Novice

 • 16.09.2020

  Nova 6 osvojila turnir v Ljubljani 

  Prvi AM-DE turnir v Ljubljani je padel v obdobje korona virusa, a je kar 24 prijavljenih ekip iz vse Slovenije poplačalo trud organizatorjev. Prehodni pokal je s finalno zmago 1-0 proti Am-De odnesla ekipa Nova 6 - mož odločitve je bil najboljši strelec turnirja, Nikola Jandrić, mrežo pa zaklenil naj vratar, Marko Đeković. Lovoriko za naj igralca je dobil Igor Kondić (Autoperfect)

 • 08.09.2020

  Lep dogodek v Športnem parku Drbetinci

  Zaradi korona krize je letos odpadel predvideni 20.Sandijev memorial v Vitomarcih, ki velja za enega  največjih praznikov malega nogometa v Sloveniji. Kljub vsemu so marljivi člani KMN Vitomarci uspeli zadnji avgustovski vikend izpeljati manjši turnir, skladen s priporočili NIJZ in ukrepi, ki veljajo v Sloveniji. 

 • 18.08.2020

  Na turnir v Drbetince

  Koronaukrepi so turnirsko sezono zreducirali na minimum. Prav zato so več kot dobrodošli pogumni in iznajdljivi organizatorji, ki se vseeno odločijo prirediti turnir za vse fuzbal navdušence. Konec meseca (28.8.) bo tako eden redkih turnirjev v Drbetincih. Igra se na travi, 5+1, z minimalno prijavnino in 500 evri nagradnega sklada. Prijave sprejema Darko (031 634 847).

 • 28.07.2020

  Odpoved 20. Sandijevega memoriala

  Zaradi negotove epidemiološke situacije v državi zaradi COVID 19, bi bila organizacija tako obsežne prireditev kot je Sandijev memorial, preveč tvegana z vidika zagotavljanja varnosti in zdravja vseh udeležencev, zato ga za letos odpovedujemo.

  Da ne bomo povsem brez športa in prireditev, želimo konec avgusta izpeljati prireditev športno manjšem obsegu ...

 • 30.06.2020

  Troboj prvoligašev pripadel MT Kolar

  Zelo kvaliteten turnir so številni gledalci lahko spremljali na 12. memorialu Matjaža Tominca. Finalni troboj je bil praktično obračun prvoligaških ekip s Ptuja, Vrhnike in Ormoža. Trde, zelo izenačene in do konca napete tekme so na koncu na tron postavile Ptujčane, ki so s finalno zmago in remijem prehiteli ormoški RC Trcko, ter vrhniško Gostilno pri Kranjcu.

 • 23.06.2020

  AC Mariborska ponovila predlanski uspeh

  Da s(m)o fuzbalerji lačni fuzbala dokazuje rekordno število ekip na turnirju v Trnavi. Kar 22 se jih je dva dni borilo za nagrade in prehodni pokal, na koncu pa je zmagala ekipa AC Mariborska, ki je v finalu s petardo odpihnila ekipo Mešančkov. Največ zaslug gre naj strelcu Tadeju Žagarju, ki je zabil hattrick, Mešančkom ni mogel pomagati niti naj vratar Aleksander Zagoričnik.

 • 12.6.2020

  Žoge Select za letošnje turnirje

  Zagotovo smo že vsi siti čepenja doma, zato je dobrodošel optimizem organizatorjev turnirjev, ki na veliko najavljajo svoje prireditve in jih je vsak dan več na našem portalu! Za dober turnir pa so nujne tudi dobre žoge - Select so že leta sinonim za kvaliteto, nova STREET žoga pa je še posebej ustvarjena za asfaltna igrišča - v AKCIJI 2+1 ZASTONJ!

 • 03.03.2020

  Veste kako se napumpa futsal žoga?

  Da navdušenja, katerega v žilah začuti vsak, ki se je kdaj podil za okroglim usnjem, ko v roke dobi novo (pol)odbojno igračko, ne bi prehitro zamenjala slaba volja in žalost zaradi "gumi" defektov, smo s pomočjo proizvajalca žog SELECT, pripravili nekaj nasvetov, kako pravilno napumpati in vzdrževati žoge za daljše igranje. Ste pripravljeni?

 • 22.01.2020

  A in S osvojili Ljutomer

  V rekordni konkurenci 30ih ekip je obilico izkušenj in nesporne kvaliteta unovčila "veteranska" ekipa AinS, ki je v polfinalu in finalu pokazala jeklene živce ter nasprotnike ugnala po kazenskih strelih. Ne čudi, da je naziv naj vratarja pripadel njihovem članu, Edisu Kukavici, naj strelec (Klajnšek) in igralec (U. Senekovič) pa prihajata iz drugouvrščenega ŠIC bara...

 • 08.01.2020

  Vrhničani osvojili močan turnir v Posavju

  Tradicionalni novoletni turnir v Leskovcu pri Krškem je zbral 30 ekip, od tega kar tri iz sosednje Hrvaške. V zbiru najboljših posavskih ekip je slavila Nova 6 doo iz Vrhnike z naj igralcem (Benjamin Tušar) in strelcem (Sašo Kovačević). V finalu so ugnali Duško team, kjer je blestel naj vratar turnirja - Filip Baznik.
Naključni turnirji

RINOR Berginc


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .