Priporočamo turnir

Lep dogodek v Športnem parku Drbetinci

Objavljeno : 08.09.2020

Zaradi korona krize je letos odpadel predvideni 20.Sandijev memorial v Vitomarcih, ki velja za enega  največjih praznikov malega nogometa v Sloveniji. Kljub vsemu so marljivi člani KMN Vitomarci uspeli zadnji avgustovski vikend izpeljati manjši turnir, skladen s priporočili NIJZ in ukrepi, ki veljajo v Sloveniji. 

Dogodek so poimenovali TURNIR GENERACIJ 2020, potekal je na travnatem igrišču odlično pripravljenega športnega parka Drbetinci. V dveh igralnih dneh je bilo na delu 33 ekip razdeljenih v različnih kategorijah in tekmovalnih urah.

Gledalci so spremljali zanimive tekme, videli veliko lepih potez nogometnih mojstrov, še posebej v veteranski konkurenci, kjer je bila ekipa CAR MONT sestavljena iz sami znanih, tudi bivših Slovenskih nogometnih reprezentantov (Pavlovič, Mitrakovič, Grželj, Šnofl…), kateri so tudi osvojili navedeno kategorijo nad 35 let.

Domači gledalci so najbolj uživali v zmagam mladih upov, pod taktirko trenerja Danilo Pučka v kategorijah U7 in U9. Posebej pestro je bilo še v zadnji kategoriji, super veteranov, kjer je največ aplavza pobrala ekipa Drbetincev s povprečno starostjo ekipe nad 55 let. Zmagovalna ekipa v super veteranski konkurenci pa prihaja iz Voličine, KMN Selce Mizarstvo Širovnik.

Članski turnir v konkurenci 12 ekip je postregel z zelo zanimivi obračuni. V finalu sta se pomerila ŠD Moškajnci in Tiamo parfumi, slednji so bili prepričljivejši in tako dobili turnir. Naj vratar turnirja je postal Danijel Čizič (Tiamo parfumi), naj igralec pa Tomaž Brumen (ŠD Moškanjci).  Vse tekme sta sodila priznana nogometna sodnika Dušan Turk in Uroš Hozjan.

Člani kluba malega nogometa Vitomarci se zahvaljujejo lastnikom športnega parka, Turistični kmetiji pri Marti-Drbetinci za prijazno gostoljubje, vsem sponzorjem in podpornikom za podporo pri izvedbi projekta, ekipam in gledalcem pa za udeležbo ter  upoštevanje vseh potrebnih ukrepov, skladnih z priporočili NIJZ.

Napovedujejo, da bomo prihodnje leto videli že dva turnirja, najprej začetek junija 20.Sandijev memorial, avgusta pa že drugo izvedbo turnirja generacij.

 

REZULTATI:

U7

 (5 ekip) Vitomarci, ŠD Rogoznica, ŠNK G.Radgona, ŠNK G.Radona B, NK Veržej

1.mesto: KMN Vitomarci

 

U9
(3 ekipe) Vitomarci, ŠD Juršinci, KMN Trnovska vas

1.mesto: KMN Vitomarci

 

U13
(3 ekipe) Vitomarci, KMN Trnovska vas A, KMN Trnovska vas B

1.mesto: KMN Trnovska vas B

 

Člani  (12 ekip) ŠD Moškajnci, Sp. Gasteraj , KMN Vitomarci, KMN Sveta Trojica, ŠD Juršinci, Š.P. Gabrnik Zvone team, Kozel Pivo, Tiamo parfumi, ŠP Drbetinci, Lepa trata, KMN Trnovska vas, Turistično društvo Vitomarci . 

1.mesto: Tiamo Parfumi, 2.mesto ŠD Moškajnci, 3.mesto KMN Vitomarci

U9
1.mesto KMN VITOMARCI
2.mesto ŠD JURŠINCI
3.mesto KMN TRNOVSKA VAS

U13
1.mesto KMN TRNOVSKA VAS B
2.mesto KMN VITOMARCI
3.mesto KMN TRNOVSKA VAS A

Veterani 35 plus (4 ekipe) Car Mont, ŠD Žetale, Antuj, Vindija Donje voče (Hr) – zadnjo pisana ekipa žal ni prispela zaradi veljavnih ukrepov korona krize, niso mogli preko meje.

1.mesto: Car mont, 2.mesto ŠD Žetale , 3.mesto Antuj

 

Veterani 50 plus (6 ekip) Drbetinci, ŠD Žerjavci, Vitomarci, Domino – Gostilna Anton Jamna , KMN Mizarstvo Širovnik -Selce, KMN Zavrh .

1.mesto: KMN Mizarstvo Širovnik Selce, 2.mesto Domino - Gostilna Anton Jamna , 3.mesto Drbetinci.

Poročilo pripravil:
Darko RojsNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .