Portal bomo ZAPRLI !

Objavljeno : 01.04.2017
  • shuttdown

Zaradi ogromnega števila skrajno negativnih kritik, ki smo jih prejeli v samo nekaj urah od odprtja prenovljenega portala, smo izgubili voljo do dela in se odločili portal ZAPRETI. Ali za zmeraj ali začasno bomo še videli. Razloge pojasnjujemo v nadaljevanju...

Čeprav smo vložili ogromno energije, sredstev in časa v prenovo portala, katerega smo šele odprli, pa nas je, milo rečeno, šokiralo število negativnih odzivov, ki so se usuli na naš mejl in zasebna FB sporočila.
Seveda smo pred otvoritvijo pričakovali tudi kritike, vedeli smo, da marsikomu kaj ne bo všeč, a kaj takega ... Toliko negativizma kot smo ga bili deležni, nam je skoraj dobesedno ubilo voljo do življenja, kaj šele do nadaljnjega dela na portalu.

Na kriznem sestanku ožjega jedra našega portala smo se strinjali, da na portalu ne bomo več delali ter objavljali novih turnirjev in novic.
Trenutne vsebine bodo ostale prosto dostopne, novih pa ne bomo dodajali. Ali bo to začasno ali ap bomo portal povsem ukinili, se bomo odločili v prihodnjih dneh.

Ekipa portala turnirji.comNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .