Humanitarni turnir u Banjaluki

Objavljeno : 17.11.2017
  • Humanitarni turnir u Banjaluki

Nakon što smo se na portalu pridružili humanitarnoj akciji u Bihaću za Dalal, dajemo medijsku podršku i humanitarnom turniru u Banjaluki, kojeg organizuje Crveni Krst. Ove godine se novac skuplja za Javnu kuhinju, a pored ekipa, koje če s igranjem na turniru 25.-26.11.2017 darovati kotizaciju, možete i ostali poslati novac na žiro račun CK Banja Luka: 551-001-00000-130-27.

Crveni Krst Banjaluka već šestu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Tradicionalni humanitarni turnir '' Pomozite da pomognemo '' u organizaciji Crvenog Krsta Banja Luka se ove godine organizuje u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u radu Javne kuhinje Crvenog Krsta Banja Luka koju svakodnevno posjećuje 435 korisnika i kojima je obrok iz Javne kuhinje ujedno i jedini u toku dana. 

S obzirom na slabu finansijsku situaciju i stalne potrebe za pripremanjem obroka, mole se sva preduzeća, kompanije, organizacije, pojedinci i svi ljudi velikog srca da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje određena novčana sredstva kako bi pomogli rad Javne kuhinje. 

Crveni Krst Banjaluka već šestu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Ove godine humanitarni turnir će biti organizovan u subotu i nedjelju, 25 - 26.11.2017. godine sa početkom u 09:00 časova u sali O.Š. ,, Borisav Stanković ''. 

KOTIZACIJA: 30 KM 

- uplate direktno na žiro račun: 551-001-00000-130-27

UniCredit banka, 

Crveni Krst Banja Luka

sa naznakom '' Za pomoć u radu Javne kuhinje''

Pravo nastupa na turniru se stiče predavanjem jednog primjerka uplatnice u prostorije Crvenog Krsta Banjaluka ili slanjem fotografije uplatnice putem vibera do 23.11.2017. godine svakim radnim danom od 10:00 - 14:00, dok se drugi primjerak uplatnice donosi na dan turnira.

Propozicije takmičenja:

EKIPA: 5+1 (1-2 izmjene) 

SISTEM TAKMIČENJA: Eliminacioni ili grupno (zavisno od broja ekipa)

TRAJANJE UTAKMICE: 

2 x10 minuta u prvoj fazi, a u polufinalnim i finalnoj utakmici 2 x 15 minuta. 

 Za finaliste su obezbijeđene i vrijedne robne nagrade od sponzora turnira. 

Više informacija na FB stranici Crvenog Krsta Banja Luka
Slučajni turniri

Benijev memorial v Sobenji vasi 

RINOR 

 

 

 

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .