Drobnetu s Kiwiji 1.Benijev memorial

Objavljeno : 25.06.2017
  • Kiwi shop je zmagal v Sobenji vasi
  • skupna sobenja vas

Zanimiv turnir v Posavju v Benijev spomin, z nekaterimi odličnimi igralci futsala, je z dramatično finalno zmago proti TŠKD Črešnjice s 4-3 pripadel sevniškemu Kiwi shopu. Slednji se ponašajo z naj igralcem Sebastjanom Drobne, prvi pa s strelcem Gregorjem Mirt. Pri tretjih, Gostilni Les, je kraljeval vratar Mitja Golobič, četrto mesto je zasedel Bar Safir

POROČILO ORGANIZATORJEV:
V nedeljo 18.06.2017 je potekal 1. Benijev memorialni turnir v Sobenji vasi. Turnirja se je udeležilo 16 ekip iz Posavja in okolice. Člani ekip so stari znanci iz turnirjev, zato je bil ta turnir še toliko bolj zanimiv. Skozi celoten dan se je zvrstilo kar nekaj zanimivih tekem, tako, da so imeli obiskovalci kaj videti. Da bi bil turnir še bolj zanimiv za gledalce, smo organizirali tudi tekmovanje v streljanju kazenskih strelov, katerega so se udeležili tudi najmlajši nogometni nadobudneži.
Turnir smo izpeljali po načrtih in vsakemu prijavljenemu igralcu podarili tudi memorialno majico.
Sledilo je zelo pestro dogajanje. Že v prvi polfinalni tekmi sta se srečali ekipi Gostilna les in TSKD Črešnjice, kjer je bil rezultat po rednem delu izenačen (1:1), nakar so sledili kazenski streli, kjer je zmago slavila ekipa TSKD Črešnjice.
V drugi polfinalni tekmi pa sta se udarili ekipi KIWI Shop in Bar Safir, po rednem delu je slavila ekipa KIWI Shop, katere igralec, Sebastijan Drobne, nekdanji član futsal reprezentance Slovenije, je bil tudi najboljši igralec turnirja. 
Sledila je še finalna tekma med ekipama TSKD Črešnjice in KIWI Shop, katera nam je postregla z marsikatero zanimivo potezo malega nogometa. Po srditem boju je s 4-3 zmago slavila ekipa KIWI Shop.

Pred prvo polfinalno tekmo so na svoj račun prišli tudi gledalci, saj smo organizirali tekmovanje v streljanju kazenskih strelov z privlačnimi nagradami, tako, da so se tekmovanja udeležili tudi najmlajši nogometni nadobudneži. Po končanem turnirju smo vsakemu prijavljenemu igralcu podarili spominsko majico. Zahvalili bi se vsem udeleženim ekipam, posebna pohvala pa tudi sodnikoma (Niko Bračič in Aljaž Plavštajner).
Pohvalil bi celotno organizacijo in vse, ki so kakorkoli prispevali k organizaciji turnirja, posebna pohvala in zahvala pa gre sponzorjem.

Prispevek in foto: Srečko Rostohar

REZULTATI
ČETRTFINALE:
Gostilna Les : Poštena vas 3 : 0
TSKD Črešnjice : Real bar 5 : 1
OKBOLZ Selo ljubavi : KIWI Shop 0 : 1
FC Neviodunum : Bar Safir 1 : 2

POLFINALE:
Gostilna Les : TSKD Črešnjice 1 : 1 (4:5)
KIWI Shop : Bar Safir 3 : 0

Za 3. mesto
Gostilna Les : Bar Safir 3 : 2

FINALE:
TSKD Črešnjice : KIWI Shop 3 : 4

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI
Naj vratar: Mitja Golobič (Gostilna Les)

Naj igralec: Sebastijan Drobne (KIWI Shop)
Naj strelec: Gregor Mirt (TŠKD Črešnjice)

VRSTNI RED NAJ EKIP:
1. KIWI Shop/Sevnica
2. TŠKD Črešnjice/Črešnjice
3. Gostilna Les/Čatež
4. Bar Safir/Krško

POSTAVE NAJ EKIP
KIWI Shop: Kuhar Jan, Štamcar Dejan, Krnc Domen, Pešec Gregor, Lovrenčič Nejc, Drobne Sebastijan, Zupančič Matej

TŠKD Črešnjice: Stritar Zdravko, Lenič Tomaž, Kostrevc Jernej, Čanžar Toni, Mirt Gregor, Gajski Aleš, Dvorančič Dagi
Gostilna Les: Golobič Mitja, Golobič Marko, Križman Klemen, Ducman Gašper, Omerzu Filip, Vareško Luka, Miljanovič Sašo, Jurečič Aleš
Bar Safir: Popovič Duško, Balagič Denis, Špiler Gregor, Žmavc David, Krivokapič Nikola, Moškon David, Preskar Boštjan
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .