Priporočamo turnir

Novice

 • 13.10.2019

  Odprl se je FutsalGoalies FAN SHOP!

  Priznana spletna in FB skupina, ki že nekaj let deluje pod okriljem njenega ustanovitelja in futsal fanatika Boštjana Šmalcelj, je (končno) doživela dopolnitev – odprl se je uradni FAN SHOP FUTSAL GOALIES. Večino artiklov si lahko ogledate na FB FAN SHOP STRAN, kjer lahko nabavite drese, majice, trenirke, torbe, zastavice, obeske ... vse z logotipom FutsalGoalies.

 • 11.10.2019

  Še danes prijave na trojke Bukovo – 1.000 € nagrad!

  Organizatorji trojk na Bukovem pri Cerknem so pripravili izjemen nagradni sklad – kar 1.000 evrov za najboljše 4 ekipe, prijavnina pa samo 30 €! Zmagovalec bo odnesel 500 €, drugouvrščeni 250, tretji 150 in četrtouvrščena ekipa 100 evrov! Prijavite se lahko še danes, petek 11.10. do 20:00 na GSM: 031229764 – Nejc.

 • 10.10.2019

  V Zagorju nadaljevali protirasistično tradicijo

  Konec septembra so v Zagorju ob Savi izvedli že 8. turnir, ki je prvenstveno namenjen promociji enakosti in bratstva ter kaže rdeči karton vsem oblikam rasizma in diskriminacije. Največ je na turnirju pokazala ekipa Asfalting team, ki je ubranila lanskoletni naslov pred ekipo Body fit, ki je osvojila tudi pokal za najbolj športno ekipo ...

 • 28.09.2019

  Porco piede zmagal v Stari Gori

  Z nekaj sreče (po penalih) se je vrhpoljska ekipa Porco piede preko Movement Solution prebila v finale. Tam pa je na krilih najboljšega igralca turnirja, Klemna Sluge, z 2-0 ugnala branilce naslova, ekipo Borelo in osvojilo letošnjo lovoirko najboljših. Najučinkovitejši strelec je bil član 3.uvrščene ekipe, Kristjan Budihna

 • 24.09.2019

  8. Brcnimo rasizem v Zagorju

  V soboto, 28. septembra 2019, se bo na igrišču Proletarec ob Mladinskem centru Zagorje odvijala osma zaporedna izvedba nogometnega turnirja Brcnimo rasizem. Turnir, ki ga organiziramo, je namenjen skupnosti, zato vas vabimo, da se pridružite soustvarjanju dogodka!  Prijavite se lahko še do četrtka 26.9. do 15:00.

 • 14.09.2019

  Žago osvojili Goričani

  Tradicionalni nočni turnir na Žagi je letos osvojila Briško-goriško ekipa Masimona, ki je najresnejši preizkus imela v polfinalu proti Odpisanim (tretji na koncu), v finalu pa prepričljivo, s petardo 5-1, odpravila domačo Ora mai. Osmoljenec turnirja je žagarsko-srpeniška ekipa Barka črew, ki je po penalih klonila tako v polfinalu kot v tekmi za 3. mesto ....

 • 09.09.2019

  Laharnar zaznamoval jubilej na Lomu

  Že 30. turnir atraktivnega, 3+1, sistema, na Kanalskem Lomu se je udeležilo 19 ekip z mnogimi zvenečimi imeni. Zasluženo je slavila ekipa Mehanike Jereb na krilih naj strelca in igralca obenem – Blaža Laharnarja. Drugo mesto je šlo na Šebrelje, saj je Texas z naj vratarjem, Luko Polakom, po penalih prek četrt in polfinala prišel do finala, kjer je le klonil 1-3.

 • 04.09.2019

  Penali odločili v Breginju

  V »kotarski« prestolnici, Breginju, so organizatorji na 11. turnirju nagrado za zmagovalce podelili debitantom na turnirju – ekipi Texasa, ki je po zaslugi naj vratarja, Luke Polaka, v finalu presenetljivo ugnala favorizirano Mlekarnco Zuride, kateri ni pomagal niti naj igralec turnirja, Žan Koren. Tretji so bili Še bl žejni, četrti Kotarji. Nejc Žagar pa naj strelec.

 • 29.07.2019

  Na Ledinah slavje Fatamorgane

  Tradicionalni turnir trojk na Ledinah je z izjemnim finalnim preobratom pripadel fantom iz ekipe Fatamorgana. Slednji so s 5-4 ugnali Eksist – ti so se morali zadovoljiti z drugim mestom, čeprav je v njihovih vrstah briljiral najboljši igralec turnirja, David Frelih. Tretje in četrto mesto sta šli v Otalež in Vrhpolje. 

 • 25.07.2019

  Tminci najboljši na Šebreljah

  Z naj igralcem turnirja, Nejcem Kovačičem, je tolminski Bar Miklavž suvereno opravil svoje delo v izločilnih bojih – najprej je v »barskem« dvoboju 4-1 ugnal Bar Albinco, nato pa z identičnim izidom še Solo Lom v finalu. Za uspeh slednjih je imel največ zaslug naj vratar turnirja, Gašper Žbogar. Na tretjem mestu je pristal Bar Albinca, na četrtem pa domači Texas.
Naključni turnirji

Vitomarci prestavljen turnir 2020  

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .