Priporočamo turnir

RK Trcko zmagal v Selih

Objavljeno : 05.07.2022
  • RK Trcko zmagal na Selih 2022

V Selih pri Ptuju slavila ekipa RK Trcko, ki je v finalu s 3-1 ugnala domačo zasedbo ŠD Selan. Domačini so imeli v svojih vrstah najboljšega strelca turnirja, Jako Vajdo, kar pa ni zadoščalo za končno zmagoslavje, saj je bil pri zmagovalcih najboljši vratar, Urban Senekovič in so zasluženo osvojili Sela. Tretji je bil Caffe club 911, četrti pa ADK Zmajevi.

Na praznično soboto 25.6.2022 je na Selih potekal vsakoletni turnir v malem nogometu, ki ga organizira Športno društvo Selan. Tudi na letošnjem turnirju nas je pričakalo lepo, poletno vreme, kar je na Sela privabilo lepo število gledalcev. Ti so bili že tradicionalno priča lepemu, dobro organiziranemu športnemu spektaklu, saj so se na igrišču odvijali zelo zanimivi dvoboji številnih enakovrednih ekip, pestro pa je bilo tudi ob igrišču.  

Na turnirju je sodelovalo 18 ekip, ki so po žrebu bile razdeljene v 6 skupin. Iz vsake skupine je v izločilne boje napredovala 1 ekipa, ter dodatni 2 najboljši drugouvrščeni ekipi. Že v skupinskem delu smo bili priča odličnim predstavam, kar je bila dobra popotnica za tekme v izločilnih bojih. Kar nekaj zelo kvalitetnih ekip se je žal moralo iz tekmovanja zaradi izenačenosti posloviti že v skupinskem delu tekmovanja. Do četrtfinala so se prebile ekipe: Prishtina, ADK Zmajevi, ŠD Selan-AVTO SITAR, Guma bar, R.C. Trcko, ŠD Jablance, Ostroško FC in Caffe club 911.

Po napetih četrtfinalnih bojih so se v polfinale prebile ADK Zmajevi, ŠD Selan-AVTO SITAR, R.C. Trcko, in Caffe club 911. V finalu so igralci R.C. Trcko delo opravili že v prvem polčasu, ko se domačinom zabili kar 3 zadetke in si s tem tlakovali pot do osvojitve turnirja na Selih.

Nagrade sta prejela tudi najboljši strelec in vratar turnirja. Največ zadetkov na turnirju je dosegel Jaka Vajda, ki prihaja iz domače drugouvrščene ekipe, naj vratar pa je postal Urban Senekovič iz zmagovalne zasedbe R.C. Trcko.

REZULTATI

ČETRTFINALE:

ADK Zmajevi : Prishtina (2:1)
ŠD Selan – Avto Sitar : Guma Bar (5:3)
Caffe club 911 : Ostroško FC (2:1)
R.C. Trcko : ŠD Jablanci (4:1)

POLFINALE:
ADK Zmajevi : ŠD Selan – Avto Sitar (3:5)
Caffe club 911 : R.C. Trcko (0:1)

Za 3. mesto:
ADK Zmajevi : Caffe club 911 (Caffe club 911 po kazenskih strelih)

FINALE:
ŠD Selan – AVTO SITAR : R.C. Trcko (1:3)

KONČNI VRSTNI RED:
1. R.C. Trcko
2. ŠD Selan – AVTO SITAR
3. Caffe club 911
4. ADK Zmajevi

POSTAVE NAJ EKIP:

R.C. Trcko: Urban Senekovič, Matevž Kukovec, Marcel Vindiš, Niko Vajda, Urban Goričan, Marko Brest, Bojan Klemenčič
ŠD Selan – AVTO SITAR: Žiga Zupanič, Nejc Rober, Jaka Mesarič, Žan Plajnšek, Alen Plajnšek, Jaka Vajda, Robert Kurež
Caffe club 911: Roman Bego, Patrick Kolar, Tim Bezjak, Miha Šilec, Manuel Vajs, Simon Krajnc, Sašo Kavaš, Kim Sambolec, Thomas Pihler
ADK Zmajevi: Kukić Mirzet, Amer Šišić, Almir Suljić, Belmin Vihrić, Evelin Gaši, Seid Ramić, Elmin Đelalić

Prispevek in foto:
ŠD SELANNaključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .