Ogrevanje Zamuda osvojilo Vitomarce

Objavljeno : 11.06.2024

23. Sandijev memorial v Vitomarcih je, po boljšem izvajanju penalov tako v polfinalu proti lanskim zmagovalcev iz BiH (Doborovci), kot v finalu proti glavnim favoritom Car mont, pripadlo ekipi Ogrevanje Zamuda na krilih najboljšega vratarja turnirja, Mihe Prijola! Naj igralec Nejc Hozjan (Car mont), strelec pa Žiga Pesjak (ŠD Selan)

V VITOMARCIH SMO ZNOVA DOBILI POTRDITEV, DA GRE ZA PRAVI PRAZNIK SLOVENSKEGA MALEGA NOGOMETA. Še posebej pa to velja za klub KMN Vitomarci, ki letos obeležuje že 40-letnico delovanja. Pripravili so bogat športni program, v katerem je uživala kopica ljubiteljev malega nogometa, na prireditvi pa je sodelovala kopica odličnih ekip s pestro mednarodno udeležbo.

Na dveh igriščih je bilo na terenu več kot 500 nogometašev in nogometašic v vseh kategorijah. Tridnevni program, je ponudil veliko dogajanja in odličnih tekem, bilo je obilo spremljevalnega dogajanja, bakljada, ognjemet, zabave in dobre volje.

Dogodek je imel dobrodelno noto, saj se v sklopu dogodka zbralo 5000 € za nakup računalniške opreme za lokalno osnovno šolo Vitomarci.

V revijalnih tekmah sta se v ženski konkurenci pomerili ekipi ŽNK Aluminij Kidričevo in ŽNK Mura Nona, sobotni popoldan pa je zaznamovala dobrodelna tekma med Poetovio Ptuj in Humanimi zvezdicami.

Priča smo bili kvalitetnima veteranskima turnijema v kategoriji 35 in 45 plus v obeh kategorijah je zmagala ekipa Kutija team. Najzanimivejši boji pa so potekali v članski konkurence, kjer so se med 8 uvrstile zelo kvalitetne ekipe.

Na koncu je Vitomarce prvič osvojila ekipa Ogrevanje Zamuda ta hip gotovo najbolj vroča Slovenska turnirska ekipa, ki je v finalu po kazenskih strelih ugnala »dream team« (Peček, Čeh, Turk, Hozjan, Pasariček, Cesarec, Mordej), zbran pod imenom Car mont !

Homogena ekipa Ogrevanje zamuda je najprej v polfinalu opravila na penale z Doborovci (lanskoletnimi zmagovalci iz Bih, ki so prišli tudi letos z zelo močno ekipo, na koncu 3 uvrščeni). Posebej je blestel vratar Miha Prijol, ki je zaklenil gol. 

REZULTATI MALI NOGOMET ČLANI

ČETRTFINALE
Ogrevanje Zamuda : Primavita 1 - 0 (Rok Šnofl)
Doborovci : Kavarna in vinoteka Maistrova klet 3 - 0 (Vitor Lima, Vitor Lima, Ibrahim Musejnovič)
MP Car Mont : Beli Labod Benedikt 3 - 0 (Patrik Pasariček, Rok Mordej, Teo Turk)
DM Montaža : ŠD Selan  4 - 3 (Žiga Pesjak 3 x , Jaka Mesarič 1 x (ŠD Selan), Nermin Kahveđič (DM Montaže), Dejan Pavlovič (DM Montaže)

POLFINALE
Ogrevanje Zamuda : Doborovci p3 - 2 (Ivan Ivanagič (D), Niko Vajda (OZ), Vitor Lima (D), Rok Šnofl (OZ), Niko Vajda (OZ))
MP Car Mont : ŠD Selan 4 - 0 (Teo Turk, Žiga Čeh, Žiga Čeh, Nejc Hozjan)

FINALE   
Ogrevanje Zamuda : MP Car Mont p3 - 1 (Thomas Pihler (OZ), Niko Vajda (OZ), Teo Turk (CM), Rok Šnofl (OZ))

KONČNI VRSTNI RED EKIP ČLANI:

  1. Mesto - Ogrevanje Zamuda
  2. Mesto - MP Car Mont
  3. Mesto - Doborovci
  4. Mesto - ŠD Selan
  5. Mesto - Primavita
  6. Mesto - DM Montaža
  7. Mesto - Kavarna in vinoteka Maistrova klet
  8. Mesto - Beli labod Benedikt

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI TURNIRJA:

NAJ STRELEC: Žiga Pesjak - Šd Selan

NAJ VRATAR: Miha Prijol - Ogrevanje Zamuda

NAJ IGRALEC: Nejc Hozjan - MP Car Mont

Sodniki : Uroš Hozjan, Jasmin Mustafič in Iztok Milošič.

OSTALI REZULTATI PO KATEGORIJAH - Sandijev memorial, Vitomarci 7 – 9.junij 2024

Predšolski otroci:
(5 ekipe) KMN Vitomarci A, KMN Benedikt A, KMN Benedikt B, NK Cerkvenjak, KMN Vitomarci beli .   

U9
(10 ekip) KMN Vitomarci A, KMN Slovenske gorice, NK Cerkvenjak Modri, NK Cerkvenjak Rdeči, KMN Benedikt A, KMN Benedikt B, KMN Vitomarci B, NK Jurovski dol, KMN Trnovska vas, NK Lenart,
1.mesto: NK Cerkvenjak modri

U11
(3 ekip) KMN Vitomarci, NK Jurovski dol, KMN Benedikt
1.mesto: KMN Vitomarci

U13
(7 ekip) KMN Vitomarci A, NK Podvinci A, KMN Benedikt A, KMN Slovenske gorice – Voličina, KMN Benedikt B, NK Podvinci B, KMN Vitomarci B
1.mesto: KMN Vitomarci A

U15
(4 ekipe) KMN Vitomarci, AC Makoter MS transport, ŠD Juršinci,  KMN Slovenske gorice -Voličina
1.mesto: KMN Slovenske gorice -Voličina

U17
(3 ekipe) KMN Vitomarci , KMN Andraž, Beli Labod Benedikt
1.mesto:  KMN Vitomarci 

Mladinci U19 (8 ekip) KMN Slaptinci Malinovci, FC Tretji šank, KMN Vitomarci, Knjigovodski servis Šoštarič, Naš Lokal, Kavarna in Vinoteka Maistrova Klet, Mastermix, Beli Labod Benedikt 
1.mesto: Kavarna in Vinoteka Maistrova Klet

Veterani 35 plus (10 ekip) KMN Cerkvenjak, MN Sveta Trojica, Salioski team Graz, Kutija team, DM Montaža Brod, MS Inter .Art Mihovljan, Pelmen ZGnogomet, Port Caffe Lenart, Zvone team ŠP Gabrnik, KMN Vitomarci . 

1.mesto: Kutija team

Naj igralec med veterani: Ivan Kovačec,  MS Inter - Art Mihovljan
Naj vratar: Peter Ortar, Kutija team

Veterani 45 plus (5 ekip) KMN Selce -Voličina, Maratonci Dramlje, Prijatelji gostilna 29,Kutija team, KMN Vitomarci.
1.mesto: Kutija team 

Člani (17 ekip)  Diani Gradnje, KMN Vitomarci, ŠD Juršinci, Car mont, ŠD Selan, NK Kapela, KMN Jablance, Maxtin group, FC Doborovci BiH, Primavita, DM Montaža Brod, Korektbau, Ogrevanje Zamuda , Kavarna in Vinoteka Maistrova Klet, Beli Labod Benedikt, Una global, Dimant.  

Letošnji festival Vitomarškega nogometa bo ostal v lepem spominu, kot  obeležitev 50 letnice druženja z žogo v Vitomarcih in 40 let uradne registracije kluba, po dobrodelni, mednarodno obarvan z  zelo spektakularnimi tekmami in izjemno udeležbo nogometašev, reprezentantov, bivših reprezentantov in množici obiskovalcev .

Poročilo pripravil:

Darko RojsNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .