnir

Novice

 • 28.12.2018

  Manar GT ponovil Dravograd

  V Dravogradu je finalne obračune treh ekip v svojo korist odločila ekipa Manar GT, ki je tako ubranila naslov najboljših iz lanskega leta. V svojih vrstah je imela naj strelca turnirja, Aleša Marolta, ki je mrežo nasprotnikov prerešetal kar 7-krat. Naj vratar je postal Belmin Đafić iz drugouvrščene ekipe Hair Culture, tretji pa so bili člani AC Ravne Peugeot.

 • 24.12.2018

  10 turnirjev – 10 zmagovalcev

  V Radljah ob Dravi so na jubilejnem 10.turnirju, dobili še desetega različnega zmagovala. To je postala ekipa Nova 6 d.o.o., ki je pokazala železne živce pri izvajanju penalov, saj so na ta način dobili tako finalno kot četrtfinalno srečanje. Zato ne čudi, da so imeli naj vratarja (Marko Đeković) in strelca (Jaka Bizjak). Drugo mesto je pripadlo Solni sobi, tretje pa je osvojilo KMN Brezno.

 • 07.12.2018

  V Bazi oživljajo ljubljanski »hakl«

  S prvim turnirjem Baza športa, 15.12. v Štepanjskem naselju, bodo znani futsal in malonogometni zanesenjaki začeli s projektom prebujanja malonogometne scene v ljubljanski kotlini – dolgoročni cilj ni nič manj kot postati vseslovenska blagovna znamka, primerljiva z nekdanjim Dnevnikovim turnirjem ali še danes živo Zagrebško »Kutijo šibica«. 

 • 05.12.2018

  V Radljah se obeta futsal praznik

  15. decembra 2018 se bo v organizaciji Ludo društva Radlje v Športni hiši, katera nudi ekipam in gledalcem ves potreben komfort, odvil že 10. tradicionalni turnir v futsalu za veliki pokal mesta Radlje ob Dravi. Denarni sklad znaša kar 1.800 € (1000/500/300), nagrajeni bodo naj posamezniki, v prijavnino smo všteli tudi družinsko pico za celotno ekipo! 

 • 14.10.2018

  Brcnimo rasizem v Zasavju

  Konec septembra je v Zagorju potekal že 7. antirasistični turnir Brcnimo rasizem. Turnirja se je udeležilo 13 nogometnih ekip, ki so bile razdeljene v štiri skupine. Letošnji turnir je zaznamovala predvsem visoka kakovost ekip, tekme z veliko zadetki in preobrati, debitantni nastop določenih lokalnih ekip ter predvsem sončen in družaben dan poln pozitivizma. 

 • 25.09.2018

  Zagorski BRCNIMO RASIZEM turnir

  Letošnji turnir Brcnimo rasizem bo potekal v soboto, 29. 9., na igrišču Proletarec ob MC Zagorje ob Savi. Osnovna ideja turnirja temelji na boju proti rasizmu v najširšem pomenu – ne samo na podlagi barve kože ampak proti vsem oblikam sovraštva, izkoriščanja in potiskanja ljudi na družbeni rob.

 • 12.09.2018

  Kotarji najboljši na Žagi

  Tradicionalni turnir na Žagi je v deževnem vremenu osvojila ekipa Kotarjev. Glavne zasluge grejo večkratnima strelcema, Simonu Čebokli in Alešu Gašperutu, ki sta tudi v finalu s skupno tremi goli potopila Barka Črew, za katere je častni zadetek zabil Domen Ručna. Tretje in četrto mesto je pripadlo domači Tatanki in Boki Juniors.

 • 07.09.2018

  Obilić obranil naslov v Smledniku

  Tretjo Smlednik areno so organizatorji navkljub deževnemu vremenu uspešno spravili pod streho. Na igrišču so največ pokazali igralci FC Obilića, ki so v finalu s petardo odpravili Avto AR-TA in ponovili lanski uspeh. V svojih vrstah so imeli tudi naj strelca (Nejc Kunc), naj vratar je član drugouvrščenih Asim Tuše, igralec pa Mersudin Bešić.

 • 30.08.2018

  Krivčev one man show na Lomu

  Tradicionalni turnir na Kanalskem Lomu je znova ponudil zanimive obračune, kjer je izstopal vratar zmagovalcev, ekipe Fantje 3. vasi. Deni Krivec je namreč zabijal, branil, asistiral in na koncu kot eden redkih v zgodovini, osvojil naziv naj igralca in vratarja hkrati. Na tronu najboljših mu je delal družbo še naj strelec, Gašper Žbogar, iz drugouvrščene ekipe Sola Lom.

 • 24.08.2018

  Idejni oče in urednik strani Futsal Goalies

  Boštjan Šmalcelj je eden tistih futsal navdušencev, ki si zaslužijo naziv futsal fanatikov. Trenerski samouk, nekdanji malonogometni vratar, (pol)profesionalni fotograf futsal dogajanja zadnjih dveh desetletij in aktualni idejni oče ter urednik FB strani FUTSAL GOALIES. Strani, ki na enem mestu zbira številne cenjene futsal vratarje in trenerje iz vsega sveta...
Naključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .