SM Teamu pripadel Makoterjev memorial

Objavljeno : 11.12.2017
  • Zmagovalci Makoterjevega memoriala
  • Zmagovalci Makoterjevega memoriala

Tradicionalni Makoterjev memorial v Ljutomeru je osvojil SM Team, ki je z dvema zadetkoma najboljšega igralca turnirja, Roka Mordeja, ugnal velenjski Korektbau. Slednji je imel v vratih naj vratarja, Florjana Frasa, s šestimi zadetki pa je lovoriko naj strelca osvojil Uroš Kroflič (SM Team). 3.mesto je pripadlo veržejskemu Meso coop proti AC Mariborska iz Celja.

Klub malega nogometa Meteorplast je v soboto, 9. decembra 2017, organiziral že 18. turnir v spomin na preminulega prvega predsednika kluba Janka Makoterja. Nastopilo je 16 ekip, ki so bile razdeljene v šest skupin. Številni obiskovalci turnirja so spremljali zanimive dvoboje, najbolj zanimivo pa je bilo v tekmaj na izpadanje. Izjemno izenačenost ekip so potrdili četrtfinalni obračuni, saj so samo kasnejši zmagovalci, igralci SM Teama, s 3-0 nadigrali Stork sladolede. Vse ostale dvoboje so odločili šele kazenski streli, kjer so bili bolj zbrani igralci Mesocoop od Avtoličarstva Škrinjar, Korektbau od Manar GT in AC Mariborska od Gas bara.

Tudi polfinale proti Mesocoop so favorizirani igralci SM Teama dobili z identičnim izidom kot četrtfinale (3-0), medtem, ko so imeli Velenjčani z nekdanjimreprezentantom Suadom Filekovićem na čelu veliko težje delo proti Celjanom. Zmago jim je prinesel gol Robija Matić.

Tekmo za tretje mesto so z dvema goloma Luke Kotnika ter po enim Trstenjaka in Maroše dobili Veržejci, častni zadetek za AC Mariborsko pa je zabil Karabegović.

Zanimivo finale dveh, po imenih najboljših, ekip je odločila lucidnost najboljšega igralca turnirja, ki je z dvema goloma v mrežo Frasa prinesel zmago svoji ekipi.

Prispevek in foto: KMN Meteorplast

REZULTATI:
ČETRTFINALE:
SM TEAM
– STORK SLADOLEDI 3-0

MESO COOP HANŽEKOVIČ – AVTOLIČARSTVO ŠKRINJAR 0-0 (2-1 po penalih)
KOREKTBAU – MANAR GT Kapela 1-1 (4-3 po penalih)
AC MARIBORSKA – GAS BAR 1-1 (2-4 po penalih)

POLFINALE:
SM TEAM
– MESO COOP HANŽEKOVIČ 3-0

Strelci: 1-0 Uroš Kroflič, 2-0 Mičo Vujović, 3-0 Uroš Kroflič
KOREKTBAU - AC MARIBORSKA 1-0
Strelec: 1-0 Robi Matić

Za 3.mesto:
AC MARIBORSKA - MESO COOP HANŽEKOVIČ 1-4
Strelci: 0-1 Luka Kotnik, 0-2 Jernej Trstenjak , 0-3 Amadej Maroša, 1-3 Mak Karabegović, 1-4 Luka Kotnik

FINALE:
SM TEAM
– KOREKTBAU 2-0

Strelec: 1-0 Rok Mordej, 2-0 Rok Mordej

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI:
NAJ IGRALEC: Rok Mordej (SM Team)
NAJ VRATAR: Florjan Fras (Korektbau)
NAJ STRELEC: Uroš Kroflič (SM Team)

KONČNI VRSTNI RED NAJ EKIP:
1. SM TEAM (Ljutomer)
2. KOREKTBAU (Velenje)
3. MESO COOP HANŽEKOVIČ (Veržej)
4. AC MARIBORSKA (Celje)

SEZNAM IGRALCEV NAJ EKIP:
MESO COOP HANŽEKOVIČ (Veržej):
Kristjan Vrbnjak, Rok Ropoša, Amadej Maroša, Jernej Trstenjak, Alen Kozar, Luka Bobičanec, Luka Kotnik, Anej Meznarič, Matej Vok

SM TEAM (Ljutomer): Alen Mordej, Rok Mordej, Edis Kukavica, Alen Fetić, Uroš Kroflič, Mile Simeunović, Damir Pertič, Mičo Vujović

KOREKTBAU (Velenje): Florjan Fras, Suad Fileković, Mirnes Mujkić, Robi Matić, Dario Lovrić, Semin Omerović, Denis Linič

AC Mariborska (Celje): Aleksandar Đekić, Ismir berbić, Bojan Marković, Mak Karabegović, Mišo Bodiroža, Tadej Žagar Knez, Denis Popović, Dejan Kos
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .