Priporočamo turnir

Novice

 • 04.06.2019

  Vitomarci v znamenju reprezentantov

  19. Sandijev memorial je pripadel ekipi MP Car mont, slofutsal reprezentanci v malem, ki je v finalu s petardo odpravila presenečenje turnira, ŠD Juršinci-Jagoda všečka. Pri slednjih je blestel komaj 16. letni Marko Brest (naj igralec turnirja), naj strelec (Totošković) in vratar (Puškar) pa sta iz vrst zmagovalcev. Skupaj je nastopilo kar 75 ekip!

 • 03.06.2019

  TROFEJ DINAMO za 21.000 € nagrad

  Začela se je 3. zaporedna serija malonogomentih turnirjev TROFEJ DINAMO – ekipe igrajo v članski, veteranski in ženski kategoriji na 7ih turnirjih, kjer se potegujejo za denarne nagrade (skupni sklad kar 21.000 €) in zbirajo točke za nastop na finalnem turnirju na Šalati v Zagrebu 6.9.2019. Seznam turnirjev, denarnih nagrad in pravila serije v nadaljevanju… 

 • 30.05.2019

  5. Brcnimo rasizem

  Peta zaporedna ljubljanska izvedba nogometnega turnirja Brcnimo rasizem bo v soboto, 8. junija na igrišču ob športni dvorani Tabor v centru Ljubljane. Poleg nogometnega turnirja bo organiziran tudi pester spremljevalni program, poskrbljeno bo za hrano, pijačo in v otroškem kotičku za najmlajše. Na voljo sta tudi igrišči za košarko in odbojko. 

 • 28.05.2019

  VIKEND MALEGA NOGOMETA IN ZABAVE V VITOMARCIH

  Že po tradiciji je konec maja pestro v Vitomarcih v Slovenskih goricah - pred vrati je namreč 19.Sandijev memorial v malem nogometu z 2.100 € nagradnega sklada. Glavni del se bo odvijal v soboto 1.6.2019, ko bomo spremljali tekme v članski, veteranski, ženski in otroški kategoriji. Organizatorji so pripravili veliko animacije in zabave, ogled finala lige prvakov, bogat srečelov...

 • 25.04.2019

  Bukovico zaznamoval Aljaž Laharnar

  Čeprav je vse posamične nagrade turnirja v Bukovici odnesla ekipa Aspekta, pa je v finalu z 1-2 klonila proti zmagovalcem - ekipi Avto AR-TA. Pomagala ni niti odlična igra naj strelca in igralca, Aljaža Laharnarja, niti atraktivne obrambe naj golmana, Boška Fajfariča. Tretji so po boljše streljanju penalov igralci ŠD Špik, četrti pa Alfipra.

 • 23.05.2019

  Vrhpolje pripadlo Selecau

  Trojke v Vrhpolju sta, poleg rekordne udeležbe (29 ekip), zaznamovala naj igralec turnirja, Jan Žnidaršič in naj strelec Denis Eržen. Ekipa prvega, Selecao Bonito, je po kazenskih strelih v finalu ugnala ekipo ŠD Otalež, katere član je bil naj ostrostrelec  turnirja. Tretje mesto so dosegli igralci ŠD Fucbalerček iz sosednje Vipave.

 • 16.05.2019

  Tesni rezultati na Jaznah

  Turnir trojk na Jaznah je z najnižjim možnim izidom rednega dela pripadel Soli Lom. Z 1-0 so v taktičnem finalu ugnali ekipo Texasa in tudi nekoliko srečno osvojili turnir, saj so tako v četrtfinalu proti Baru Albinca kot tudi v polfinalu proti ekipi Telemaha napredovali po kazenskih strelih. A menda "sreča spremlja hrabre" ... Tretji so bili igralci Telemah Tolmin, četrti pa ŠD Otalež 1.

 • 13.05.2019

  Vrnitev Odpisanih

  Tradicionalni praznični prvomajski turnir na Žagi je po razburljivem finalu odločil bivši reprezentant Primož Zorč, ki je ekipi Odpisanih prinesel tesno zmago s 3-2 proti Livku. Infarktna sta bila že oba polfinala, saj so odločali penali, ki so presodili tudi dvoboj za 3. mesto – pripadlo je Mlkarnci, osmoljenci so bili člani ekipe Ora mai

 • 11.05.2019

  Trebuša v znamenju domačinov

  Trojke v Dolenji Trebuši so letos privabil kar 21 ekip. Po številnih presenečenjih v izločilnih bojih se je turnir razplete po željah domačinov. Domača ekipa Golaso se je namreč prebila do finala in, po taktičnem srečanju brez zadetkov, bila bolj zbrana pri izvajanju penalov kot Fonex. Slednji je imel naj igralca, Blaža Laharnarja, Golaso pa strelca, Žana Černilogarja.

 • 09.05.2019

  AC Keko osvojil Blagovno

  Turnir na Blagovni je na koncu odločil finale celjskih ekip - z 2-1 je bil AC Keko uspešnejši od Gradenj Žveplan. Največ zaslug za lovoriko imata vratar Denis Motoh, ki je bil proglašen za najboljšega golmana, ter Dejan Kos, ki je s svojima zadetkoma odločil polfinale in finale. Tretji so bili domačini ŠMD Blagovna, četrto pa Kovinarstvo Plank.
Naključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .