Zmaga odplavala po Soči nizvodno

Objavljeno : 25.07.2018
  • Bar Lipa Kobarid je zmagovalec trojk v Soči za 2018
  • Sponzorji turnirja trojk v Soči

Turnir trojk v Soči je v konkurenci 18ih ekip zasluženo osvojil kobariški Bar Lipa Caporreto Calcio z Vulikićem, Ručno, Kusterletom in Ivančičem. V finalu so 3-2 ugnali Važisan, katerim nista zadoščala niti 2 gola naj strelca turnirja, Denisa Levpušček. Tretji so bili člani Felix bara, četrti pa Ora mai.

POROČILO ORGANIZATORJA:

Športna sekcija Soča je v petek 29. in v soboto 30. junija  2018 organizirala že 5. Malo nogometni turnir trojk, katerega se je letos udeležilo kar 18 ekip.

Ekipe smo organizatorji razdelili v šest  skupin po tri ekipe. V osmino finala se je uvrstila najboljša ekipa v skupini ter po ena najbolje drugo uvrščena ekipi iz petka in sobote.

V močni konkurenci so se  v četrtfinale uvrstili domačini Soča, Žaga, Felix bar, Važisan, Ora mai, Bar Lipa  Caporreto calcio, Ta zadnji in Mlekarnca.

V četrtfinalu, so lahko gledalci videli štiri zelo dobre tekme. Najprej so se pomerili domačini Soča in Važisan, kjer so zasluženo zmagali Važisan. Žaga ni imela pravega recepta za trio Gaj Rosič, Dražen Žarič in Matevž Kusterle. Ora mai na čelu z bombarderjem Krivec Denijem je po penalih izločila Ta zadnje v zasedbi (Zorč,Kovač,Leban in Kurinčič). Bar Lipa pa je pod dirigentsko palico Danija Vulikiča, ter Aljaža Kusterleta, Janija Ručne in Žiga Ivančiča bila boljša od Mlekarnce.

Sledila je prva polfinalna tekma med Ora mai in Važisan  na kateri so Važisan s 3-1  premagali simpatično ekipo Ora mai in se kot prvi uvrstili v veliki finale.
Druga polfinalna tekma med Felix Bar in Bar Lipa pa je bila poslastica večera, saj smo lahko videli same velemojstre okroglega usnja. Na eni strani sta Žarič in Rosič pokazala zakaj spadata med kralje trojk, na drugi strani Vulikič in Kusterle z odlično tehniko in preciznostjo nista skoparila. Felix Bar je povedel, vendar je Kusterle izenačil in popeljal tekmo v penale, kjer je bilo več sreče in natančnosti v nogah Bar Lipe.

Veliki finale med ekipama Bar Lipa in Važisan je zaznamovala dobra igra v napadu, ki je postregla s petimi goli. Žiga Ivančič je povedel Kobaridce v vodstvo, Kusterle pa je vpisal še dva zadetka. Pri Važisan je bil dobro razpoložen Denis Levpušček, ki je zadel oba gola. Končni rezultat torej 3-2 v prid Bar Lipi iz Kobarida. Slednji je tako prvič osvojil turnir v Soči.

Nagrado za najboljšega strelca turnirja je prejel Denis Levpušček.

Iskrena zahvala gre tudi našim sponzorjem turnirja:

  • Simonai Mobile Homes
  • Turistična Kmetija Jelinčič
  • Sirarstvo Lepočer
  • Gostišče Andrejc
  • Zadruga Soča­-Trenta

 Poročilo in foto: Športna sekcija Soča

REZULTATI:
POLFINALE:

ORA MAI – VAŽISAN 1:3
BAR LIPA CAPORRETO CALCIO – FALIX BAR 1:1
(zmaga BAR LIPA po penalih)

PENALI ZA 3. MESTO:
ORA MAI – FELIX BAR
(zmaga FELIX BAR)

FINALE:
VAŽISAN – BAR LIPA CAPORRETO CALCIO 2:3
Strelci: Denis Levpušček 2x;  Žiga Ivančič, Aljaž Kusterle 2x

 KONČNI VRSTNI RED EKIP:
1.Bar Lipa Caporreto Calcio

2.Važisan
3.Felix Bar
4.Ora Mai

POSTAVE NAJ EKIP:
BAR LIPA CAPORRETO CALCIO: Dani Vulikič, Aljaž Kusterle, Jani Ručne, Žiga Ivančič
VAŽISAN: Denis Levpušček, Erik Berginc, Jure Kravanja, Amadej Kanalec, Klemen Ivančič
FELIX BAR: Gaj Rosič, Dražen Žarič, Matevž Kusterle
ORA MAIDeni Krivec, Anže Kurinčič, Denis Rot, Uroš Klavora
Naključni turnirji

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .