Rezultati

 • 29.04.2017

  Volaš najboljši strelec v Podnanosu

  Kljub slabemu vremenu so na Dan OF v Podnanosu spravili pod streho (na koncu tudi dobesedno) malonogometni turnir ob 20 letnici domačega kluba KMN Camel. Igralci slednjega so si najlepše darilo ob jubileju podarili kar sami – s presenetljivo osvojitvijo turnirja, so dokazali, da še zdaleč niso za staro šaro, lovoriko naj strelca pa si je pristreljal Goran Volaš.

 • 28.04.2017

  Ekipi Skei Gorenje ni uspelo ubraniti lovorike

  Ekipi Skei Gorenje ni uspelo ubraniti naslova prvaka na drugem Red Star turnirju. V finalu so bili z 2:1 boljše Antimon Trojane, ki so v svojih vrstah imele tudi naj strelca, Tomaža Pustotnika. Nagrada za najboljšega vratarja je romala v roke Nina Komarja iz tretjeuvrščene ekipe Šoštanja.

 • 27.04.2017

  Joker Team slavil v Zagorju

  V prestolnici zasavskih revirjev se je minuli vikend 15 ekip potegovalo za titulo najboljših, sklepno dejanje in glavni soj žarometov pa je pripadel favoriziranima ekipama Joker Team in Pink Panter. Finale so tesno dobili »džoukerji«, po zaslugi naj vratarja, Martina Račiča, ter naj strelca, Staša Kaziča.

 • 26.04.2017

  Vuksanović in prek 300 mladih v Dobrovcih

  Športni park Dobrovce je minuli vikend gostil 24 mladih ekip v 3 selekcijah, pretežno s štajerskega konca. Največ uspeha so imeli nogometni podmladki NK Ketty Emmi Bistrica, saj so slavili v kategorijah U-13 in U-7. Le v selekciji U-10 so bili prepričljivo premočni Mariborčani, varovanci nekdanjega vidnega člana te ekipe, Žikice VUKSANOVIĆA.

 • 26.04.2017

  Na trojkah v Lomu reprezentančni dvoboji

  Kdor ima futsal rad, ga igra ne glede na obliko – živ dokaz so igralci v Posočju, saj so med 24-imi ekipami na trojkah zaigrali renomirani prvoligaški igralci, vključno s sedanjimi in bivšimi reprezentanti (Zalašček, Rosič, Rutar, Čujec ...). Tudi zato so bili že četrtfinalni obračuni "na nož", finale pa je pripadel Varspoju, ki je 5-2 ugnal domači Kondraso.

 • 24.04.2017

  Slaviša Goranović blestel v Ložicah

  Slaviša Goranović, ki bo letos praznoval že svoj 39. rojstni dan in še vedno igra futsal pri članih Gorice, je v Ložicah potrdil, da še ni za staro šaro - z ekipo JDG in pomočjo Aleša Gleščiča (naj vratar) je osvojil tako turnir, kot priznanje za naj igralca. Lovorika naj strelca pa je šla v roke Roberta Kraglja.

 • 20.04.2017

  Granitne obrambe odločale v Podsredi

  Sredi Kozjanskega se je zbralo lepo število ekip in nekaj futsal reprezentantov. V finalu pred finalom, brez zadetkov, so se poslovili igralci Kivi shopa (Drobne, Krnc, Kurnik) proti Kovinarstvu Plank (Verhovšek, Hrovatič, Iskrač). V drugem polfinalu brez golov so »penali« osrečili NHM Boyse proti ŠD Bizeljsko, finale pa je bilo čisto druga zgodba...

 • 19.04.2017

  KMN Vigo uspešnejši od Filekovića in Šišića

  Bivša reprezentanta Slovenije nista bila dovolj, da bi njuna ekipa, Korektbau, osvojila turnir v Gornjem Doliču, streljaj od Slovenj Gradca, ki je potekal minuli vikend. V močni konkurenci 22ih ekip iz cele Slovenije je slavilo moštvo Vigo – ultra okno, ki je v finalu, tudi po zaslugi naj vratarja, Primoža Šibanca, z goloma v drugem polčasu, pospravilo glavno nagrado.

 • 12.04.2017

  V Železnikih tulile Sirene

  A ne zaradi kakšne nove naravne katastrofe (če porazov na futsal igriščih ravno ne štejemo v to kategorijo), temveč zaradi ekipe Sirena bar, ki je po napetem finalnem obračunu s FC Smlednik postala zmagovalec Velikonočnega turnirja v mestecu pod Ratitovcem, z znamenitim lepo ohranjenim plavžem kot simbolom občine.

 • 10.04.2017

  Premiera v Otaležu pripadla Idrijčanom

  Otvoritev novega igrišča v Lazcu so organizatorji začinili z izvedbo prvega malonogometnega turnirja v, sicer bolj "eksotični" varijanti (sistem 3+1), a  zato nič manj atraktivni - strelov na gol je še več kot pri "običajnih" turnirjih. Izenačena srečanja so vrhunec doživela v samem finalu, ki ga je šele po kazenskih strelih dobila idrijska ekipa Tipo na hlape
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .