Priporočamo turnir

V soboto 40.turnir v Bistrici ob Sotli

Objavljeno : 21.06.2021
  • 40.turnir za Pokal Marije Broz

Organizatorji jubilejnega, že 40. turnirja v malem nogometu, vas to soboto, 26.junija vabijo v Bistrico ob Sotli, kjer se bo od 18:00 dalje odvijal turnir Za pokal Marije Broz. Poskrbljeno bo za zabavo, srečelov, denarne nagrade najboljšim ekipma in posameznikom, posebej bo nagrajena tudi 1.000 prijavljena ekipa v zgodovini turnirja, zmagovalci pa domov odnesejo tudi prehodni pokal!

Športno društvo Bistrica ob Sotli prireja že 40. nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz. Turnir organiziramo neprekinjeno že od leta 1981 in vedno poteka v juniju. Za zabavo ekip in ostalih obiskovalcev bo kot vedno dobro poskrbljeno, kakor tudi za hrano in pijačo, organiziramo tudi bogat srečelov, glavno nagrado pa podarjajo Slovenske železnice!

V vseh teh letih se je zbralo veliko različnih zmagovalcev turnirja, na igrišču v Bistrici ob Sotli smo lahko videli tudi vrhunske igralce nogometa, kot so Robert Prosenečki, Mirnes Sišišč, Rok Mordej in ostali vrhunski slovenski in hrvaški igralci. Prvo zmago na turnirju so dosegli igralci iz Kumrovca, na lanskem zadnjem turnirju pa so zmago odnesli igralci ekipe Misteral&Bar safir iz Krškega.

Letos se bo turnir odvijal 26. junija 2021, začel pa se bo v soboto ob 18. uri. Že med turnirjem organizatorji in veliko število gledalcev poskrbijo za veselo in navijaško vzdušje, ob vsem tem pa se lahko vsi skupaj sprostijo ob dobri glasbi in pijači.

Turnir se igra na asfaltnem igrišču. Igra se s sistemom 4+1, dvakrat po 10 minut igre in po pravilih Fife. Čas za prijavo je do sobote, 26 junija do 18.00 ure, nato bo izveden žreb. Prijave sprejemata Silvo na številko 040 796 148 in Denis na številko 031 209 268. Prijavnina znaša 40 € in se poravna pred prvo odigrano tekmo.

Letošnji nagradni sklad znaša 1040 €, ki se porazdeli tako, da zmagovalna ekipa prejme 440 € + pokal in prehodni pokal, 2. uvrščena ekipa prejme 300 € + pokal, 3. uvrščena ekipa pa prejme 200 € + pokal, ter 4. uvrščena ekipa prejme 100 €. Poleg tega se nagradi tudi najboljšega strelca, igralca, vratarja in peterka turnirja. Ker je to že 40. turnir zapored pričakujemo letos zgodovinsko, 1.000-to prijavljeno ekipo, katera bo nagrajena s praktično nagrado!

Več informacij tudi na Facebook strani

Glavni sponzorji in donatorji dogodka so:

Sifleks d.o.o.
Sifleks group d.o.o.
Perfect people
Telekom Slovenije
Slovenske železnice
Občina Bistrica ob Sotli
AS system d.o.o.
Štus Desing
Rajmax d.o.o.
Mamos gradnje d.o.o.
Termotris
Občina Podčetrtek
Gostilna Šempeter
Gora BabičNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .