Trio Levpušček z Žbogarjem pokoril Levpo

Objavljeno : 30.05.2017

Trojke v Levpi nad Soško dolino so v nekoliko okrnjeni konkurenci dobil igralci Sola Lom iz "sosednjega" Kanalskega Loma. Slednji so prepričljivo dominirali skozi celoten turnir, dosegli najvišjo zmago proti Pumasom, nato pa se brez prejetega zadetka z 2 x 2-0 "sprehodili" do končnega zmagoslavja. Druge so bile domače Lutke, tretji Cigu migu in četrte Ravne.

 

POROČILO ORGANIZATORJEV:

ŠKT Društvo Levpa in KMN Lutke smo letos že osmič organizirali turnir trojk. Na prelep in sončen vikend se je letos zbralo manj ekip kot prejšnja leta saj so v bližini potekali tudi drugi turnirji. Turnir smo razdelili na 2 igralna dneva, petek pozno zvečer in soboto popoldne in to 2 skupini po 4 ekipe z napredovanjem prvih dveh iz skupini v polfinale.

V skupini iz petka so prepričljivo, z vsemi devetimi točkami, zmagali SOLA LOM, ki so poskrbeli tudi za najvišjo zmago na turnirju proti skupini PUMASDrugo mesto v skupini je pripadlo ekipi CIGU MIGU, ki je zbrala 6 točk.
V soboto se je poleg turnirja odvijal tudi pohod Kje so tiste stezice in za popestritev večera je sledil še obračun skupine B. Skupina B je bila dokaj izenačena,  povprečna zmaga je bila dosežena le z zadetkom prednosti. Za večje število golov je poskrbela ekipa LUTKE, ki je ekipo NONA LUISA nadigrala kar s 6:1. V sobotni skupini so prvo mesto dosegli igralci ekipe LUTKE s sedmimi točkami, enako kot drugo uvrščene RAVNE - ker so medsebojno remzirali in so po kazenskih strelih zmagale Lutke, so slednje tudi osvojile prvo mesto v skupini.

Prvi polfinale je potekal med ekipo SOLA LOM in RAVNE. Po težkem boju so v 4 minuti drugega polčasa zadeli igralci SOLA LOM in takrat se je igra razživela. Lomljani so iz protinapada dosegli še drugi gol in postavili končni izid tekme (2:0) ter napredovali v finale.

Druga polfinalna tekma je potekala med ekipo LUTKE in ekipo CIGU MIGU. Sledni so se prvih 8 minut prvega polčasa dobro upirali napadom nasprotnikov, a v 9 minuti so LUTKE zabile gol za vodstvo ob polčasu. V drugem delu so LUTKE iz protinapada zadele še 2-krat, na koncu pa slavile 4:1.

Za tretje mesto so streljali kazenske strele - mirnejšo in natančnejšo nogo so imeli igralci CIGU MIGU.

V FINALU sta se pomerili praktično dve domači ekipi: SOLA LOM in LUTKE. Ekipa SOLA LOM je po napaki domačinov zabila v 7. minuti prvega polčasa. Nato se je igra razživela SOLA LOM je uspešno odbijala napade LUTK in še enkrat zadela iz protinapada za zmago 2-0 in prvo mesto na turnirju.

REZULTATI:

POLFINALE:
SOLA LOM - RAVNE 2:0
LUTKE - CIGU MIGU 4:1

Za 3. mesto:
RAVNE - CIGU MIGU 2:3
(po kazenskih strelih)

FINALE:
SOLA LOM - LUTKE 2:0

KONČNI VRSTI RED:
1. SOLA LOM
2. LUTKE
3. CIGU MIGU
4. RAVNE

POSTAVE NAJ EKIP:
Sola Lom: Janez Žbogar, Borut Levpušček, Gorazd Levpušček, Edi Levpušček
Lutke: Gregor Vončina, Kevin Humar, Uroš Goljevšek
Cigu Migu: Franci Melink, Janez Melink, Patrik Lango
Ravne: Sašo Jerkič, Odisej Bratkič, Kuk Radoš, Joško Pičulin

Prispevek in foto: ŠKT Društvo Levpa in KMN Lutke
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .