Serija Union z bogatimi nagradami

Objavljeno : 17.04.2023
  • Zivjo, nogomet 2023
  • Zivjo, nogomet 2023

Tudi letos bo potekala serija turnirjev Pivovarne Union »Živjo, nogomet«, kjer se sodelujoče ekipe potegujejo za privlačne nagrade – poln kombi pijače Pivovarne Union prejmejo zmagovalci vsakega »kvalifikacijskega« turnirja (Vrhnika, Velenje, Ajdovščina, Ljubljana), najboljše na finalnem turnirju pa čaka kar 2.500 € in piknik za celotno sosesko! 

Četrta sezona turnirja 'Živjo, nogomet' vabi

S pomladjo se prebudi tudi športna energija na asfaltnih nogometnih igriščih. V Pivovarni  Union se skupaj s partnerjem – Nogometno zvezo Slovenije – veselimo četrte sezone velikega turnirja malega nogometa 'Živjo, nogomet'. Pričeli ga bomo na Vrhniki (13. maja) in zaključili s finalom 9. septembra v Ljubljani. Na turnir poleg nogometnih ekip vabimo tudi navijače in navijačice; vsem letošnja sezona prinaša dobrodošle novosti.

Po otvoritvenem turnirju na Vrhniki 13. maja se bo nogometna vročica nadaljevala na turnirjih v Velenju, Ajdovščini in Ljubljani. Za vsak turnir je odprtih 16 mest za 16 ekip. V vsaki ekipi mora biti vsaj 5 članov, starih nad 18 let. Zmagovalci vsakega turnirja si priborijo posebne nagrade, zmagovalci velikega finala pa letos prvič prejmejo poleg medalje tudi finančno spodbudo

Drage nogometašice, dobrodošle, saj bomo organizirali tudi ženski turnir, in sicer na finalni dan 9. septembra. Da omogočimo zmagovalni ekipi odlično proslavitev zmage v finalu, bomo zaključni turnir nadgradili s piknikom za vso sosesko zmagovalne ekipe.

Pivovarna Union kot glavni pokrovitelj turnirja 'Živijo, nogomet' vse od začetka projekta vabi vse ljubitelje športne energije, da v dobri družbi ob okusni hrani in pijači doživijo zabaven dan nogometa. Naj nas nogomet letošnjo pomlad in poletje ponovno poveže. Živjo, nogomet!

Več informacij in prijave na spletni strani:
Velik turnir malega nogometa | Union experience (union-experience.si)

 

 Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .