Slovenske ekipe začenjajo turnir DENARO

Objavljeno : 12.05.2017
  • Poteka turnir DENARO futsal cup za 10.000 €

V Bihaću že nekaj dni poteka turnir z, za slovenske razmere, nepredstavljivim nagradnim skladom – kar 10.000 €, od tega 6.000 za prvaka. Kopica vrhunskih igralcev, reprezentantje vseh balkanskih držav, Brazilci in tudi slovenski asi, na čelu z naj igralcem vseh časov – Miletom Simeunovićem.

Kot omenjeno je konkurenca izjemna in na delu bomo lahko videli, kot so zapisali organizatorji: "majstore krajiškog futsala: Alen Kroos, Mirsad Begić, Anes Nanić, legende bihaćkog futsala Hasan Semanić, Edis Četić , Benjamin Kapetanović , Jasko Dželalagić , Kadić Džemal , Admir Čausević , Mehmed Dedić , Adis Hukarević, Eldin Halkić, Hajrudin Omeragić, Elvis Torić..., pa reprezentativce BiH (Marijo Aladžić, Bilal Jelić i Nermin Kahvedžić, ojačani brazilcem Danielom De Souza!) i Srbije: Jovan Lazarević, Igor Šošo, Simeun Kopanja, Nikola Josimović..."

Bližajo pa se tudi slovenski nastopi, ki prav tako zbujajo strahospoštovanje nasprotnikov - že jutri (sobota 13.5.) in nedeljo bodo igrali SGH Vrhnika in koprski Konteso, ki je v zadnjem obdobju sinonim za kvaliteten futsal na področju celotne bivše Yuge. Tudi tokrat bodo zagotovo v igri za sam vrh, saj Tesićevo ekipo zastopajo: Alen Mordej, Matej Fideršek, Žiga Čeh, Denis Totosković, Anže Širok, Alen Fetić, Mile Simeunović, Damir Pertić...

Za vrhniški SGH bodo igrali fantje prvoligaša FC Zavas (Nejc Berzelak, Benjamin Tušar, Matic Rudolf, Admir Čosić, Elvis Behrić, Nejc Kunc, Blaž Končan, Matic Jereb, okrepil naj bi jih tudi Teo Turk..), katere je na kup spravil alfa in omega futsala v tem koncu ter organizatorja enega top turnirjev pri nas (Zavas) – Boštjan Erčulj. Slednji nimajo rezultatskega pritiska, kar jim lahko samo veliko prinese

Turnirji.com je medijski partner turnirja DenaroDerbi dosedanjega dela turnirja sta odigrali ekipi Gata 1 Ideal Bau in GWH Partnerinstalationen - kot se spodobi sta se pomerili na koncu skupinskega dela, obe s po dvema zmagama v žepu in tako neposredno odločali o zmagovalcu skupine, katerega bo v četrtfinalu na čakal na papirju lažji nasprotnik. (Ne)pričakovano so zmagovalca odločile šele 6 metrovke, saj je bilo po rednem delu 1-1, bolj zbrani pri penalih pa so bili igralci GWH Partnerinstalationen s 5-4.

Spremljajte nas saj bomo ažurno spremljali nastope slovenskih predstavnikov - portal turnirji.com je namreč ponosni medijski partner turnirja.

Prispevek:
Marko Berginc in Anel Kajtezović
Foto: Denaro Futsal cup
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .