Priporočamo turnir

Voda MAGNESIA na 11. Prazniku Slofutsala

Objavljeno : 09.05.2016
  • Nikola Jandrić, Proen Maribor
  • Jure Klinc, kapetan Proen Maribor
  • Magneia - naravna negazirana mineralna voda, zelo bogata z magnezijem

Vsem igralcem na letošnjem Prazniku bo, v sodelovanju s Karlovarske Mineralne Vody, omogočeno odžejanje z naravno negazirano mineralno vodo Magnesia. Ta je izjemno bogata z magnezijem, katerega telo potrebuje za hitrejšo regeneracijo in preprečevanje mišičnih krčev, na njihovi spletni strani pa je tudi hiter test, ki vam "izda" vaše dnevne potrebe po magneziju ...

Magnezij pomaga pri regeneraciji po športnih aktivnostih

Pitje zadostnih količin tekočine med in po športni vadbi je ključnega pomena za zagotovitev ravnovesja v telesu. Med fizično vadbo izgubimo največ telesne tekočine ter koristnih mineralov - največ z dihanjem in znojenjem. S pravilnim režimom pitja lahko to izgubo pravočasno nadomestimo, preprečimo dehidracijo in poskrbimo za svoje zdravje.

Strokovnjaki poudarjajo, da pravilna hidracija omogoča zagotoviti telesu dovolj tekočine že pred začetkom športnih aktivnosti. Pitje na dušek neposredno pred telesno vadbo ni priporočljivo, saj lahko želodec poln vode zmanjša naše fizične sposobnosti. Med samo vadbo, moramo uživati dovolj tekočine neprekinjeno, in sicer okoli 2 decilitra vode vsakih 15 -20 minut. Po športni vadbi je treba ustrezno dopolniti izgubljene telesne tekočine, da ponovno vzpostavimo ravnovesje vode v telesu.

Ne pozabite, da z znojenjem izgubljamo tudi koristne minerale. Ti so izjemno pomembni za učinkovito regeneracijo telesa po športu. Najlažje in najbolj naravno jih nadomestimo z s pitjem mineralnih vod. Vaše telo bo ponovno v ravnovesju.

Športnikom priporočamo predvsem negazirano mineralno vodo Magnesia, ki telesu ob potrebnem vnosu tekočine zagotovi tudi vrsto koristnih mineralov. Najbolj pomemben med njimi je magnezij, saj ta pozitivno vpliva na obnavljanje celic, pomaga v boju proti utrujenosti, sprošča mišice in preprečuje krče. Poskrbite za pravilno in zdravo hidracijo, vaše telo vam bo hvaležno.

Če niste prepričani, koliko magnezija potrebuje vaše telo, lahko PRIROČEN TEST in nasvet najdete na www.magnesia.si.

Magnesia - uradna voda največjega turnirja v malem nogometu v Sloveniji

MAGNESIA - pakirana v 0,75 l atraktivne bidone z ustnikom za lažje pitjeDomišljeno oblikovane 0,75 l plastenke, z že vdelanim ustnikom za lažje uživanje Magnesie, so novost na trgu in nadvse primerne za športno-rekreativno uporabo - na 11. Prazniku Slofutsala v Selcih (24.-26.6.2016) se bodo v to lahko prepričali vsi igralci, na voljo pa bo po posebni promocijski ceni tudi obiskovalcem.

Magnesio že uporabljajo številni igralci nogometa, med njimi tudi kapetan aktualnih pokalnih prvakov Slovenije v futsalu, Proen Maribor, Jurček Klinc: »Vodo Magnesia uporabljamo predvsem na tekmah, kjer smo podvrženi velikim naporom in posledično utrujenosti - tako psihični kot fizični. Z Magnesio nadomeščamo izgubljeno tekočino, ki jo telo potrebuje, magnezij je pomemben za proizvajanje energije v telesu. Sama voda je dobra in osvežujoča, ko jo piješ dobiš občutek povečanja energije.« Podobnega mnenja je njegov soigralec, Nikola Jandrić: »Magnesia je zaradi blagega okusa idealna osvežitev med težkimi fizičnimi napori. Z minerali, ki jih telo potrebuje pa poskrbi, da sem naslednji dan ponovno svež.« Tudi mladi Anže Kraljič je nad Magnesio navdušen: »Sigurno boljša pijača od vseh ostalih, saj je zelo osvežilna in vsebuje ogromno magnezija, ki mi pri naporih preprečuje mišične krče. Odlična pijača za športnike pred in med aktivnostmi.«

Karlovarske Mineralne Vody podružnica v Sloveniji pa je ponosni sponzor slovenske rekreativne malonogometne reprezentance že drugo leto zapored.

Naravna mineralna voda Magnesia izvira v zaščiteni naravi v okolici ikoničnega mesta Karlovy Vary na Češkem in globinah okoli 100 metrov pod površjem. S pomembno vsebnostjo naravnega magnezija (170 mg/liter) ter nizko količino natrija (le 6 mg/liter) je edinstvena, saj telesa ne obremenjuje s drugimi substancami, kot so soli. S srednjo mineralizacijo in prijetnim, osvežujočim okusom je primerna za redno pitje.

PR
Foto: Proen Maribor, Karlovarske Mineralne VodyNaključni turnirji

Turnir 4+1 Vrhpolje

23. Sandijev memorial 2024

Turnir Podgorci

Turnir v Miklavžu pri Ormožu


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .