Vratar naj strelec na Ledinah

Objavljeno : 01.06.2017
  • Ledine - naj ekipe

Turnir z zelo atraktivnim »formatom 3+1«, ki omogoča veliko zadetkov, je na Ledinah je zbral 10 ekip, z nekaterimi znanimi futsal igralci. Na koncu so s finalno zmago 5-2 nad ŠD Otalež slavili Tolminci ekipe Bugio & Tim z naj vratarjem Denijem Krivec ter reprezentantoma Vulikićem in Zalaščkom. Tretja je bila ekipa Simda, ki je s 3-1 ugnala Kmetijo Kladnik.

POROČILO ORGANIZATORJEV:

Ekipe je žreb razdelil v dve skupini po 5 moštev. Prva je odigrala po sistemu vsak z vsakim v petek 26.05., druga pa v soboto 27.05. Iz petkove skupine so se v sobotne polfinale prebili Kmetija Kladnik kot zmagovalka skupine in Simda. Izpadli pa so BHF, NK Ledine, Naspidirane gliste.
V soboto pa so se naprej v polfinale urvstili Bugio & Tim kot prvouvrščeni in ŠD Otalež, izpadli pa so Texsas, D Fantasy in Klimamont.

V prvem polfinalu so s 5-3 slavili Bugio & Tim proti Simdi – tekmo je zaznamoval vratar zmagovalcev, Deni Krivec, ki je zabil kar 3 gole nasprotnikom in bil na koncu razglašen tudi za naj vratarja turnirja.

V drugem polfinalu med Kmetija Kladnik in ŠD Otalež pa so slednji slavili s 4-2.

Tekmo za tretje mesto med Kmetijo Kladnik in Simda so nato dobili igralci Simda (Aljaž Laharnar, Blaž Laharnar, Klemen Grahelj, Matej Bevk) z 1-3.

Boj za prvo mesto med Bugio & Tim in ŠD Otalež je s 5-2 pripadel prvim, pri katerih se je z dvema zadetkoma izkazal Nino Zalašček, še enega pa je ponovno dodal njegov vratarski soigralec, Deni Krivec in bil tako s 4-imi zadetki v polfinalu in finalu prepričljivo prvi »topničar« izločilnih bojev. Ker pa so organizatorji nagrado podelili glede na število golov skozi ves turnir, je to lovoriko osvojili član ŠD Otalež, Damjan Zajc, ki je zadel kar 13-krat.

Za naj vratarja turnirja je bil izbran vratar ekipe Bugio & Tim Deni Krivec, naj strelec turnirja je bil član ekipe ŠD Otalež Damjan Zajc, naj igralec turnirja pa član Klimamonta Jaka Jesenovec.

REZULTATI:

POLFINALE:
Bugio & Tim : Simda 5:3
Kmetija Kladnik : ŠD Otalež 2:4

Za 3. mesto
Kmetija Kladnik : Simda 1:3

FINALE:
Bugio & Tim : ŠD Otalež 5:2

Naj igralec: Jaka Jesenovec (Klimamont)
Naj strelec: Damjan Zajc (ŠD Otalež)
Naj vratar: Deni Krivec (Bugio & Tim)

KONČNI VRSTNI RED:
1. Bugio & Tim
2. ŠD Otalež
3. Simda
4. Kmetija Kladnik

Avtor prispevka: Kristjan Brus
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .