Uporabite ISKALNIK za prikaz turnirjev

Objavljeno : 07.04.2017
  • Iskalni kriteriji po turnirjih

Novi portal se ponaša tudi z zelo uporabnim orodjem - ISKALNIKOM PO TURNIRJIH, kjer z izbiro želenih kriterijev vidite samo turnirje, ki vas zanimajo. Potrebno se je le brezplačno registrirati in že boste iskalnik s slike videli na desni strani ekrana - ko ga boste preizkusili se boste spraševali, kako ste lahko do sedaj shajali brez njega ...

Po registraciji lahko v ISKALNIKU določite številne kriterij za omejitev prikaza vpisanih turnirjev, lahko pa iščete tudi po arhivu že objavljenih turnirjev.

Lahko se odločite za iskanje po samo enem kriteriju (npr. regiji ali tipu turnirja), lahko jih izberete več hkrati (recimo regijo in nagradni sklad nad 1.000 €) ali pa iščete po ključnih besedah. V tem primeru vam bo iskalnik prikazal turnirje, ki to besedo (ali njen del) vsebujejo.

Kot rečeno - splača se registrirati - ne stane vas nič, obveznosti nimate nobenih, dobite pa veliko. Od pravkar predstavljenega iskalnika, do zemljevida z lokacijami turnirjev, vseh podatkov vseh razpisanih turnirjev in tudi številne finančne ugodnosti (popuste) naših partnerjev - če ste še vedno v dvomih ali se registrirati ali ne, preberite PREDNOSTI ZA REGISTRIRANE UPORABNIKE.

Ekipa portala
Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .