Juventusu turnir v Pavškov spomin

Objavljeno : 10.06.2017
  • Memorial Jožeta Pavška Juventus

V Čolniščah je finalni derbi s ŠD Mlinše zanesljivo pripadel KMN Juventus s 4-1 in tako osvojil 14. turnir v spomin na odličnega vratarja KMN Litija, Jožeta Pavška. Zmagovalcem sta pripadli tudi obe individualni lovoriki – Marku Džeković kot naj vratarju, Draganu Petrović kot igralcu. Tretje mesto za Joker team, četrto domačinom, ŠD Čolnišče

POROČILO ORGANIZATORJEV:
V soboto 3.6.2017 in nedeljo 4.6.2017 je potekal 14. memorial Jožeta Pavška v Čolniščah nad Zagorjem ob Savi. Udeležilo se ga je 16 ekip, ki so bile razvrščene v 4 skupine po tri in eno skupino po 4. Veteranskega turnirja žal ni bilo, saj sta bili prijavljeni samo 2 ekipi.

Že v skupinskem delu smo videli nekaj napetih srečanj in prvih presenečenj – če je v prvi skupini Joker team zanesljivo napredoval, je že v drugi izpadla lanskoletna zmagovalna ekipa Čebelice - napredovala je ekipa Star bar.
V zadnji, tretji skupini sobotnega dela turnirja, pa se je odvijala prava drama. Za dve prosti mesti sta bili favoritinji domača ŠD Čolnišče in sosednja ŠD Šentlambert-Gamsi. Čolnišani so zanesljivo napredovali, ekipa Gamsov pa je v okrnjeni zasedbi tokrat izpadla že v skupini. Napredovala je še ekipa Okrepčevalnice Gasilček.
Tudi v četrti in peti skupini sta napredovali po dve ekipi, kar je uspelo ŠD Mlinše, do sedaj še neznani ekipi Čokolina iz okolice Ljubljane ter ŠD Mlinše 2 in KMN Juventus. Že v skupini so izpadle vselej neugodne Prapreče, lanski finalist

V nedeljo, smo v izločilnih bojih videli veliko lepega nogometa. Vse tekme so se odvijale v slogu Fair playa. Bilo je vroče tako na igrišču kot tudi ob njem. Organizatorjem je šlo vreme zelo na roke, obiskovalcev je bilo veliko, prav tako pa sta bila zelo razburljiva že prva dve ČETRTFINALA – kasnejši finalisti, ŠD Mlinše so šele po 6.metrovkah ugnali Okrepčevalnico Gasilček (redni del 1-1 zadela sta Baš T. in Lipovšek T.), Joker team pa po preobratu s tesnih 2-1 drugo ekipo Mlinš (Mlinar T., Brodar Ž. ; Vozelj V.)
Druga dva četrtfinala sta minila v bolj enosmernem prometu, »bianco-neri« so zavezali kravato (6-0) Star baru, domačini pa s podobno razliko (7-2) »mlečnozobi« Čokolino.

V prvem POLFINALU sta se pomerili ekipi ŠD Mlinše in Joker team. Tekma je bila od začetka zelo izenačena, vendar so fantje iz Mlinš prvi zadeli in kmalu zatem strli odpor Trboveljčanov ter jih kasneje nepričakovano visoko premagali.

Drugi polfinale med domačini in Juventusom pa je prinesel zelo napeto in preobratov polno srečanje. Po prvem zadetku Juventusa so fantje iz Čolnišč odgovorili s kar dvema zadetkoma prek Mezka in Klančišarja ter naredili preobrat še pred odmorom. Na začetku 2. dela, so igralci Juventusa takoj poravnali izid na 2:2 in sledilo je razburljivo nadaljevanje. Juventus je držal ritem igre in zadel še dvakrat (Petrović). Čolnišani so odgovarjali s protinapadi in z igro z golmanom, vendar so priložnosti ostale neizkoriščene, v FINALE je zasluženo napredoval Juventus

Tam se je pomeril z ekipo iz Mlinš - 1. polčas je bila tekma dokaj izenačena, priložnosti na obeh straneh je bilo kar nekaj, a so jo za vodstvo ob polčasu izkoristili le igralci Juventusa. V nadaljevanju so se vrstile priložnosti na eni in drugi strani, vendar je bila ekipa Juventusa tokrat premočna za Mlinšane in je osvojila turnir s končnih 4-1 - spet je 2x zadel Petrović ter Učakar S., Bojkič D. za zmagovalce, čast Mlinšanov je rešil Dolinšek.

PRISPEVEK in FOTO:
Andraž Klančišar, ŠD Čolnišče

REZULTATI:

ČETRTFINALE:
Okr. Gasilček : ŠD Mlinše 1 : 1 (0 : 0)
Strelci: Baš T. ; Lipovšek T. (Po kazenskih strelih 1:2)
ŠD Mlinše 2 : Joker team 1 : 2 (1 : 0)
Strelci: Vozelj V. ; Mlinar T., Brodar Ž.
Čokolino : ŠD Čolnišče 2 : 7 (0 : 1)
Strelci: Vrhovac N., Vajda M. H. ; 2x Mezek J, Baš K., Grabnar B., Košir M., Klančišar A., Žibert S.
KMN Juventus : Star BAR 6 : 0 (4 : 0)
Strelci: 2x Bizjak J., Škorič I., Petrovič D., Bojkič D., Kovačevič

POLFINALE:
ŠD Mlinše : Joker team 6 : 1 (3 : 1)
Strelci: 3x Guna Močnik J., 2x Lipovšek T., Strmljan T. ; Kazič S.
ŠD Čolnišče : KMN Juventus 2 : 4 (2 : 1)
Strelci: Mezek J., Klančišar L. ; 2x Petrovič D., Bizjak J., Kovačevič

Za 3. mesto (kazenski streli)
Joker team : ŠD Čolnišče 3 : 2

FINALE:
ŠD Mlinše : KMN Juventus 1 : 4 (0 : 1)
Strelci: Dolinšek J. ; 2x Petrovič D., Učakar S., Bojkič D.

KONČNI VRSTNI RED:
1. KMN Juventus/Hrastnik
2. ŠD Mlinše/Zagorje
3. Joker team/Trbovlje
4. ŠD Čolnišče/Zagorje
5. Star bar/Zagorje
6. Okrep. Gasilček/Zagorje
7. ŠD Mlinše 2/Zagorje
8. Čokolino/Ljubljana

Naj vratar: Marko Džekovič (KMN Juventus)
Naj igralec: Dragan Petrovič (KMN Juventus)

POSTAVE NAJ EKIP:
KMN Juventus: Marko Džekovič, Abdulah Šišič, Sašo Kovačevič, Irnes Škorič, Dragan Petrovič, Sebastjan Učakar, Jaka Bizjak, Dejan Bojkič.
ŠD Mlinše: Jakob Kralj, Janez Dolinšek, Daniel Džombič, Tim Lipovšek, Tilen Strmljan, Tomaž Nahtigal, Anže Gorišek, Janez Guna Močnik.
Joker team: Jure Holešek, Martin Račič, Tom Zalaznik, Jan Holešek, Tilen Mlinar, Žan Brodar, Vildan Šljivar, Miha Kilar, Staš Kazič.
ŠD Čolnišče: Primož Relič, Klemen Baš, Matic Košir, Andraž Klančišar, Luka Klančišar, Sergej Žibert, Jure Mezek, Boris Grabnar, Dejan Jerman, Rok Bokal, Edin Hodžič

  • Memorial Jožeta Pavška ŠD Čolnišče
  • Memorial Jožeta Pavška ŠD MlinšeNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .