Jazne Bandi Padilavski (in ne kravatarski:))

Objavljeno : 08.05.2017

Jubilejni turnir trojk na Jaznah so zaznamovala domiselna imena sodelujočih ekip in razburljivi dvoboji, ki so po tesnih polfinalnih zmagah prinesli pričakovan finalni obračun med ŠD Otalež in kasnejšimi zmagovalci Bando Padilavsko. Presenečenje turnirja so bile Udomačene podlasce kot tretje – vas zanima s kakšnimi triki so upravičile svoje ime in kdo se skriva za njimi?

Poročilo organizatorjev:

Jubilejnega 10. turnirja trojk v Jaznah se je udeležilo 8 ekip, saj je ena tik pred začetkom odpovedala sodelovanje. Turnir se je začel v lepem popoldanskem sončnem vremenu, končal pa v hladnem, deževnem in vetrovnem vremenu v večernih urah.

Po videnem v skupinskem delu je bilo pričakovati, da se bosta ekipi ŠD OTALEŽ 1 iz skupine A in BANDA PADILAVSKA iz skupne B borili za prva mesta, kar sta nato tudi potrdili in se suvereno uvrstili v polfinale. Bolj napeto je bilo v boju za drugo mesto, ki je še vodilo v polfinale - ekipa TEXAS iz Šebrelj je zapravila možnost za polfinale v zadnji tekmi skupinskega dela s porazom proti ŠD OTALEŽ 1 in tako prepustila mesto NK LEDINE kot drugouvrščeni iz skupine A.  
Iz skupine B pa se je kot druga  v polfinale prebila še ekipa UDOMAČENE PODLASCE.

V prvem polfinalu so igralci ekipe ŠD OTALEŽ1 potrdili vlogo favorita in premagali ekipo UDOMAČENE PODLASCE z rezultatom 3:2. V drugem polfinalu ekipi NK LEDINE kljub veliki želji in borbenosti ni uspelo premagati tehnično bolje podkovanih igralcev (treh bratov) ekipe BANDA PADILAVSKA.

Za tretje mesto sta se pomerili ekipi NK LEDINE in UDOMAČENE PODLASCE, ki sta se po rednem delu razšli z 1 : 1. Po kazenskih strelih so se veselile UDOMAČENE PODLASCE in tako pripravile lepo presenečenje turnirja.

V finalu na mokrem igrišču so igralci BANDA PADILAVSKA v prvem polčasu povedle z 2 : 0. Na začetku drugega dela je ŠD OTALEŽ 1 zadel za 2 : 1, vendar so nato igralci BANDA PADILAVSKA zabili še en gol ter tako odločili zmagovalca turnirja.

Organizator turnirja DOP Jazne se zahvaljuje vsem ekipam za udeležbo. 

REZULTATI:
POLFINALE:
ŠD OTALEŽ1 : UDOMAČENE PODLASCE  3 : 2 (1 : 1)
NK LEDINE : BANDA PADILAVSKA 1 : 2 (1 : 1)

Za 3. mesto
NK LEDINE : UDOMAČENE PODLASCE 1 : 1 (1 : 0)
(po kazenskih strelih zmaga za Udomačene podlasce 1:2)

FINALE:
ŠD OTALEŽ 1 : BANDA PADILAVSKA 1 : 3 (0 : 2)

KONČNI VRSTNI RED:
1. BANDA PADILAVSKA
2. ŠD OTALEŽ 1
3. UDOMAČENE PODLASCE
4. NK LEDINE

Seznam igralcev:
ŠD OTALEŽ1: Denis Eržen, Tadej Golja, Aljaž Tavčar
UDOMAČENE PODLASICE: Žak Obid, Matej Kofol, Miran Kofol
NK LEDINE: Drago Mrcina, Nejc Jesenko, Simon Corn, Anže Rupnik

Prispevek in foto:
Društvo za oživitev podeželja Jazne
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .