Priporočamo turnir

KELME Millenium sala uradni copat 10. Praznika!

Objavljeno : 03.05.2015

Patrick sport doo in Praznik Slofutsala nadaljujeta dolgoročno sodelovanje – tudi letos so »Kelmice« uradni copat turnirja in ekskluzivno, po neverjetno nizkih cenah, na voljo samo v Selcih, med časom trajanja turnirja (19.-21.6.2015)!Posebej dobre volje bodo tudi letos člani »Dream tema-a« oz. najboljše peterke 10. Praznika Slofutsala – prav vsi bodo namreč poleg atraktivnih pokalov prejeli tudi svoj par kelmic Millenium Sala!

Kelme Millenium salaSpodaj še kratka predstavitev copatov Kelme Millenium Sala:
Kelme Millenium sala – uradni copat 10. Praznika Slofutsala. Copati so prišli na trg leta 2014 in se v tem času pokazali kot izjemno dober in prodajan produkt znamke Kelme. Ta model je močno zastopan v najmočnejši futsal ligi na svetu - Španski LNFS. Gumo zanje je pomagalo razviti znano francosko podjetje Michelin.
Ima izjemno dobro blaženje Eva, gornji del pa je narejen iz najboljših materialov (tekstil). Z njim igrajo igralci, ki spadajo v vrh najboljših igralcev futsala na svetu.

Cena na turnirju bo samo 35 €!

Vabljeni na največji turnir Sloveniji, kjer boste lahko uživali v mojstrovinah najboljših igralcev malega in velikega nogometa iz Slovenije in tujine, zraven pa boste v pestrem spremljevalnem programu SAMO na 10. Prazniku Slofutsala boste dobili Kelmice po samo 35 €!našli tudi marsikaj zanimivega zase – tudi izvrstne copate Kelme po zelo ugodni ceni, VSI IGRALCI pa še dodatne popuste za copate in tekstil, ki jih boste lahko izkoristili v trgovini Patrick Šport na Celovški 34 v Ljubljani (nasproti Hale Tivoli, tel 01 439 10 10).

Več kot dovolj razlogov torej, da pohitite s prijavami na 10. Praznik, prostora je za 42 ekip! Info - +386 (0)31 381 635 (Marko) in na uradni spletni strani turnirja www.praznikslofutsala.com

PR
Foto: Roby & KelmeNaključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .