Priporočamo turnir

Rezultati

 • 24.12.2018

  10 turnirjev – 10 zmagovalcev

  V Radljah ob Dravi so na jubilejnem 10.turnirju, dobili še desetega različnega zmagovala. To je postala ekipa Nova 6 d.o.o., ki je pokazala železne živce pri izvajanju penalov, saj so na ta način dobili tako finalno kot četrtfinalno srečanje. Zato ne čudi, da so imeli naj vratarja (Marko Đeković) in strelca (Jaka Bizjak). Drugo mesto je pripadlo Solni sobi, tretje pa je osvojilo KMN Brezno.

 • 12.09.2018

  Kotarji najboljši na Žagi

  Tradicionalni turnir na Žagi je v deževnem vremenu osvojila ekipa Kotarjev. Glavne zasluge grejo večkratnima strelcema, Simonu Čebokli in Alešu Gašperutu, ki sta tudi v finalu s skupno tremi goli potopila Barka Črew, za katere je častni zadetek zabil Domen Ručna. Tretje in četrto mesto je pripadlo domači Tatanki in Boki Juniors.

 • 07.09.2018

  Obilić obranil naslov v Smledniku

  Tretjo Smlednik areno so organizatorji navkljub deževnemu vremenu uspešno spravili pod streho. Na igrišču so največ pokazali igralci FC Obilića, ki so v finalu s petardo odpravili Avto AR-TA in ponovili lanski uspeh. V svojih vrstah so imeli tudi naj strelca (Nejc Kunc), naj vratar je član drugouvrščenih Asim Tuše, igralec pa Mersudin Bešić.

 • 30.08.2018

  Krivčev one man show na Lomu

  Tradicionalni turnir na Kanalskem Lomu je znova ponudil zanimive obračune, kjer je izstopal vratar zmagovalcev, ekipe Fantje 3. vasi. Deni Krivec je namreč zabijal, branil, asistiral in na koncu kot eden redkih v zgodovini, osvojil naziv naj igralca in vratarja hkrati. Na tronu najboljših mu je delal družbo še naj strelec, Gašper Žbogar, iz drugouvrščene ekipe Sola Lom.

 • 25.07.2018

  Zmaga odplavala po Soči nizvodno

  Turnir trojk v Soči je v konkurenci 18ih ekip zasluženo osvojil kobariški Bar Lipa Caporreto Calcio z Vulikićem, Ručno, Kusterletom in Ivančičem. V finalu so 3-2 ugnali Važisan, katerim nista zadoščala niti 2 gola naj strelca turnirja, Denisa Levpušček. Tretji so bili člani Felix bara, četrti pa Ora mai.

 • 16.07.2018

  AM-DE suveren v Velenju

  Navkljub težavam zaradi namerno politega olja na prizorišču turnirja, so organizatorji uspešno izpeljali 3. Velenje futsal turnir, ki je privabil številne kvalitetne ekipe in postregel z obilico razburljivih tekem. Zmagovalni pokal je dvignila vrhniška ekipa AM-DE, ki je na krilih naj vratarja Berzelaka in strelca, Aljaža Končana, suvereno korakala do končnega slavja. 

 • 13.07.2018

  AM – DE tudi v Vrhpolju najboljši

  Odlične ekipe, izenačena srečanja že od skupinskega dela dalje, zgodnji izpadi nekaterih favoritov, številne odločitve po penalih in tesni izidi so zaznamovali 11. Binetov memorial. Za nianso več od ostalih je pokazala ljubljanska ekipa AM-DE, ki je v finalu 2-1 ugnala branilce naslova, Soccerose. Slednje je potolažila lovorika naj igralca, vratar in strelec pa sta člana zmagovalcev

 • 05.07.2018

  V Žužemberku zmaga Krčanom

  Da se v Krškem ne igra zaman prvoligaški nogomet se je videlo tudi na turnirju v Žužemberku, ki je potekal minuli vikend. Tradicionalno prireditev na travi je namreč s finalno petardo proti Prima Teamu zanesljivo dobila krška ekipa Platanias, ki je imela tudi naj vratarja Ajster in strelca (Kožar). Tretje mesto je pripadlo Trebanjcem, četrto pa domačinom. 

 • 27.06.2018

  Pungart oživil in osvojil Metliko

  Po več kot 10 letih je bil v Metliki ponovno organiziran malonogometni turnir. Organizirali so ga domači fantje iz ekipe Pungart Metlika, v sodelovanju s Športno zvezo Metlika in BumBar Suhor. Nastopilo je 14 ekip iz Slovenije in Hrvaške. V napetem finalu sta nastopili domača ekipa Pungart Metlika ter ŠKL iz Črnomlja. Zmaga je po 6 metrovkah ostala doma. 

 • 26.06.2018

  8. Nogofest pripadel KMN Vitomarci

  Društvo Športni park Gabrnik je organiziralo 8. Tradicionalni »NOGOMET FEST« nogometni turnir na travi 5+1. Turnir se je odvijal v soboto in nedeljo 23.in 24.junija 2018. Na njem je sodelovalo preko 40 ekip iz štajerske in prekmurske regije. V dveh dneh je na igrišču v Športnem parku Gabrnik potekalo kar reci piši 55 tekem! 
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .