Krivčev one man show na Lomu

Objavljeno : 30.08.2018
  • Najboljši vratar in igralec turnirja Deni Krivec

Tradicionalni turnir na Kanalskem Lomu je znova ponudil zanimive obračune, kjer je izstopal vratar zmagovalcev, ekipe Fantje 3. vasi. Deni Krivec je namreč zabijal, branil, asistiral in na koncu kot eden redkih v zgodovini, osvojil naziv naj igralca in vratarja hkrati. Na tronu najboljših mu je delal družbo še naj strelec, Gašper Žbogar, iz drugouvrščene ekipe Sola Lom.

POROČILO ORGANIZATORJEV:

Zmaga ekipe Fantje 3. vasi pred domačo Sola Lom

V petek 24.8. se je v Kanalskem Lomu na tolminskem začel  že 29. tradicionalni  turnir (3+1) v malem nogometu. Na turnir se je prijavilo 13 ekip, ki so bile po žrebu v četrtek razvrščene v štiri skupine. Tri skupine s tremi ekipami, so tekme predtekmovanja odigrale v petek, ena skupina s po štiri ekipe pa v soboto.

V petek so se iz skupin prebile naslednje ekipe: TD Kuk Ravne-Bate, Lutke, Golaso, Fantje 3 vasi, Kompass in ŠRD Ponikve.

Zaradi slabe napovedi za soboto, sta bili dve tekmi četrtfinala odigrani že v petek. Prvi četrtfinale je postregel z zelo dinamičnim in napetim nogometom med igralci TD Kuk Ravne-Bate in Golaso. O napredovanju so odločali penali, ki so jih igralci Golasa obrnili v svojo korist. Drugi četrtfinale so igrale Lutke proti Fantje 3 vasi. Že na začetku tekme je postavil vse na svoje mesto z dvema hitrima goloma naj vratar in igralec turnirja Deni Krivec.

Nadaljevanje turnirja v soboto je postreglo z zelo izenačenimi tekmami v edini skupini na tisti dan.

Iz skupine sta napredovali ekipi Sola Lom in Fonex.

Obe sobotni ekipi sta dokaj zanesljivo odpravili s tekmeci v četrtfinalu. Sola Lom je premagala mlade nadobudne igralce Kompass-a, Fonex pa je opravil z igralci ŠRD Ponikve.

Prvi polfinale se je odvil med domačini Sola Lom in Golasom. Na dosti turnirjev sta bili ti dve ekipi združeni, a na igrišču se je pozabilo na prijateljstvo in vnel se je pravi boj za vsako žogo. Do zadnje minute je kazalo, da bodo odločali penali za napredovanje, a je tik pred sodnikovim žvižgom vratar ekipe Golaso storil napako in prejel odločilni gol. Tako je na veliko veselje vseh navijačev v finale napredovala Sola Lom.

Drugi polfinale je bil ravno tako zelo izenačen do konca. Za finale sta se borila Fonex in Fantje 3 vasi. Najprej je Fonex povedel z 2:0, nato pa so Fantje 3 vasi naredili popoln preobrat in se prebili v finale.

Tretje mesto je po izvajanju penalov osvojila ekipa Fonex, ki so premagali Golaso.

Finale je bil od samega začetka zelo razburljiv. Zaznamoval ga je tudi dež, ki je neusmiljeno močil obe ekipi. Ampak ni padal samo dež, deževale so tudi priložnosti na obeh straneh. Povedli so igralci ekipe Fantje 3 vasi. V drugem polčasu je Sola Lom izenačila, a kaj več od tega ji ni uspelo. To jim je preprečil Deni Krivec z izvrstnimi obrambami, poleg tega pa je bil stalno nevaren s streli od daleč. O zmagovalcu so odločali penali, ki so jih zanesljivo dobili igralci Fantje 3 vasi. Čestitke.

Ob koncu pa še povabilo, da se nam pridružite naslednje leto konec avgusta na 30.turnir v Lom. Pripravili bomo pestro dogajanje.

Prispevek in foto: Denis Levpušček

REZULTATI:
ČETRTFINALE:
TD Kuk Ravne-Bate : Golaso   4 : 4 /1 : 2/
Lutke : Fantje 3 vasi   3 : 6

Kompass : Sola Lom   0 : 7
ŠRD Ponikve : Fonex   2 : 6

POLFINALE:
Golaso: Sola Lom   3 : 4
Fantje 3 vasi : Fonex   3 : 2

ZA 3. MESTO:
Golaso : Fonex   (2 : 3)

FINALE:
Fantje 3 vasi : Sola Lom   1 : 1 (2:0)

KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:
1.Fantje 3 vasi
2.Sola Lom
3.Fonex
4.Golaso
5.Lutke
6.Kompass
7.ŠRD Ponikve
8.TD Kuk Ravne-Bate

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI:
NAJ VRATAR: Deni Krivec (Fantje 3 vasi)
NAJ STRELEC: Gašper Žbogar (Sola Lom)
NAJ IGRALEC: Deni Krivec (Fantje 3 vasi)

POSTAVE NAJ EKIP:
Fantje 3 vasi: Deni Krivec, Amadej Kanalec, Klemen Ivančič, Domen Rakovšček, Jure Kravanja, Uroš Klavora
Sola Lom: Denis Levpušček, Borut Levpušček, Gašper Žbogar, Janez Žbogar, Edi Levpušček, Gorazd Levpušček
Fonex: Blaž Laharnar, Matej Bevk, Jurij Kikelj, Denis Baloh, Nejc Kovačič
Golaso: Luka Rejc, Žan Černilogar, Vasja Jež, Matic Jež, Andrej Levpušček
Naključni turnirji

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .