V trisu ekip najboljši Transport Krivec

Objavljeno : 20.06.2017
  • Transport Krivec osvojil 36.Pokal Marije Broz
  • Kovinarstvo Plank

V Bistrici ob Sotli so bili gledalci priča razburljivim dvobojem že v polfinalu (2x penali) kot tudi v finalu treh, katerega so z dvema zmagama dobili igralci Transporta Krivec, ki so v svojih vrstah imeli naj igralca Mordeja ter vratarja Verhovška. Drugo mesto je pripadlo Kovinarstvu Plank z naj strelcem Iskračem, na tretjem pa so z dvema finalnima porazoma pristali Transport Trupaj.

Poročilo organizatorjev:

Letošnji, že 36. zaporedni nočni turnir v malem nogometu za pokal Marije Broz, je bil glede obiskovalcev dobro obiskan, glede ekip pa malo manj. Na igrišču v Bistrici ob Sotli se je pomerilo 14 ekip, vseeno pa so te prikazale številne dobre igre in s tem napete ter odlične tekme. Na delu smo videli kar nekaj aktivnih prvoligaških igralcev futsala, kot tudi nekaj bivših igralcev iz prvoligaških igrišč.

Sistem tekmovanja je bil določen tako, da je za zmagovalca turnirja odločalo razigravanje med tremi ekipami. V prvi finalni tekmi sta se pomerili ekipi TRANSPORT KRIVEC in KOVINARSTVO PLANK, katero je tesno dobila ekipa transporta Krivec. Druga tekma je bila med ekipama Kovinarstvo Plank in TRANSPORT TRUPAJ. Igralci ekipe transport Trupaj so se na začetku dobro upirali nasprotnikom, nato pa je ekipa kovinarstva Plank stopila na plin in z dvema zadetkoma obrnila rezultat v svojo korist. Zadnjo finalno tekmo je ekipa transport Krivec z zadetkoma Mordeja in Škrabla z lahkoto dobila in tako postala zmagovalka 36. nočnega turnirja v malem nogometu za pokal Marije Broz.

A kaj lahko bi se razpletlo povsem drugače, saj sta oba "transportna" finalista imela precejšnjo naklonjenost Fortune v polfinalnih obračunih. Tako so kasnejši zmagovalci, Transport Krivec, polfinale proti Graditeljstvu Merkaš zaključili brez zadetkov in šele po kazenskih strelih izločili trdožive nasprotnike, podobno pot pa so ubrali tudi člani Transporta Trupaj, ki so redni del proti Team Panda Rešer remizirali z 1-1, a bili kasneje uspešnejši pri strelih s šestih metrov.

Za najboljšega vratarja je bil izbran Urban Verhovšek iz ekipe transport Krivec, saj je z odličnimi obrambami veliko prispeval k skupni zmagi na turnirju. Največ zadetkov je dosegel Roman Iskrač iz ekipe kovinarstvo Plank, za najboljšega igralca turnirja pa je bil izbran Rok Mordej iz ekipe transport Krivec, kateri je prikazal odlične igre in z zadetki ter asistencami pomagal ekipi do zmage.

Prispevek in foto: Matic Moškon, ŠD Bistrica
Uredil: Erik Ipavec

REZULTATI

POLFINALE:
Graditeljstvo Merkaš : Transport Krivec 0:0
Po kazenskih strelih zmaga ekipa Transport Krivec
Kovinarstvo Plank : Zajčki Krška Vas 2:0
Strelci: 1-0 Iskrač R., 2:0 Iskrač R.
Transport Trupaj : Team Panda Rešer 1:1
Strelci: 1-0 Pesjak, 1-1 Marič Po kazenski strelih zmaga ekipa Transport Trupaj

FINALE:
Transport Krivec : Kovinarstvo Plank  2:1
1-0 Grošič, 1-1 Iskrač R., 2-1 Mordej
Transport Trupaj : Kovinarstvo Plank  2:4 
1-0 Korošec, 1-1 Hrovatič A., 1-2 Iskrač G., 1-3 Hrovatič A., 2-3 Cimerman, 2-4 Plahuta
Transport Krivec : Transport Trupaj 2:0 
1-0 Mordej, 2-0 Škrabl

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI
Naj vratar: Urban Verhovšek (Transport Krivec)
Naj Igralec: Rok Mordej (Transport Krivec)
Naj strelec: Roman Iskrač (Kovinarstvo Plank)

LESTVICA NAJ EKIP
1. Transport Krivec
2. Kovinarstvo Plank
3. Transport Trupaj
4. Graditeljstvo Merkaš
5. Zajčki Krška Vas
6. Team Panda Rešer

TRANSPORT KRIVEC: Rok Mordej, Uroš Krivec, Marko Vtič, Borut Šket, David Škrabl, Aleš Grošič, Urban Verhovšek
KOVINARSTVO PLANK: Roman Iskrač, Grega Iskrač, Matic Lokovšek, Aleš Marolt, Mitja Plahuta, Aljaž Hrovatič , Žiga Ajdnik
TRANSPORT TRUPAJ: Kristjan Bercko, Žiga Pesjak, Jaka Korošec, Alen Cimerman, Blaž Verhovšek, Aljaž ReberšakNaključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .