Zasebnost

Izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov

V postopku registracije uporabnikov portal Turnirji.com (v nadaljevanju: Upravljavec) od uporabnikov pridobi določene osebne podatke (Ime in priimek, E-naslov), pri čemer se Uporabnik strinja z obdelavo teh osebnih podatkov v skladu s to Izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov

Šteje se, da se Uporabnik v celoti strinja s to Izjavo in jo potrjuje, ko izvede postopek registracije na spletnem mestu: http://www.turnirji.com/si_registracija,29.html

Upravljavec bo z osebnimi podatki Uporabnikov upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in to Izjavo, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Vsi pridobljeni osebni podatki Uporabnikov so namenjeni izključno za:

- Dostop do vsebin portala Turnirji.com
- Posredovanje novic Turnirji.com in ponudb partnerjev portala Turnirji.com (do 6x letno)

Osebne podatke bo Upravljavec uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbiral oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati od Upravljavca, da njihove osebne podatke izbriše iz zbirk (baz) osebnih podatkov Upravljavca.

To Izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov lahko Upravljavec občasno posodobi. Vselej se za razmerje med Uporabnikom in Upravljavcem v povezavi z osebnimi podatki Uporabnika uporablja zadnja verzija te Izjave.

Kolikor Uporabnik želi, da njegove osebne podatke Upravljavec izbriše iz zbirk (baz) osebnih podatkov, nam to prosim sporočite na naslov: info@turnirji.com

Upravljavec:
Turnirji.com
Trnovo ob Soči 9

5222 Kobarid

 

Varstvo osebnih podatkov

Portal turnirji.com se zavezuje, da bo vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.

Uporabnike naše spletne strani obveščamo, da se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji neosebni podatki: ime ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani, in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja vsebin spletnih strani, analiziranja potreb uporabnikov in administriranja.

Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Odgovornost

Vsebina spletnih strani turnirji.com je podana in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to Portal turnirji.com ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. Portal turnirji.com tako ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij. Portal turnirji.com niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP).

Avtorske pravice

Vsebina teh spletnih strani (pisna ali slikovna) je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo Portalu turnirji.com. Uporabnike obveščamo, da se dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Portala turnirji.com.Naključni turnirji

 

 


(c)2016 Turnirji.com, Marko Berginc
Izvedba: Tevart .