Priporočamo turnir

Rezultati

 • 05.05.2019

  Nad Idrijo kraljevala Žlahta

  Tradicionalni turnir trojk v Doleh nad Idrijo je pripadel ekipi Žlahta, ki je suvereno opravila z nasprotniki od predtekmovanja do samega finala. Zato ne preseneča, da tudi najboljši igralec turnirja prihaja iz vrst zmagovalcev - to je Matic Marinč. Drugo mesto so osvojili igralci Mavrice, tretje pa Sola Lom pred Zavratcem.

 • 03.05.2019

  Selecao Bonito najboljši na Lomu

  Tradicionalni turnir trojk na Kanalskem Lomu je, tradiciji zvesto, zaznamovalo muhasto vreme in številne sodelujoče ekipe. Vreme je vplivalo tudi na rezultate, številne tekme so se končale s penali - tako tudi finale, kjer je Selecao Bonito z naj igralcem (Jan Žnidarčič) ugnal Važisan, ki je imel naj strelca (Erik Berginc). Tretji so bili Team of four, četrti pa domači Golaso.

 • 01.05.2019

  ŠD As presenetil v Selih

  Turnir na Selih pri Ptuju so zaznamovali zelo izenačeni obračuni in številni penali – ti so odločili tudi zmagovalca. Prestižne zmage se je po finalnem remiju (3-3) in mirnejših živcih veselil ŠD As, poražena Špajza pa je spoznala, da je sreča opoteča … Z zmago 2-0 proti Montevideu si je bron priborila ŠD Rašla in osvojila mali finale...

 • 27.04.2019

  Podsreda v znamenju Bizeljčanov

  Že 19. velikonočni turnir v Podsredi je privabil veliko število ekip, ki so se merile za uvrstitev v finale treh najboljših. Poleg kasnejših zmagovalcev, ŠD Bizeljsko, so troboj igrali še tradicionalno uspešni člani Metalne iz Senovega (na koncu drugi) ter ŠD Oblak, ki so bili tretji - oboji so proti zmagovalcem klonili z golom razlike ...

 • 18.02.2019

  V Loki zmaga v Avstrijo

  Prvi Prešernov turnir v Škofji Loki, ki ga je pod taktirko Milana Pešića ter Mira Jovića organizirala ekipa Kdo je naslednji, je minil v izjemno izenačenih dvobojih od začetka do samega finala. Ta je z 2-1 pripadel ekipi E.H. Niro Metallbau West Junior, za katero so igrali srbski igralci futsala, drugi pa je bil Grin studio, pred Panno in E.H. Niro Metallbau West.

 • 25.01.2019

  Korektbau zimski turnir v Velenju

  24 nastopajočih ekip je v velenjsko občinstvo razvajalo z odličnimi potezami, dramatičnimi tekmami, infarktnimi kočnicami, odločitvami po penalih ter velikim finalom, ki je pripadel domači ekipi Korektbau.  Slednji so imeli tudi najboljšega vratarja (Mihajlović) ter igralca (Jager), drugouvrščena ekipa Manar GT pa si je preko Matjaža Vojska priigrala naziv naj strelca.

 • 19.01.2019

  AC Ravne zmagal v Slovenj Gradcu

  Prvo letošnje poročilo je prišlo iz Koroške, kjer je turnir v Slovenj Gradcu v konkurenci 17ih ekip osvojilo moštvo AC Ravne Citroen. Slednji so v finalu, pred številnim občinstvom, ugnali Vigo iz Vinske gore.
  Za najboljšega vratarja je bil proglašen Matjaž Verhovnik. 

 • 02.01.2019

  Bar Albinca zanesljiv v Železnikih

  Božično novoletnega turnirja v Železnikih se je udeležilo  16 ekip, zmagala je ekipa Bar Albinca, ki je v finalu premagala ekipo Ciciban s 4-1. Tretje mesto je pripadlo škofjeloškim Kdo je naslednji, ki so po kazenskih strelih ugnali Extrawhite. Na 5. mestu je bila najboljša »domača« ekipa – Graffiti.

 • 30.12.2018

  V Juršincih zmaga za Gostilno pri Ovinku

  Kar 44 prijavljenih ekip v Juršincih je organizatorjem povzročilo grenko-sladke skrbi, na koncu pa je številno občinstvo pozdravilo nove zmagovalce, Gostilno pri Ovinku, ki je s Klemenčičem in Senekovičem na čelu, v finalu s 4-1 ugnala Kmetijo Hrga, kjer je blestel zimzeleni Davorin Šnofl. Tretja je bila KMN Majolka, četrti Šic bar

 • 28.12.2018

  Manar GT ponovil Dravograd

  V Dravogradu je finalne obračune treh ekip v svojo korist odločila ekipa Manar GT, ki je tako ubranila naslov najboljših iz lanskega leta. V svojih vrstah je imela naj strelca turnirja, Aleša Marolta, ki je mrežo nasprotnikov prerešetal kar 7-krat. Naj vratar je postal Belmin Đafić iz drugouvrščene ekipe Hair Culture, tretji pa so bili člani AC Ravne Peugeot.
Naključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .